2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Βρέθηκαν οι ένοχοι για την κατάντια της χώρας, δικάστηκαν, καταδικάστηκαν και εκτελέστηκαν επί τόπου!!


Τρείς νεκροί ...
Παρασκευή Ζούλια 35 ετών, Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών, Επαμεινώνδας Τσακάλης, 36 ετών. Η Αγγελική ήταν έγκυος...
5 Μαϊου 2010 της Αγίας Ειρήνης! Αθήνα, Σταδίου 23, ΤΡΑΠΕΖΑ MARFIN.
Το δείλι ήρθε απότομα στη μέρα της ζωής τους και το μαύρο γεράκι άρπαξε τα φλεγόμενα όνειρά τους...
Πάνε κάμποσες μέρες που τα γεγονότα συνέβησαν... όπως και τόσα άλλα άλλωστε... η ψυχή βαρειά, ο νους τρελλαμένος, οι αισθήσεις νεκρωμένες, το βλέμμα παγωμένο χωρίς διέξοδο για το καυτό δάκρυ... τα γιατί ατέλειωτα... έφραξαν τη σκέψη, έδεσαν το χέρι και έκαψαν τα χαρτιά που πάνω τους ήθελα να ακουμπήσω την αγωνία και τη θλίψη μου...
Τρεις νέοι εργαζόμενοι νεκροί και το χείριστο: Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
Η αλληλοεξόντωση των κατατρεγμένων αυτού του τόπου, που δεν ευθύνονται για την κατάντια του!
Όλοι, επιστήμονες, αναλυτές, απλοί και αγράμματοι πολίτες, εργαζόμενοι και άνεργοι, νέοι και ηλικιωμένοι, συνταξιούχοι και μη, καταλήγουν σε ένα συμπέρασμα, σε μια ετυμηγορία: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ, πολιτικοί μα και υπηρέτες των πολιτικών, παρατρεχάμενοι και ευνοούμενοι και πάσης φύσεως σαλταδόροι και τυχοδιώκτες που τζογάρισαν τη μοίρα μας στο χρηματιστήριο της παγκόσμιας μαφίας!
Κι όμως αυτοί που δεν φταίνε αυτοί πληρώνουν πάντα, με οικονομική εξαθλίωση, κατάλυση των δικαιωμάτων τους μα και με ξυλοδαρμούς, τραυματισμούς, φυλακίσεις και ΘΑΝΑΤΟ!
Ναι υπήρξαν κάποιοι που θεώρησαν "αγώνα" και "πάλης ξεκίνημα" ή και "επανάσταση" το θάνατο της Παρασκευής, της Αγγελικής με το αγέννητο παιδί της στη μήτρα και του Επαμεινώνδα...
Έχει κατάρα τούτος ο λαός! Κατάρα που επισκιάζει όλες τις σελίδες της ιστορίας του. Αντί, όταν πέφτει σε θύελλα, όταν κινδυνεύει από ανθρώπους και δαίμονες, να γίνει μια γροθιά, να ενώσει τις δυνάμεις του, να λησμονήσει τις διαφορές του και να αναδείξει την ισχύ της ενότητας και της αλληλεγγύης, κάνει το πιο παράλογο: δεν ζητά ευθύνες, δεν τιμωρεί τους υπαίτιους, αλλά δοξάζει και θεοποιεί τους κλέφτες και ξανά και ξανά τους ψηφίζει και τους έχει περί πολλού, ενώ η αγανάκτησή του βγαίνει με το να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας!!
Στη ζωή δεν ευτυχούμε. Σε μια συνεχή πάλη είμαστε πάντα, με θεμιτά και περισσότερο με αθέμιτα μέσα προσπαθούμε να επιβιώσουμε και ...λάθρα να βιώσουμε. Μα οι εποχές εναλλάσσονται, σκάλες ανεβαίνουν και σκάλες κατεβαίνουν! Φεύγουν κάποτε οι παχιές αγελάδες κι έρχονται οι ισχνές, το δημόσιο χρήμα κατά ένα τρόπο μαγικό.. χάνεται, εξαερώνεται και για την ακρίβεια ...τσεπώνεται!
Κι εμείς πέφτουμε θύματα των μαστόρων της "διαίρεσης". Μας διαιρούν! Μας κομματίζουν και μας κομματιάζουν!
Δεν δέχομαι ότι οι ομάδες αυτές που στρέφονται κατά των ανθρώπων του λαού, που σπάνε, καίνε, τραυματίζουν και δολοφονούν, δημιουργούνται αυθόρμητα. Είναι ολοφάνερο ότι είναι οργανωμένες ομάδες, ίσως και μισθοδοτούμενες! Πώς πάνε "σε διμοιρίες", πώς επιλέγουν στόχους, πώς κινούνται βάσει σχεδίου? Προφανώς έχουν "επιτελείο" και συνωμοτική οργάνωση.
Οι σπάνιες συλλήψεις κάποιων "πυρήνων της φωτιάς" ή "επαναστατικού αγώνα" είναι "πυρήνες στάχτης" για τα μάτια μας!
Το πιο εκνευριστικό σημείο στα δελτία της τηλεόρασης είναι όταν βγαίνουν στα "παράθυρα" οι κύριοι υπαίτιοι πολιτικοί μας και αρχίζουν: "επιτρέψτε μου να εκφράσω τη βαθύτατη λύπη μου ...στους οκείους των νεκρών... καταδικάζω τη βία από όπου κι αν προέρχεται και δηλώνω ότι η δημοκρατία δεν καταλύεται με πράξεις βίας".
Αφήστε ρε μάστορες το παραμύθι... το μάθαμε απ' έξω: "τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται". Τι λετε?
Τόσα χρόνια κάνετε αυτή τη δουλειά του πολιτικού που θέλετε να ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ και ακόμα δεν μπορέσατε να βρειτε αυτό το "απ' όπου κι αν προέρχεται"??
Είστε ανίκανοι εσείς κι εμείς ηλίθιοι που σας ψηφίζουμε!
Αιωνία σας η μνήμη αθώα παιδιά που απρόσμενα και αναίτια, γίνατε Ιφιγένειες στο βωμό των σκοτεινών κέντρων του παρακράτους και των ανεγκέφαλων που το υπηρετούν!!
Δεν είστε οι πρώτοι... Μακάρι να είστε οι τελευταίοι....

GoPetition

Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: