2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Ενα μεγάλο 'Ευχαριστώ' να φορολογηθεί η Εκκλησία

Θέλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο 'Ευχαριστώ' σε όσους παραυρέθηκαν στην σημερινή ειρηνικη διαμαρτυρία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τη φορολόγηση της Εκκλησίας.
Ανάμεσα στους Έλληνες δημοσιογράφους που κάλυψαν σήμερα τη διαμαρτυρία ήταν και πολλοί bloggers οι οποίοι θα αναρτήσουν video, φωτογραφίες και σχόλια στα site τους.
Αναπάντεχη αλλά καλοδεχούμενη ήταν και η παρουσία ξένων δημοσιογράφων από ΜΜΕ της Γερμανίας (international Herald Tribune) και της Ολλανδίας.

σήμερα τα μεσάνυχτα Δελτίο Ειδήσεων στον ΣΚΑΙ θα δείτε στιγμιότυπα
και διαδικτυακά ΕΔΩ

Το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί την Τρίτη αλλά από οτι διαβάσαμε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σκοπεύει να τραβήξει το θέμα στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια ώστε να μην πληρώσει η Εκκλησία αυτό, που της αναλογεί.


ΠΙΣΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΠΗΚΑΝ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΩΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ


Και δεν εννοούμε φυσικά τον κλήρο αλλά τη διοίκηση της Εκκλησίας που κατευθύνει και αποφασίζει για τα κέρδη της για ακίνητα που έχουν στην Ελλάδα και τα ποσοστά των κερδών τους αυτών σε κρατικές τράπεζες.
Κύριε Παπανδρέου ζητήσατε από τον ελληνικό λαό να βάλει πλάτη! Ας ξεκινήσετε από την εκκλησία που όλοι ξέρουμε ότι έχει μεγάλη περιουσία και υπερκέρδη.

Περιμένουμε προτάσεις για νέα ημερομηνία διαμαρτυρίας από όλους σας!
και μη ξεχάσετε να μπείτε στην ομάδα και να υπογράψετε
http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=271979592778


UPDATE:
Στις ειδήσεις του Σκάϊ των 12.00 έγινε αναφορά σ' αυτή την καθιστική διαμαρτυρία από μια ομάδα ατόμων, που όπως είδαμε ήταν χωρίς καμία κομματική ταμπέλλα.
Παρ' όλα αυτά ο Άνθιμος από Θεσσαλονίκη, τόλμησε να πει ότι ήταν κομματική συγκέντρωση!!!
Μεγάλο ψέμα!!
Όσοι θέλετε μπορείτε να ενημερωθείτε ΣΤΟ ΣΚΑΪ για τη συγκέντρωση:
22-3-2010, μεταξύ 06.00 - 10.00 στην εκπομπή των Λυριτζή - Οικονόμου.
22-3-2010, μεταξύ 7.30 - 7.50 στην εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ του Γιώργου Παπαδάκη (αναμένεται σύνδεση και με τον Μητροπολίτη Άνθιμο, που είπε ότι είναι κομματική η συγκέντρωση).


Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oπότε, αν - με το καλό - καταφέρει, επιτέλους, κάποιος να φορολογήσει τα πραγματικά έσοδα της Εκκλησίας, τότε το Ελληνικό Κράτος θα εξοφλήσει τα χρέη του σε 15-20 χρόνια, μόνο με τους φόρους που θα εισπράττει από: Μονές, Ιδρύματα, Εκκλησίες, Ακίνητα, Εισοδήματα, Πωλήσεις Εκκλ. Ειδών, Ασφάλειες.

Aνεμος είπε...

Ακόμα και ως Εταιρεία να φορολογηθεί (20-25%), αυτό θα σήμαινε ετήσια κάπου € 5-6Bn. Αυτά μόνο από την Εκκλησία της Ελλάδος - χωρίς την εκκλησία της Κρήτης, το Οικουμενικό Πατριαρχείο, τον Άθω και τις παρατρεχάμενες ξένες & άλλες Μονές, ορθόδοξες και μή (υπάρχουν και άλλοι που επωφελούνται).

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΙ ΣΑΣ Ο.Κ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ;

marianaonice είπε...

Απορώ με τον Ιερώνυμο μ' αυτά που λέει.
Είναι δυνατόν να θέλει να πιστεύσουμε ότι η εκκλησία δεν βγάζει ούτε τα έξοδά της??
Όλοι πρέπει να φορολογηθούν και το ΚΙΣ, δεν νοείται κάποιοι να φορολογούνται ανελέητα και κάποιοι να είναι στο απυρόβλητο!
Αυτό είναι το αντισυνταγματικό!

Ανώνυμος είπε...

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός και κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης περιλαμβάνονται μεταξύ των 89.710 μελών του group «Υπογράψτε για να φορολογηθεί και η Εκκλησία» που έχει δημιουργηθεί στο facebook.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Γιάννης Ραγκούσης, η Λούκα Κατσέλη, ο Σπύρος Κουβέλης και ο Γιώργος Κουτρουμάνης, αλλά και βουλευτές και κομματικά στελέχη, όπως ο Χρήστος Παπουτσής, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Έκτορας Νασιώκας, ο Χρήστος Πρωτόπαπας και η Μαρία Καρακλιούμη.
Στη λίστα των υπογραφών βρίσκουμε και πολλά ονόματα από το χώρο της ΝΔ, όπως ο Γιώργος Αλογοσκούφης, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η Ελίζα Βόζενμπεργκ, ο Κώστας Κιλτίδης, ο Κώστας Αγοραστός, ο Μανόλης Μαυρομμάτης και η Αθηνά Κόρκα Κώνστα. Φυσικά, από την λίστα των υπογραφών για τη φορολόγηση της Εκκλησίας δε θα μπορούσαν να λείπουν και στελέχη της Αριστεράς, όπως ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης και η Ρένα Δούρου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο group δημιουργήθηκε στο facebook μόλις πριν τέσσερις μήνες και μέσα σε χρόνο ρεκόρ σχεδόν αγγίζει τα 90.000 μέλη.

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ preza που είσαι μέλος των ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ:
Γιατί όλοι οι ομοφυλόφιλοι ή ανίκανοι σεξουαλικά (Κανάκης) τα χουν με τους παπάδες;
Μπορείς να μου κάνεις μια κοινωνιολογική ανάλυση;
Όλοι όσοι το παστελώνουν, είναι εναντίον των παπάδων. Γιατί;
ΥΓ: Μ'αρέσει που ο δικός σου, είπε στη συνέντευξη στην Σταματέρη "σκέφτηκα κάποτε να παντρευτώ!".
Τι να παντρευτείς μωρή λελούδω Αντώνη;
Τον Αχμέτ ή άλλη κραγμένη;

Aνεμος είπε...

anvnyme ta εχεις μπερδεψει
ενοουμε την κεφαλη και την περιουσια
δεν ενοουμε τους απλους αν και αυτοι πληρωνονται απο το ελληνικο δημοιο
τωρα ο κανακης τι σχεση εχει με εμας δεν ξερω

Unknown είπε...

ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ...ΠΕΝΤΕ ΤΑ ΠΑΝΟ!!!! ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
Αυτά είναι να ξεπουλημένα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.

Η συγκέντρωση που θα δείτε παρακάτω αναφέρθηκε από όλα τα κανάλια ως ενδεικτική της λαικής οργής για τη φορολόγηση της Εκκλησιαστικής περιουσίας!!!
Μη γελάτε καθόλου. Όταν οι ανυπόταχτοι Έλληνες κάνουν συγκέντρωση πλέον των 5,000 ατόμων (30/1 Ίμια) τσιμουδιά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από την "Κίνηση Πολιτών" έξω από τον Ι.Ναό Παναγούδας.Παρά την κινητοποίησή τους μαζεύτηκαν μόνο 13 άτομα .Αποκαλυπτικές φωτογραφίες

http://egersis.blogspot.com/2010/03/blog-post_3378.html

marianaonice είπε...

@EGERSIS
Συμφωνώ ότι πράγματι ότι υποστηρίζει ο Σύριζα και ότι αυτός διοργανώνει είτε φανερά είτε καλυμένα κάτω από μπλογκ δήθεν απολίτικα, τότε σπεύδουν όλα τα ΜΜΕ να στηρίξουν την εκδήλωση. Το είδαμε και εμείς με τη δική μας διαμαρτυρία σιωπής για τα νέα οικονομικά μέτρα που έκαναν μούγκα στη στρούγκα, ενώ για μία διαμαρτυρία δήθεν πέντε έξι ανεξάρτητων ενωμένων μπλόγκερ, στην ουσία όμως υποστηριζόμενων από το Σύριζα, που έγινε στο Σύνταγμα και διακηρύχθηκε να γίνεται κάθε Παρασκευή απόγευμα,έσπευσαν να τους στηρίξουν δημοσιογράφοι ακόμη και της ΝΕΤ.
Όμως το ότι για τη διαμαρτυρία για τη φορολογηση της εκκλησίας δεν μαζεύτηκαν πολλοί δεν σημαίνει ότι όσοι δεν πήγαμε συμφωνούμε με τη μη φορολόγησή της. Αντίθετα το απαιτούμε να συμβάλλει κι αυτή στην κρίση του κράτους μας.
Το ότι δεν πήγε κόσμος μπορεί και να ευθύνεται ο Σύριζα που ως συνήθως σπεύδει πρώτος να καπηλευτεί κάθε αυθόρμητη εκδήλωση πολιτών αυτής της χώρας, για ευνόητους λόγους...