2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ... Νο 2

Μετά την mariana που μας τράβηξε την προσοχή στις θέσεις του Alex Jones με την προηγούμενη ανάρτησή της , παίρνω το θάρρος να συνεχίσω στο ίδιο μοτίβο και σας παραθέτω εδω και μια αξιόλογη φωνή πάνω στο πρόβλημα της Ελληνικής Οικονομίας .Ενός οικονομικού αναλυτή του Max Keiser.
Αυτό που έχει αξία δεν είναι τόσο οι θέσεις του αλλά οι θέσεις κάποιων συμπατριωτών μας "ειδικών" ,οι οποίοι δεν είναι παρά απλά παπαγαλάκια αυτών που προσπαθούν να μας χώσουν το παλούκι. Τελικά οι δωσίλογοι πάντα περισσεύουν σε αυτή τη χώρα.






Υ.Γ. Δεν θυμάμαι αν έχει ξαναδημοσιευτεί στο blogg το συγκεκριμένο βιντεάκι ,οπότε αν έχει ήδη απλά ας το ξαναθυμηθούμε.

8 σχόλια:

marianaonice είπε...

Noμίζω ότι το έχω ξαναβάλει εγώ, δεν θυμάμαι αν ήταν εδώ ή στο Άνεμος.
Όμως αυτα τα βίντεο πρέπει συνέχεια να τα αναρτάμε και να τα θυμόμαστε όσοι τα είδαμε αλλά και να τα δούν όσο το δυνατόν περισσότεροι!!
Καλά έκανες και το ανέβασες!
Ο κοσμος πρέπει να μαθαίνει τι γίνεται πίσω από την πλάτη του!
Καλό ξημέρωμα @aldebaran
:)))

Aνεμος είπε...

σημερα διαβασα οτι Εισαγγελική έρευνα κατά Ελλήνων πολιτικών και Ε.Ε. ζητά Γερμανός βουλευτής
Για τα αίτια που οδήγησαν στην ελληνική οικονομική κρίση.
τελικα ας κλεισει καποιους φυλακη η ευρωπη αφου εδω τα εχουν πλακακια
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_24/03/2010_330178

Ανώνυμος είπε...

Όταν οι Έλληνες δικαστές λουφάζουν, φυσικό δεν είναι πως κάποιοι άλλοι θα κάνουν την δουλειά τους.

Ανώνυμος είπε...

Ανεξαρτήτως επάρκειας κυβερνητικών χειρισμών, που σύντομα θα κριθούν, καθολική ευθύνη για το σημερινό κατάντημα της χώρας έχουν δύο πρόσωπα. Ο πρώην πρωθυπουργός και νυν τουρίστας και ο υπουργός του, της Οικονομίας, που απορώ τι διδάσκει στα ελληνικά πανεπιστήμια...

marianaonice είπε...

@Ανώνυμε 5.55 π.μ.
Κι εγώ απορώ που κανείς δεν τους αγγίζει και κανείς δεν λογοδοτεί!!

aldebaran είπε...

Να βοηθήσω στην επίλυση της απορίας σου Μαριάνα .

Στην παρακάτω σελίδα θα δεις την επαγγελματική απασχόληση των βουλευτων

http://parlstats09.wordpress.com/6-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CF%8E%CE%BD/

Θα δεις ότι η πλέονισχυρή ομάδα είναι οι δικηγόροι .
Ως γνωστόν είμαστε ένα κρατος με απίστευτη πολυνομία ,η οποία στραγγαλίζει τόσο την έννοια της διαιοσύνης όσο και την διαδικασία της απονομής της .
Οι δικηγόροι νομοθετούν από αυτούς για αυτούς .
Εσύ γιατί νομίζεις π.χ. ότι το κτηματολόγιο αργεί τόσο ή δεν ολοκληρώνεται σωστά. Οφείλεται σε διαρκείς προσπάθειες των δικηγόρων να το χειραγωγήσουν και να το κάνουν και αυτό πλήρως εξαρτώμενο από το υπάρχον σύστημα (κιτάπια -υποθηκοφύλακες - χαρτούρα και καυκεώνας εγγράφων και αλλελάπηλα δικαστήρια) που κάνει πλούσιους δικηγόρους και συμβολαιογράφους , θρέφει Βατοπέδια και παραπέμπει σε προηγούμενους αιώνες.
Όποιος έχει το μαχαίρι έχει και το πεπόνι , είναι δυνατόν επομένως να μην έχουν βάλει ασφαλιστικές δικλείδες για να την σκαπουλάρουν ΝΟΜΙΜΑ ;
Βοήθησα καθόλου ;

marianaonice είπε...

@aldebaran
Η πλειοψηφία των βουλευτών είναι δικηγόροι και νομικοί!
Σιγά μη ψηφίσουν εναντίον τους!
Συμφωνούμε απόλυτα και προσωπικά πιστεύω ότι οι δικηγόροι γενικά έχουν εξελιχθεί από συλλειτουργοί της δικαιοσύνης σε εχθρούς της!
Αυτή είναι η άποψή μου και έχει αποκρυσταλλωθεί από την εμπειρία μου πλέον, λόγω της δουλειάς μου.
Και φοβάμαι ότι πισωγύρισμα δεν υπάρχει κι αυτό είναι το χειρότερο!
Όλοι οι μεγαλοαπατεώνες που καταχρώνται δημόσιο ή ιδιωτικό χρήμα και ξεπλένουν βρώμικα εισοδήματα έχουν κοντά τους, ως υπερασπιστές, τους πλέον μεγαλόσχημους και επώνυμους δικηγόρους που συχνάζουν σαν τα κοράκια όπου μυρίζει μαύρο χρήμα και διαφθορά (βλ. δίκες παραδικαστικού, siemens,Βατοπέδι κλπ.)!!
Για αποκατάσταση της αλήθειας όμως και για να μη τα ισοπεδώνουμε όλα, υπάρχουν και ορισμένοι έστω και λίγοι, έντιμοι νομικοί που παλεύουν να σταθούν όρθιοι τιμώντας τον όρκο τους και την επιστημοσύνη τους που η θέση τους γίνεται πολύ δύσκολη ανάμεσα στους πολλούς διεφθαρμένους και κυκλωματίες του κλάδου τους.

aldebaran είπε...

@mariana

Σίγουρα δεν μπαίνουν όλοι στο ίδιο σακί και υπάρχουν και πολύ σωστά άτομα που προσπαθούν να τιμήσουν τον όρκο τους και να προσφέρουν.
Αν δεν ήταν και αυτά τα (λίγα) άτομα θα μας είχε πάρει τελείως η μπάλα προ πολλού.