2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

MME Ταξίδι στον μαγικό κόσμο της ρεμούλας.

Αγαπητοί αναγνώστες (και φίλοι φυσικά).
Έχετε αναρωτηθεί καμιά φορά, μήπως τα γεγονότα, και τις ειδήσεις σας τα παρουσιάζουν κάπως επιφανειακά; Δεν σας δίνουν την εικόνα ότι πάνω στην επιφάνεια όλα είναι απλά, (αρκεί μονάχα να πιστέψουμε ότι λέει η τηλεόραση), ενώ το βάθος είναι λίγο ποιο μπερδεγουέι;
Δεν ψήνεστε κομματάκι, να ρίξετε μια κλεφτή μια ματιά πίσω από την κουρτίνα; Δεν θέλετε να μπεί μια τάξη σε αυτήν την Επιφανειακή Υπερπληροφόριση, και να βάλουμε και εμείς τα καημένα σε τάξη τις σκέψεις και τον θυμό μας;
Επειδή αυτόν το καιρό, η αστρολόγος μου μου πρότεινε να ασχοληθώ με βαθιά θέματα, αποφάσισα να βάλω λοιπόν τις σκέψεις μου σε μια τάξη, και να ξεκινήσω ένα μικρό ταξιδάκι στον μαγικό κόσμο της Ρεμούλας.
Θα μιλήσουμε λοιπόν για Δημοσιογράφους που νομίζουν οτί διαβάζουν Blog για Blog νομίζουν ότι διαβάζουν Δημοσιογράφους, και για αόρατες Δημοσιέυσεις σε ξένα πρακτορία ειδήσεων.
Και όλα αυτά με ένα μαγευτικό ταξίδι, στην Ταράτσα της Επιτροπής Ανταγωνισμού, (για να τραβήξουμε καμιά φωτογραφία βρε αδερφέ), και από άλλα μαγευτικά δημόσια κτήρια που ενδεικνύονται για καλές και ζουμερές φωτογραφήσεις.
Θα χλωμιάσουμε στην οθόνη, θα δείξουμε φωτομοντέλα, θα μιλήσουμε για κατσίκια, θα λάβουμε γράμματα από καλούς μας αναγνώστες, και επειδή ήμασταν καλά παιδιά, θα αγοράσουμε και μερικά πραγματάκια και θα ξεχάσουμε να πληρώσουμε.


Αλλά το ταξίδι μας δεν σταματάει εκεί, αφού σε αυτά τα 90 ταπεινά σκανδαλάκια που θα αναλύσουμε, θα αποκτήσουμε και μαγικές ικανότητες. Θα διαβάσουμε το μέλλον, θα πάρουμε συνέντευξη από τον άγνωστο στρατιώτη. Θα απαντήσουμε σε Γκάλοπ, και θα βοηθήσουμε και την Παλαιστίνη... και αφού θα είμαστε εκεί, θα ανακαλύψουμε και έννοια του μονόπλευρου κύκλου βίας, και όλα αυτά μέσα από ένα ισραηλινό ξενοδοχείο.
Θα πληρωθούμε καλά, αλλά θα λάβουμε και ειδική αποζημίωση, και αφού θα έχουμε πληρώθει, θα πρέπει να το ξεπληρώσουμε, φτιάχνοντας μερικούς δρόμους και μερικά αναψυκτήρια, (με ινδική κουζίνα), μέσα από δάση, προστατευόμενους βιότοπους, αλλά και αρχαιολογικούς χώρους, και εάν τυχόν δεν μετακινηθούν οι λίμνες στο πλευρό μας θα έχουμε και την πυρομανή, βιονική Γιαγιά, και τον στρατηγό άνεμο. Με τόσο δυνατούς συμμάχους όπως είναι λογικό, θα πρέπει να διώξουμε τους γιαλαντζί ήρωες από το πεδίο της μάχης... και έτσι θα συλλάβουμε πιλότους για ξεχασμένες κλήσεις, θα στείλουμε ΜΑΤ να προστατέψουν τους πυροσβέστες, και θα αρνηθούμε τα σαμποτάρισμένα αεροπλάνα, που δεν μπορούν να συγκριθούν με τα δικά μας υπερσύγχρονα μέσα, μιας ακριβοπληρωμένης πυροσβεστικής.
Η δουλειά μας όμως δεν σταματάει εκεί. Θα χρειάστει να ανακυκλώσουμε, χωρίς να ξοδέψουμε ρεύμα, θα χρειαστεί να κάνουμε βιολογικό καθαρισμό χωρίς να ξοδέψουμε νερό, να φυτέψουμε μερικά αιωνόβια δέντρα πάνω από υπόγεια parking και φυσικά όλα αυτά με Θεμέλια ατσάλινα της καλύτερης ποιότητας.
Αλλά προσοχή, θα χρειαστεί να τρομάξουμε, οπότε θα χρειαστεί να αγοράσουμε όπλα, και να προσλάβουμε αστυφύλακες, (και μερικούς αγροφύλακες). Θα χρειαστεί να στρώσουμε χαρακτήρα με λίγο ξύλο και λίγο βιτριόλι, θα κάνουμε Clubbing στο Club Cluva, με χειροπέδες χημείες και όλα τα απαραίτητα για μια καυτή νύχτα, και θα αναθεωρήσουμε τελείως την άποψή μας για το τι μάρκα Γραβάτα φοράει ο Νόμος, και το τι εστί γρατζουνιά την σήμερον ημέρα, και εάν είμαστε και καλά παιδιά, θα μας στείλουν και ένα εξώδικο ως Ευχαριστώ.
Η Καινοτομία, σε αυτό ταξιδάκι, θα είναι ότι αντί να μελετήσουμε τα σκάνδαλα, θα μελετήσουμε της φωνές που μας εκπροσώπησαν, και εάν είμαστε τυχεροί, ίσος μάθουμε κάτι από αυτά που παρέλειψαν να αναφέρουν.
Με άλλα λόγια αντί να ρωτήσουμε τα ΜΜΕ για να μας ενημερώσουν για τα σκάνδαλα, θα ρωτήσουμε τα σκάνδαλα να μας ενημερώσουν για τα ΜΜΕ.
Ψήνεστε;
Με εκτίμηση.
Χρήστος Άλμ
Υ.Γ. Επειδή το ταξίδι είναι βαρετό εάν είσαι μόνος, και δυο μυαλά σκέφτονται καλύτερα από ένα, η παρέα σας θα μου είναι κάτι παραπάνω από Ευπρόσδεκτη, όποτε περιμένω συμβουλές και προτάσεις, και φυσικά την υποστήριξη σας.


κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν , κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις..
αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα

5 σχόλια:

Exarchias είπε...

Λυπάμαι... με έπιασε η διαθεση μου για ταξίδια. :)

παπα-Ηλίας είπε...

Αντίθετα με την Ελλάδα, που κάποτε και για εκατονταετηρίδες ξαποσταίνει (ρωμαιοκρατία, τουρκοκρατία, κλπ), η ΡΕΜΟΥΛΑ πο΄τε δεν ξαποσταίνει.

Έχει αλλεπάλληλες διαστρωματώσεις.
Μόλις διαμαρτυρηθείς προς τους ντόπιους μεγαλοαπατεώνες, σου δείχνουν τους Ευρωπαίους.

Κι όταν διαμαρτυρηθείς στους Ευρωπαίους, σου δείχνουν τους πλανητικούς.

Κι εκείνοι δείχνουν εμάς τους εύπιστους χειροκροτητές των ντόπιων μεγλοαπατεώνων. Που πρέπει, λέει, να μας κόψουν τον 14ο και 13ο μισθό. Κι όχι τα δικά τους τα αισχοκέρδη και υπερκέρδη.

Συμπέρασμα: Το κακούργημα του καπιταλισμού, μετά την υπονόμευση και κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, έγινε παντοδύναμο και προκλητικά σύδοτο.

Και μας οδηγεί σαν τον Χάροντα των δημοτικών μας ραγουδιών, στα μεσάνυχτα του δικού του (του καπιταλιστικού, δηλαδή) μεσαίωνα...

Idea Studio είπε...

Άκουσα ταξίδια; Να έρθω;

Exarchias είπε...

εννοητε :)

Idea Studio είπε...

Καλόοοο! ;)