2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.."ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΗ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ"



Η αλήθεια δεν κρύβεται!!!!
Όταν οι σχεδιασμοί υποκρύπτουν δόλο , είναι επόμενο να καταγγελθούν από τα νοήμονα όντα έστω και αν ακόμα αυτά μέσω της αποκάλυψης θα στερηθούν τα ευεργετήματα που τους παρέχουν οι δόλιοι αφού αυτά θα καταστούν υποχείρια των !!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΛΟΜΠΑΝΙ ..
ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΥΔΟ ΤΟΣΟ TO ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΙΟΝΤΑ ΚΥΡΙΑ ΤΖΑΚΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Ν. Χ''ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΜΟΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ "ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" ...... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ "ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΉΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ" ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!

Διαφωνούν κάθετα οι μετανάστες να αποτελέσουν μέσω της παροχής ιθαγένειας από την κυβέρνηση το εργαλείο για την πολυετή παραμονή στην εξουσία των "πράσινων" , αφού η ένταξη τους όπως είπε ...ως Έλληνες στην ελληνική κοινωνία δεν αποτελεί πιστεύω των πολιτών της χώρας αλλά ενός κόμματος που επιθυμεί να τους χρησιμοποιήσει για την παραμονή του στην εξουσία.


Read more: http://tolimeri.blogspot.com

7 σχόλια:

marianaonice είπε...

Εεε λοιπόν αυτό ομολογώ ότι δεν το περίμενα!
Κι αν έτσι νοιώθει μπράβο του που τολμά να το λέει!

Aνεμος είπε...

ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΗ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ"
σιγά μην δεν το καταλαμε///////

Ανώνυμος είπε...

Θα τον δειτε υποψηφιο της αντιπολιτευσης!!!!
Επειτα, δε τον συμφερει γιατι ως τωρα τον ειχαν αναγκη...τωρα χανει ο "προεδρος" πολλα παντα το συμφερον...
Οσο για "ψηφοθηρια" ανοησιες, αφου φυσικο ειναι οταν καποιος ειναι πολιτης μιας χωρας, ε ναι ψηφιζει, δηλαδη τι γινετε τισα χρονια που ψηφιζαν μονο Ελλξηνες????????αστα να πανε...

Στοππάκιος είπε...

Είπε αλήθεια ο πρόεδρος όσο κι αν τον πρόγκηξε ο Χ"νικολάου και οι λοιποί. Η κυβέρνηση πρώτα έπρεπε να καθορίσει τη μεταναστευτική της πολιτική και μετά να προχωρήσει στο δίκαιο αίτημα απονομής ιθαγένειας στους μόνιμους/νόμιμους μετανάστες. Δυστυχώς όμως στην Ελλάδα όλα γίνονται ανάποδα και στραβά. :((

dinos είπε...

μετα τα νεα ασφαλιστηκα μετρα θα δειτε ποσοι θα μεινουν.αφου τους λεμε
οτι το GREEK DREAM ειναι δουλεια μεχρι ταφου οιΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΨΗΦΟ?

marianaonice είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με το Στοππάκιο.
Πρώτα πρέπει η Ελλάδα να λύσει το μεταναστευτικό της πρόβλημα, να φυλάξει τα σύνορά της και μετά να προχωρήσει στο πράγματι δίκαιο αίτημα των μόνιμα και νόμιμα παραμενόντων εδώ αλλοδαπών, επί χρόνια.
Τα άλλα όλα είναι εκ του πονηρού και καταντούν ημίμετρα που φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα. Θα δούμε στο τέλος να παίρνουν ιθαγένεια όσοι δεν πρέπει κι αυτοί που πρέπει επειδή δεν θα έχουν τις ...άκρες τους θα μείνουν απ' έξω!!

Unknown είπε...

Το προβλημα της Ιθαγενιας ειναι κατι που δεν λυνεται με 'διαβουλευσεις' 'εντος' ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ της Ν.Δ. η της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
Υπαρχουν πολιτικοι λογοι ,εθνικοι λογοι --οχι οπως τους εννοει το ΛΑΟΣ-που εχουν σχεσει με συνορα και εξωτερικη πολιτικη.
Χρειαζονται πολυκομματικες συζητησεις σε φορα σε ολη την επικρατεια, με διαθεση να αφουγκρασθουμε ολοι ολους,χωρις κραυγες.
Οσο για τον νεαρο ,προσωπικη μου αποψη, η θεση του δεν εστερειτο ιδιωτελειας.
Εκεινο που με τρωμαξε ιδιαιετερα,πως στο παιχνιδι μπαινουν τωρα και οι μεταναστες και μαλιστα με τροπο που καμια σχεση δεν εχει με την ουσια των προβληματων τους.
Ετυχε να δω τον νεαρο σε αλλη εκμπομπη ,οπου,στηριζε την πολιτικη της Γαλλιας απεναντι στους μεταναστες.
Αυτο που χρειαζομασθε ειναι ψυχραιμια,διαφορετικα θα ξυπνησουμε ενα πρωι και θα αντιληφθουμε πως για μια ακομη φορα ως χωρα καναμε λαθος.