2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Πόσο τυφλή είναι η Δικαιοσύνη ;

GoPetition



Πόσο τυφλή είναι η Δικαιοσύνη ;
Πέστα Χρυσόστομε !
Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας μιλά για εγκληματικές παραλήψεις ενέργειες και πράξεις προσώπων, οι οποίες οδήγησαν τη Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση.
Δεν κατονομάζει όμως κανένα.
Οι υπουργοί μιλούν, και όπως λένε μεταφέροντας την απαίτηση των πολιτών, ότι πρέπει να βρεθούν οι ένοχοι και να πληρώσουν.
Όλα τα μέσα ενημέρωσης κατευθυνόμενα ή μη, μεγάλα ή μικρά, μιλούν για κλέφτες και λωποδύτες.
Όλοι μιλούν ότι υπάρχουν ένοχοι και πρέπει να πληρώσουν.
Όλοι μιλούν για την κακοδιαχείριση και κατασπατάληση του Δημόσιου πλούτου.
Όλοι μιλούν ότι με τις ενέργειες ορισμένων έχει υποθηκευτεί το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.
Διαβάζουμε συνέχεια ότι οι κλέφτες πρέπει να......


..πληρώσουν. Όλοι διερωτώνται, πού πήγαν τα λεφτά; Όλοι διερωτώνται πού είναι οι κλέφτες ;
Ένα μικρό νοικοκυριό, μία μικρή επιχείρηση ‘κάνει ταμείο ’ ! Ξέρει τι της γίνεται, εντοπίζει τα λάθη και κάνει τις διορθωτικές κινήσεις.
Ένα οργανωμένο κράτος, τάχει χαμένα ! Δεν γνωρίζει ούτε πόσοι είναι οι υπάλληλοι του, πόσα παίρνουν και από πού τα παίρνουν. Όλοι είναι αρμόδιοι και όλοι αναρμόδιοι και όλοι δε γνωρίζουν για το ‘ έγκλημα ’ .
Εγώ ως απλός πολίτης και φορολογούμενος, αισθάνομαι ότι έχουν θιγεί τα συμφέροντα τα δικά μου και των παιδιών μου και κανείς δε βρίσκεται να με προστατεύει και να απονείμει δικαιοσύνη.
Νομικά δε γνωρίζω. Γνωρίζω όμως ανάγνωση και γραφή.
Αισθάνομαι το κενό στη παρέμβασης της Δικαιοσύνης.
Μήπως θα πρέπει να γίνει αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Δικαιοσύνης, πριν είναι αργά ;
Οι πολίτες βρίσκονται στα όρια των αντοχών τους. Ορισμένοι παίζουν με τη φωτιά. Μη ξεχνάτε το οργή Λαού, οργή Θεού.
Πριν οδηγηθεί η χώρα σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, η Δικαιοσύνη νομίζω ότι είναι υποχρεωμένη να ικανοποιήσει το κοινό αίσθημα ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ..
Πρέπει να βρεθούν οι κλέφτες και να πληρώσουν. Εκτός και αν είμαστε όλοι κλέφτες !
Ο Θεός ας βάλει το χέρι του !

http://rodosblog-xrisostomos.blogspot.com/

4 σχόλια:

marianaonice είπε...

Η ανάρτησή σου αυτή Χρυσόστομε λέει το σπουδαιότερο που εγώ από την αρχή έχω εντοπίσει, και που επισημαίνω ότι αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη και δεν επέλθει κάθαρση τότε βαδιζουμε στο κενό!!
Δυστυχώς οι ελπίδες μου διαψεύστηκαν οικτρά!
έχεις δίκιο: Όλοι μιλούν ότι υπάρχουν ένοχοι και πρέπει να πληρώσουν.
Όμως ένοχος ένοχον ου ποιεί, λέει μία γενική αρχή του ποινικού δικαίου, και αυτοί που σήμερα μιλούν για ενόχους (ΜΜΕ, υπουργοί, βουλευτές και σία) είναι οι ίδιοι ένοχοι πρωτίστως!!!
Πώς λοιπόν θα συλλάβουν και θα τιμωρήσουν τους συνενόχους τους??
Και μάλιστα με μια δικαιοσύνη κουτσή, στραβή και ανάπηρη, όπως την κατάντησαν όλοι τους, επί σειρά ετών εδώ και 25 χρόνια τουλάχιστον??
Σε πληροφορώ ότι η δικαιοσύνη δεν μπορεί πια να λειτουργήσει αυτεπάγγελτα!! Γιατί οι λειτουργοί της που είναι ταγμένοι να πράξουν αυτό, υπακούουν δυστυχώς σε άνωθεν εντολές, ξέχωρα που οι ίδιοι είναι και ανεπαρκείς και αδύναμοι ακόμη και οργανωτικά ή γνωστικά, να δράσουν σωστά και νόμιμα!!
Δεν ελπίζω τίποτε από αυτή τη δικαιοσύνη που έχουμε σήμερα!

Αρκεί να σου πω ότι εισαγγελέας της ΕΥΠ μπήκε ένας Παναγιώτης Πούλιος, αντεισαγγελέας εφετών που ήταν πριν προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών, και τσιράκι των προηγούμενων! Σήμερα έγινε τσιράκι των νυν, το σύστημα βλέπεις είναι ενιαίο και βρίσκει τους ανθρώπους που μπορεί εύκολα να τους χειριστεί και να το υπηρετήσουν!!

aldebaran είπε...

Αυτή είναι η ουσία αγαπητοί μου. Θα το επαναλάβω μέχρι να γίνω γραφικός. Το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης που μας έφτασε ως εδώ ΞΟΦΛΗΣΕ. Πως είναι δυνατόν όμως αυτό στο σύστημα να στραφεί εναντίον των αγαπημένων παιδιών του και να τα καταδικάσει;
Μήπως με το σκάνδαλο Κοσκωτά έγινε τίποτα με τις δίκες ; Ο Ανδρέας επανεξελέγη παμψηφεί. Ή να σας θυμίσω τις πολυάριθμες εξεταστικές επιτροπές της Βουλής ;
Αν δεν έρθουν τα πάνω κάτω μην περιμένετε δικαιοσύνη όσο κυβερνάνε αυτά τα δικομματικά βρομόσκυλα .

marianaonice είπε...

Συμφωνώ @aldebaran μόνο που το σκάνδαλο Κοσκωτά ωχριά μπροστά στα υπόλοιπα που ακολούθησαν και σε κάθε περίπτωση ο Κοσκωτάς πήγε στη φυλακή, τουλάχιστον!!
Η δικαιοσύνη έχει πλέον δεθεί αναπόσπαστα στο άρμα του δικομματισμού και φοβάμαι ότι θέλει πράγματι να έρθουν τα πάνω κάτω για να αποσυνδεθεί!

irizaar είπε...

ο Κοσκωτάς πήγε φυλακή γιατί με την εταιρεία του ΓΡΑΜΜΗ τα έβαλε με τους βαρόνους των ΜΜΕ. σταμάτησε το μονοπώλιο στις εκδόσεις