2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Οι Ευρωπαίοι τελικά τον ''άδειασαν'', αφού κατάλαβαν γιά ποιούς ενεργεί...

http://www.kalami.net/
GAP: Εφάρμοσε τις προσταγές Ουάσιγκτον, ΔΝΤ κι έκανε την Ελλάδα παρία της ΕυρώπηςgapΣε έκτακτη συνεδρίαση του Ecofin, οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρ. 'Ενωσης αποφάσισαν την δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, ο οποίος θα δραστηριοποιείται με ταχύτητα όταν μιά χώρα του ευρώ αντιμετωπίζει ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα. Αυτό γίνεται την επομένη της έγκρισης ''δανείου'' στην Ελλάδα και όχι πριν. Εξυπακούεται ότι, τα εμμετικά κι επιζήμια ''παπαγαλάκια'' στην Αθήνα παραπλανώντας πάλι, γράφουν και λέγουν ότι, ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας, θα λειτουργεί με ''όρους''... ΔΝΤ! Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται γιά έναν καθαρά ευρωπαϊκό μηχανισμό, χωρίς όρους ΔΝΤ και χωρίς οποιαδήποτε σχέση μαζί του. 'Ετσι, η Ελλάδα θα είναι παρία της Ευρώπης και ζητιάνα του ΔΝΤ. (Μην ξεχνάμε ότι ανταποκριτές στην Ουάσιγκτον, των νταβατζίδικων ΜΜΕ της Αθήνας, μετάδιδαν πριν λίγες ημέρες ότι το ΔΝΤ είναι κάτι σαν... ''ευλογία'' γιά την Ελλάδα, γιά να τους ''αδειάσει'' την επομένη -6 Μαίου- ακόμα και η πρόεδρος της Αργεντινής, χώρα που υπόφερε από την ''ευλογία'' του ΔΝΤ).




Οι ανακολουθίες και οι ψευτο-λεονταρισμοί του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου τους τελευταίους μήνες, είχαν αρνητικό αποτέλεσμα (και ζημιογόνο γιά την Ελλάδα). Οι Ευρωπαίοι κατάλαβαν ότι, ενεργεί γιά λογαριασμό των ΗΠΑ (που τον έμπλεξαν στο ΔΝΤ), που ήθελαν αδύναμο ευρώ, που τον χρησιμοποίησαν άγαρμπα... 
Κι ενώ η Ελλάδα έχει ήδη συμφωνήσει γιά τον μηχανισμό στήριξης ΕΕ-ΔΝΤ, με τους απεχθείς όρους που όλοι γνωρίζουμε, όποια άλλη χώρα έχει πρόβλημα (Πορτογαλία, Ισπανία, Ιρλανδία, Ιταλία) θα προσφεύγει στο ευρωπαϊκό Ταμείο που συστάθηκε και δεν θα βάζει το ΔΝΤ στο κεφάλι της. Τώρα, μόνη της η Ελλάδα, σε πλήρη απομόνωση από τους άλλους, θα πληρώνει την ζημιά της επαχθούς συμφωνίας με το ΔΝΤ, όταν οι υπόλοιποι θα λύνουν τα προβλήματά τους μόνο ευρωπαϊκά... Η άφρονη ''εγωπαθής'' πολιτική του GAP, τον οδήγησε στο να παρακαλά παρασκηνιακά γιά βοήθεια, ενώ επίσημα έλεγε ότι χρειάζεται μόνο ''πολιτική στήριξη'', να προσφεύγει αβίαστα στο ΔΝΤ, μ' εντολή της Ουάσιγκτον και ν' ανακοινώνει μέτρα-φωτιά γιά εκατομμύρια Έλληνες. Η κυβέρνηση, χωρίς κινήσεις τακτικής κι ελιγμούς, χωρίς πολιτική, έτσι στα πρόχειρα γιά ''εντυπωσιασμό'' στο εσωτερικό, πλήρωσε τα ολέθρια λάθη των προηγούμενων 6 μηνών και πήγε αμαχητί στο ΔΝΤ. Δυστυχώς γιά την Ελλάδα, oι Ευρωπαίοι είχαν καταλάβει γιά ποιούς ενεργεί ο GAP και τελικά τον ''άδειασαν'' κομψά.
('Ετσι εξηγείται, γιατί μέσα σε δύο εβδομάδες τον Σεπτέμβριο '09, πριν τις εκλογές, ο ''ακαταλληλότερος'' του ''λεφτά υπάρχουν'', έγινε από τα ΜΜΕ των νταβατζήδων, που ''πίνουν καφέ στην αμερικάνικη πρεσβεία'', ο ''κατα
λληλότερος'' κι εκλέγηκε. Ξέρουν τι κάνουν οι ΗΠΑ με τις ''αποικίες'' τους, διαφορετικά δεν θα ήταν και υπερδύναμη)

GoPetition Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Ετσι, η Ελλάδα θα είναι παρία της Ευρώπης και ζητιάνα του ΔΝΤ.