2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Οσοι νομιζετε πως δεν πρεπει να μενουμε απλοι θεατες υπογραψτε προκειμενου να σταλλει το κειμενο στην Αρμοδια Υπουργο.

στο δρόμο τα παιδιά του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη


...κτηνωδία...
Είναι δυνατόν δημόσια νοσοκομεία να τους θεωρούν κυριολεκτικώς παιδιά κατώτερου θεού; Κυριολεκτικά πετάχτηκαν στον δρόμο από δύο κρατικά νοσοκομεία, το «Αιγινήτειο» και τον «Ευαγγελισμό», μάλιστα στο πρώτο στο οποίο πήγαν ύστερα από τηλεφωνικό ρεπορτάζ δηλώθηκε από τα πλέον αρμόδια χείλη ότι δεν περιθάλπουν περιστατικά με βιβλιάρια πρόνοιας, δηλαδή απόρους!

Πριν από καιρό, η κοινωνική υπηρεσία του Νοσοκομείου Μυτιλήνης φρόντισε ώστε τα δύο παιδιά, ο Χρήστος Καραγιάννης, 22 ετών, και ο αδελφός του Μανώλης, 17 ετών, να μεταφερθούν στην Αθήνα για να εξεταστούν από εξειδικευμένους γιατρούς για τη σπάνια μυϊκή-νευρολογική πάθησή τους.

Διαβάστε περισσότερα στην @taspa

Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!
http://enomenoiblogers.blogspot.com

3 σχόλια:

Aνεμος είπε...

θα υπογραψουμε ολοι

BUTTERFLY είπε...

Που υπογραφουμε; Το διαβασα ολο, αλλα λινκ δεν ειδα...

marianaonice είπε...

@Πεταλουδίτσα μου
Έχεις δίκιο. Δεν υπάρχει κάποιο λινκ που μαζεύονται υπογραφές. Απ' ό,τι κατάλαβα απλά σχολιάζουμε στην ανάρτηση της @taspa και το σχόλιό μας θα αποτελέσει τη συναίνεσή μας και την έγκριση της χρησιμοποίησης της υπογραφής μας για το σκοπό αυτό.

:))