2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Θα μας βοηθήσετε κι εμάς κ. Ιερώνυμε??

Μας είπε ο κ. Ιερώνυμος ότι:
«Το κράτος μας λέει, δεν ξέρω τι έσοδα έχεις, εγώ θέλω το 20% από αυτά που εισπράττεις. Αυτό είναι αντισυνταγματικό. Και πολεμιέται τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια. Είναι όμως και ανήθικο. Πως θα πας να πάρεις από τον άλλον το 20%, όταν μπορεί να μην βγάζει τα έξοδά του;».

Και εμείς ρωτάμε:


Το ότι κόβουν το δώρο και τις αποδοχές από τους μισθωτούς εργαζόμενους, που είναι δικαιώματα κατακτημένα, εδώ και αιώνες, με αίμα και αγώνες, δεν είναι ανήθικο?
Δεν είναι παράνομο και αντισυνταγματικό??
Εμείς όμως με τι προσόντα και με τι δυνάμεις θα προσφύγουμε ακόμη και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, που η Εκκλησία μας, απειλεί ότι θα προσφύγει κατά του Κράτους?
Ποιός θα μας βοηθήσει εμάς να βρούμε το δίκιο μας?
Αφού είναι γεγονός ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανοίξουν τέτοιες δίκες και γι' αυτό ισχύει το "όπου φτωχός κι η μοίρα του"!
Γιατί τελικά το δίκιο είναι πάντα με το μέρος των ισχυρών και αυτών που το ...φυσάνε το χρήμα!! Και το ότι η Εκκλησία μας είναι ανάμεσα σ' αυτούς νομίζω ότι δεν χωρά αμφιβολία!

Ζητάμε λοιπόν από τον κ. Ιερώνυμο να βοηθήσει και τον ελληνικό λαό να προσφύγει στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, και να μας παραχωρήσει τους νομικούς παραστάτες της Εκκλησίας, για να μας υπερασπιστούν κι εμάς και να βρούμε το δίκαιο, ηθικό και συνταγματικό δικαίωμά μας!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

9 σχόλια:

Aνεμος είπε...

Διάλογο για τη φορολόγηση της Εκκλησίας ζητάει ο Ιερώνυμος
γράφουν σήμερα οι εφημερίδες
ενώ βέβαια για τον λαό δεν υπήρξε κανένας διάλογος και κανένα δημοψήφισμα

BUTTERFLY είπε...

Σε ενα μονο πραγμα εχει δικιο και ισχυει για ολους! Η φορολογηση πρεπει να γινεται επι των κερδων και οχι του τζιρου, αυτο ειναι και αδικο και παρανομο!
Περαν αυτου, ειναι η πρωτη κινηση του ΓΑΠ που την επικροτω απολυτα! Καιρος ηταν! Κι ας γκρινιαζουν οσο θελουν, να μην ηταν τοσο προκλητικοι να μην ημασταν κι εμεις τοσο απολυτοι!

Aνεμος είπε...

επι των ακινητων δηλαδη να μην φορολογηθει??

BUTTERFLY είπε...

Ναι, φυσικα! Για τα χρηματα μιλαω μονο. Τα ακινητα φορολογουνται σε ολους και για ολους! Εμεις δηλαδη που και ενα σπιτι να εχουμε πληρωνουμε φορο ειμαστε ηλιθιοι;

Aνεμος είπε...

AYTO εννοούσα πεταλουδιτσα
αυτό δεν θέλουν
κατέχουν τη μισή ελλαδα σε ακίνητα
στην περιοχή σας οπού και να είστε θα δείτε οτι τα μισά ακίνητα νοικιάζονται απο την εκκλησία
και τα απέκτησαν πως?
με τα βακούφια??
ας πούμε αλήθειες
σε δύσκολους χρόνους ολοι κρίνονται
ακόμη και η εκκλησία

Ανώνυμος είπε...

άσχετο το βίντεο τα σπαειι

aldebaran είπε...

Παιδιά δεν έχετε καταλάβει πως η Εκκλησία (Ορθόδοξη και Καθολική) είναι ο μεγαλύτερος και μακράν ο πιο επιτυχημένος επιχειρηματίας όλων των εποχών. Είναι χαμαιλέοντας ,προσαρμόζεται παντού και πάντα και δεν διστάζει να συνταχθεί με τους τυράννους για να επιβιώσει και να πλουτίσει σε βάρος του ποιμνίου που στενάζει μονίμως.Γιατί όμως άραγε οι έχοντες την βοηθάν και δεν της βάζουν χέρι να οικειοποιηθούν την περιουσία της; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ;Να σας πω την γνώμη μου ;
Επειδή βοηθάει στην χειραγώγηση και το έλεγχο του πλήθους αφού έχει καταφέρει να περάσει το παραμύθι ότι η βασιλεία των ουρανών περιμένει αυτόν που πεινάει , υποφέρει,αρρωσταίνει ,ξεζουμίζεται λόγω της καταπίεσης της εκάστοτε άρχουσας τάξης.Έτσι λέει στο poppolo να μην ανησυχεί που υποφέρει σε αυτήν την σύντομη ζωή , στην άλλη την αιώνια θα έχει πλουσιοπάροχη ανταμοιβή , ενώ οι τωρινοί δυνάστες στην αιώνια ζωή θα ξεροψήνονται στην κόλαση.
Ταυτόχρονα κραδαίνοντας τον φόβο της κόλασης στους κατέχοντες ενίοτε εξασφαλίζει και έσοδα και προνόμια λόγω των τύψεων και των φόβων της μεταθανάτιας τιμωρίας.
Μην γελιέστε λοιπόν.
Η εκκλησία δεν έφτασε εδώ που έφτασε χαρίζοντας.
Μια ζωή η εκκλησία ήταν απέναντι στην πρόοδο και ήταν τροχοπέδη ενάντια σε κάθε απόπειρα βελτίωσης της ζωής (υλικής και πνευματικής) της μάζας.

marianaonice είπε...

Συμφωνώ με όσα λέει ο aldebaran απόλυτα!!
Έτσι ακριβώς αυτό το ρόλο έχει η εκκλησία και βοηθά τους δυνάστες μας, για αυτό και δεν της βάζουν χέρι.
Η "εκκλησία" θα έλεγα εγώ και όχι ακριβώς η "θρησκεία" είναι το όπιο του λαού!!!

Εκάτη είπε...

Εν τω μεταξύ το συγκεκριμένο μέτρο νομίζω ότι υπήρχε πριν τις χαριστικές αποφάσεις της προηγούμενης κυβέρνησης. Αλλά το θέμα είναι: Ποιους ελεγκτικούς μηχανισμούς έχει δημιουργήσει το κράτος για να ελέγξει ποια είναι τα πραγματικά έσοδα της εκκλησίας; Οι εκκλησίες των φτωχών περιοχών έτσι κι αλλιώς, απ' όσο γνωρίζω, παλεύουν να μαζέψουν τα όσα απαιτεί η κάθε μητρόπολη να τους καταθέτει μηνιαία! Ναι, τέτοια ευτράπελα! Παίρνει νταβατζιλίκι για να διατηρεί τον παπά στο χωριό... Το ξέρατε; Τον παπά που πλέον πληρώνεται από τα Ταμεία των Δημοσίων υπαλλήλων... Ναι, αυτά που λένε ότι έχουν πέσει έξω και κάνουν 2 χρόνια να δώσουν το εφάπαξ (τα χρήματα δηλαδή που παρακρατούνται κάθε χρόνο από τους εργαζόμενους στο δημόσιο)... Και όχι μόνον οι παπάδες αλλά και οι δικαστικοί πλέον όρμησαν σε αυτά τα ταμεία... πάντα βέβαια μετά από "σοφές" αποφάσεις των κυβερνώντων (στην προηγούμενη τετραετία έγιναν όλα αυτά τα τραγικά...)
Αλλά για την καημένη την εκκλησία μιλάμε τώρα...
Και την "άδικη" φορολόγησή της.
Στην Πελοπόννησο λένε: "Αν καταστραφεί η Πελοπόννησος, το μοναστήρι της Αγίας Λαύρας μπορεί να την φτιάξει απ' την αρχή. Αν η Αγία Λαύρα καταστραφεί ολόκληρη η Πελοπόννησος δεν θα καταφέρει να μαζέψει τα απαιτούμενα για να την φτιάξει όπως είναι..." Και δεν εννοούν βέβαια το κτίσμα αλλά την περιουσία που έχει.
Φανταστείτε, λέω τώρα, να φτάσει σε τέτοια κατάσταση ο λαός και να κάνει κάνει ντου στην περιουσία της εκκλησίας... Οι αγρότες να καταλάβουν την γη που κατέχουν με παραχωρητήρια σουλτάνων, με παραχωρήσεις από τους αυτοκράτορες του Βυζαντίου (γνήσια ή μη) και που τα παραχωρούμενα ήταν στην πλειοψηφία τους τα λάφυρα από την δήμευση των περιουσιών των Εθνικών!
Να μπουκάρουν στα κτίσματα που έχουν και να κάνουν κατάληψη. Να μένουν χωρίς να πληρώνουν και τόσο το κράτος όσο και τα δικαστήρια να καθυστερούν για εκατονταετίες την εκδίκαση των υποθέσεων έξωσης...
Να πηγαίνουν όσοι πιστοί στην εκκλησία και να φέρνουν το δικό τους κεράκι, να μην ρίχνουν ούτε κάλπικο ευρώ στο παγκάρι.
Να μην κάνουν βαφτίσεις, γάμους, κηδείες, μνημόσυνα...
Λέω τώρα...