2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Ειρηνική Διαμαρτυρία την Κυριακή 21 Μαρτίου έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών.

από την Ομάδα Facebook ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ

------------------------------------------------------
Συναντηθήκαμε τυχαία στο Facebook και ενωθήκαμε κάτω από ένα κοινό σκοπό: να πιέσουμε σαν πολίτες την Εκκλησία να συνδράμει οικονομικά στον προϋπολογισμό της κυβέρνησης.
Η ομάδα μας αυτή τη στιγμή αριθμεί
88.380 μέλη και αποφασίσαμε να κάνουμε τα ‘κλικ’ μας πράξη κατεβαίνοντας σε μια καθιστική και απόλυτα ειρηνική διαμαρτυρία την Κυριακή 21 Μαρτίου.Καλούμε όλο τον κόσμο να παρευρεθεί στην αυθόρμητη αυτή εκδήλωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Μητροπόλεως έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών.
Φορολογώντας υψηλά την τεράστια περιουσία της εκκλησίας οι φόροι για τους πολίτες και το κρατικό έλλειμμα θα μειωθούν αισθητά! Θέλουμε να επιβληθεί το δίκαιο και να σταματήσει η συνεχής προκλητικότητα των υψηλόβαθμων κληρικών που αναγγέλλουν ότι οι πλούσιοι πρέπει να δώσουν τον οβολό τους αλλά οι ίδιοι στέλνουν δισεκατομμύρια σε offshore λογαριασμούς και δεν φορολογούνται αρκετά.
Θέλουμε την υποστήριξή και την παρουσία σας!

Η συγκέντρωση αυτή είναι μια ειρηνική/καθιστική διαμαρτυρία που θα λάβει χώρα έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών. Ζητάμε απλά και ειλικρινά να φορολογηθεί η Εκκλησία, και να μοιραστεί τον πλούτο της προς όφελος των Ελλήνων! Παρακαλώ προωθήστε.
Η συγκέντρωση δεν είναι πολιτική αλλά μια αυθόρμητη κίνηση πολιτών.

Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!
http://enomenoiblogers.blogspot.com

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κυβέρνηση συνειδητά εξαπατά το λαό προβάλλοντας ότι φορολογεί την εκκλησιαστική περιουσία.
Ας δώσει στη δημοσιότητα την πραγματική εκκλησιαστική περιουσία, τον πλούτο των παγκαριών, τις φιλολογικές ελαφρύνσεις, το κόστος από μισθοδοσία-ασφάλιση-σύνταξη και κυρίως όλες τις πάμπολλες μορφές χρηματοδότησης της εκκλησίας!

Ανώνυμος είπε...

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας ζήτησε να διακοπεί η μισθοδοσία του
http://parembaseis1.blogspot.com/2010/03/blog-post_8758.html

Unknown είπε...

πολυ καλα εκανε ο μητροπολιτης μεσογαιας και πρεπει και οι υπολοιποι να ακολουθήσουν το παραδειγμα του.Φτανει πια!

Ανώνυμος είπε...

1) Τι έχεις να πεις για τη ΜΗ φορολόγηση του ΚΙΣ Ελλάδας;

(ΚΙΣ = Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο)

2) Το αν αριθμεί 80.000 μέλη δεν μας λεει τπτ.Και η Βίσση τόσα αριθμεί πάνω κάτω.
Άσε που στους 80.000 κάποιοι εγγράφηκαν για να δηλώσουν την αντίθεσή τους.

marianaonice είπε...

@Ανώνυμε
Το ξέρεις ότι το ΚΙΣ είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου?
Μόνο αυτό σου λέω!
Ξέρεις εσύ πολλούς συλλόγους αλλογενών να είναι νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου??

Aνεμος είπε...

μολις τωρα hackers πειραξαν ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ στο facebook
αλλα η συγκεντρωση θα γινει

Ανώνυμος είπε...

Δεν απαλάσσεται μόνο η Εκκλησία αλλα ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ. * Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται την καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο * Γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είναι εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!! Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.! «Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!! Με απλά λόγια, κανένας εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο…!!! Ολόκληρη η αποκάλυψη στο : http://kostasxan.blogspot.com/2010/03/blog-post_2608.html

Exarchias είπε...

Καλό θα ήταν να μην μπερδέυουμε τους Ισραηλινούς με τους Εβραίους. Το Ισραήλ λίγο πολύ αποτελεί ένα κράτος παρωδία, που εξυπηρετεί συμφέροντα πετραιλαικών Εταιριών, και με το μανδύα της ανθρωπιστικής ανάγκης ενός λαού να ζήσει σε δικά του εδάφη έχει διαπράξει όλες τι παραβιάσεις που υπάρχουν σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Το να επιτεθόμαστε στο Ισραήλ και τα συμφεροντά του λέγετε αντισιώνισμος και είναι κάτι σωστό και ανθρώπινο.
Αλλά το να επιτεθόμαστε στους Εβραίους, λόγω της θρησκείας, λέγετε αντισιμήτισμός, και είναι ακόμα μια προέκταση της βλακωιδέστατης ιδεολογίας του Ρατσισμού.
Με το να επιτήθετε κάποιος χωρίς ευθύνη και λογική στους Εβραίους, αντί να επιτήθετε στο καθεστωτικό Ισραήλ, δεν κάνει τίποτα περισσότερο απο το να προσκηνάει και αυτός με την σειρά, τα ίδια πετραιλαικα συμφέρωντα.
Τα σέβη μου.