2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ο "ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ" ΤΟΥ ΔΝΤ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Είναι μέγα το ερώτημα πως ένας ολόκληρος λαός μπορεί να "κάθεται" ακόμα και να ανέχεται την ξεδιαντροπιά αυτών που έχουν την ψευδαίσθηση να αυτοαποκαλούνται σωτήρες του έθνους.
Η χώρα είναι ήδη υπό κατεδάφιση ,και όμως οι "καρέκλες" της εξουσίας καλά κρατούν.

Οι συνήθεις αμετανόητοι Μαυρογιαλούροι είναι ακόμα εδώ. Η άμετρη πολιτική γαϊδουριά , η συνειδητή τάση εξαπάτησης ,η ασχετοσύνη , η ανικανότητα , η ανευθυνότητα , η αφιλοτιμία , η ανιδαιότητα ,η ανανδριοσύνη , είναι τα κυρίαρχα στοιχεία που διέπουν τους φερόμενους ως ταγούς της δημοκρατίας και των θεσμών , οι οποίοι κατέστησαν εαυτούς των ως αρχιερείς της ασυδοσίας ,της ακατάσχετης αμετροέπειας ,της ανικανότητας ,της αδικίας της προκλητικής ατιμίας εις βάρος πάντα της ελληνικής κοινωνίας που στενάζει από τους αντιπροσώπους του αμοραλισμού!!

Αντιπροσωπευτικό δείγμα των ανωτέρω αποτελεί ο εντολοδόχος της εξαπάτησης Υπουργός εργασίας ΛΟΒΕΡΔΟΣ.

Θράσος αμέτρητον.

Σήμερα η αποκάλυψη της απάτης της κυβέρνησης και του Υπουργού της Λοβέρδου δεν μπόρεσε να κάμψει τον πειρασμό ακόμα και των αργυρώνητων δελτίων ειδήσεων της Ελληνικής τηλεόρασης.
Ακόμα και ο υπέρμαχος της κυβερνητικής πολιτικής και οικονομικός συντάκτης του ALTER κύριος ΚΩΝΣΤΑΣ διανθίζοντας την αποκάλυψη χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως "τζαναμπέτη" που "κοροϊδεύει" ακόμα και τα ΜΜΕ επιδεικνύοντας αντίγραφο του μνημονίου . Όσο δε για την εγκάθετη "πράσινη' δημοσιογράφο Κάτια Μακρή αρκέστηκε να "βάλει" ευγενικά χέρι στην κυβέρνηση για την επικοινωνιακή της διακυβέρνηση , η οποία όπως είπε "αυτές της δύσκολες ώρες δεν πρέπει η κυβέρνηση να αποκρύπτει τα συμφωνηθέντα από τον λαό"
Η αποκάλυψη είναι ότι ενώ η κυβέρνηση πουλούσε για άλλη μια φορά πράσινα άλογα σχετικά με τα υπογραφέντα στο μνημόνιο συνεργασίας με την Τρόικα όσον αφορά το ασφαλιστικό το οποίο η συμφωνία προέβλεπε την εφαρμογή των νέων μέτρων από το 2015 και όχι από το 2018 ως διατείνονταν ο υπουργός Εργασίας.
Το θράσος της εξαπάτησης δεν έχει όρια!! Ενώ ήδη είχε υπογραφεί στο μνημόνιο συνεργασίας η εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού από το 2015 ο καθ έξιν παραπλανητής του λαού Λοβέρδος δρώντας ως παρακράτος εμφάνισε μια επιστολή "συνήθους αλληλογραφίας" της Τρόικας ως ΑΠΑΙΤΗΣΗ αυτής για την εφαρμογή των μέτρων από το 2015 αλλά και επιπλέον μέτρων όπως ανακοίνωσε ενώ αυτά εμπεριέχονταν ΗΔΗ από το αρχικό υπογραφέν μνημόνιο μεταξύ της κυβέρνησης και της Τρόικας.
Οι δανειστές και επιτηρητές μας ανησύχησαν για τυχόν μη εφαρμογή των συμφωνηθέντων αφού ο Υπουργός δήλωνε όπου στεκόταν τον ανύπαρκτο ιδρώτα των αγώνων του για να μην αποδομηθεί η ελληνική κοινωνία ψευδολογώντας για ανύπαρκτες συμφωνίες και όρια τα οποία είχε θέσει ενώ ήδη την είχε καταδικάσει .
Αναρωτιέμαι ποιός είναι ο εχθρός μας. Οι κακοί ευρωπαίοι ή οι ακατάσχετοι ΨΕΥΤΕΣ της κυβέρνησης τύπου ΛΟΒΕΡΔΟΥ?
Ρευστότητα και αβεβαιότητα είναι τα κυρίαρχα στοιχεία που κατακλύζουν την ελληνική κοινωνία. Η κυβέρνηση απαιτεί να "ματώσουμε" , και εκεί που ίσως να παίρνουμε την απόφαση να δώσουμε το "αίμα" μας έρχεται η ανατροπή των προσδοκιών μας βλέποντας την απάτη αυτών που στηρίζουμε τις ελπίδες μας .
Η υποκρισία δεν έχει τέλος.
Ενώ
διαψεύδει ο εκπρόσωπος κ. Αλταφάζ του επιτρόπου Ρεν τους ισχυρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης ότι δεν έχει συμφωνηθεί η εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού συστήματος από το 2015 αντί του 2018, ο οποίος και δήλωσε οτι , «το μνημόνιο συνεργασίας περιέχει όλα τα στοιχεία για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού», η κυβέρνηση "κλέφτης' εξακολουθούσε την παρωδία της. Αν σκεφθεί κανείς ότι το μνημόνιο συνεργασίας ήταν και στα χέρια των Ελλήνων δημοσιογράφων και με το οποίο αποκαλύπτεται η συνειδητή εξαπάτηση της κυβέρνησης προς τον ελληνικό λαό τότε δεν μένει κάτι άλλο εκτός από το να αποδώσουμε τον αυτούσιο και αποκλειστικό τίτλο του ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΗ της ελληνικής κοινωνίας στον ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑ ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΑΠ.
tolimeri

2 σχόλια:

Aνεμος είπε...

απο τις 6 μαιου εχει υπογραφει με το ΔΝΤ το μνημολογιο
και αυτοι ακομα διαπραγματευονται
το κατειγγειλαν και το πρωι τα καναλια
αισχος
ενα στημενο παιχνιδι απο την αρχη

marianaonice είπε...

Ο τίτλος σου τα λέει όλα!
Τι άλλο να πούμε εμείς?