2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Mαζι σας αδερφια Iταλοί

Το κίνημα «Ημέρα χωρίς Μπερλουσκόνι» κορυφώνει την εκστρατεία του το Σάββατο, με μεγάλη διαδήλωση στο κέντρο της Ρώμης που θα κατευθυνθεί και θα κορυφωθεί στην Πιάτσα ντελ Πόπολο.
Το κίνημα «Ημέρα χωρίς Μπερλουσκόνι» («ΝΟ-Β day») ξεκίνησε, μέσα από το facebook και επεκτάθηκε στα blogs, με καταιγιστικό ρυθμό χωρίς καμία κομματική παρέμβαση
Το κίνημα «Ημέρα χωρίς Μπερλουσκόνι» κορυφώνει την εκστρατεία του το Σάββατο, με μεγάλη διαδήλωση στο κέντρο της Ρώμης που θα κατευθυνθεί και θα κορυφωθεί στην Πιάτσα ντελ Πόπολο.
Viol@zione da Palermo

Siamo di fatto giunti nell’ultima settimana prima del No Berlusconi Day.
Sabato il grande evento avrà luogo a Roma ed in tantissime altre città, la partecipazione prevista è davvero massiccia e ci sono tutti le condizioni affinchè possa essere una gran bella giornata.
Purtroppo però non tutti potranno essere a Roma, quindi sono previste delle iniziative parallele e contemporanee di sostegno a quanto avviene nella Capitale e nel resto del mondo. Iniziative sono previste anche nella piazza virtuale di Second Life.

Nel frattempo è partita la rincorsa al 5 Dicembre e le Viol@zioni; invitiamo chiunque si riconosca nello spirito di questa manifestazione ad esporre qualcosa di viola dalla propria finestra o balcone; ad indossare capi di abbigliamento od oggetti viola, a diffondere insomma il nostro colore al di fuori di Facebook e del Web.
Ovviamente ogni iniziativa creativa è ben accetta, così come invitiamo gli utenti a pubblicare le foto della loro creatività sulla pagina nazionale di Facebook.
Iniziata la rincorsa… ci fermeremo solo a Roma!

A Sabato!
Το κίνημα «ΝΟ-Β day» είναι στο διαδίκτυο στη διεύθυνση 
 http://www.noberlusconiday.org/ και έχει ψηφιακά παραρτήματα στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Για την Αθήνα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο υπάρχει στη διεύθυνση maciacia@otenet.gr

13 σχόλια:

marianaonice είπε...

Ας παραδειγματιστούμε και ας καταλάβουμε τη δύναμη μας, σαν ενεργοί πολίτες αυτού του κράτους, κι εμείς!!
Έχουμε δύναμη κι ας μη το ξεχνάμε!
Αρκεί να είμαστε ενωμένοι!

mareld είπε...

Avanti popolo!!!

http://www.youtube.com/watch?v=5qF2O48B_Dk

Unknown είπε...

Η κίνηση έχει την σημασία της και καλώς χαιρετίζεται απ' όλους..Θα πρέπει όμως να αναλογιστούμε πως κι ο ίδιος ο ιταλικός λαός με τις επιλογές του - όχι μία αλλά δύο φορές την τελευταία δεκαετία - ανέδειξε το φαινόμενο του Μπερλουσκονισμού, δηλαδή της ανάμειξης του προσώπου στη πολιτική με μοναδικό σκοπό την προς ίδιο όφελος ανακατασκευή των νόμων... Ο ιταλικός λαός έχει την απόλυτη ευθύνη κσι καλά θα κάνουμε να μην το ξεχνάμε...

ΟΡΕΙΝΟΣ είπε...

Πρόκειται για τη ντροπή της ευρώπης!
Εξαιρετική πρωτοβουλία!

Ανώνυμος είπε...

Μην τσιμπάτε. Στημμένα επεισόδια αλλά Αθήνα του Δεκέμβρη για να φύγει ο Μπερλουσκόνι που επίσης υπέγραψε ΔΕΚΑΔΕΣ συμφωνίες με Ρώσους για αέριο και πετρέλαιο χαλώντας τα σχέδια των Αμερικανών για μονοπώληση της ενέργειας στην Ευρώπη.
Το σύστημα δεν επιτρέπει και δεν χρηματοδοτεί "επαναστάσεις" παρά μόνο όταν βολεύεται από αυτές. Για αυτό όλες οι επαναστάσεις ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ club έχουν από πίσω, όλο και κανέναν μεγαλοτραπεζίτη τύπου Soros-Indymedia και Rockefeller.
Ότι σας δείχνουν κι ότι σας λένε ... είναι ακριβώς το ανάποδο από αυτό που χρειάζεστε για να κρίνετε σωστά.
Όπως οι Αμερικάνοι έφαγαν τον Παπανδρέου με σεξουαλικό σκάνδαλο, τον Κλίντον, τον Καραμανλή έτσι τώρα ήρθε κι η σειρά του Μπερλουσκόνι. Μόλις χθες υπέγραφε συμφωνίες με τους Ρώσους ...σήμερα οι δήθεν αυθόρμητοι πολίτες είναι έξω.
Αυτά που ξέρετε για τον Μπερλουσκόνι είναι αυτά που θέλουν ΚΑΠΟΙΟΙ να ξέρετε.

marianaonice είπε...

@Ελλην Μακεδόνα
Το σχόλιό σου με προβλημάτισε ιδιαίτερα, γιατί μέσα σ' αυτό διακρίνω μια αλήθεια... που κι εγώ πλέον, από καιρό, την υποπτεύομαι... ότι όλα όσα βλέπουμε και κάνουμε είναι αυτά που η παγκόσμια συνωμοσία του οικονομικού λόμπυ επιθυμεί να βλέπουμε και να κάνουμε... και εμείς απλά έχουμε την ψευδαίσθηση ότι επαναστατούμε... αλλά ήδη την οργή μας την έχουν καναλάρει και την έχουν διοχετεύσει σε ασφαλή γι' αυτούς κανάλια!!
Όπως κι ο Μπέρτολ Μπρέχτ είπε κάποτε στο "Γερμανικό Εγχειρίδιο Πολέμου"
Σαν θα' ρθει η ώρα της πορείας
Πολλοί δεν ξέρουν
Πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους!!


Λες λοιπόν τώρα να ήρθε η ώρα της πορείας με αρχηγούς τους εχθρούς μας??
Διόλου απίθανο...
:))

HeLLeNiCReVeNgE είπε...

Maria on ice έχει πάψει ο καιρός που έχουμε περιθώρια να υποπτευόμαστε. Όλα είναι ολοφάνερα και κατευθυνόμενα πλέον. Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα.

Φιλικά

Hellenicrevenge

marianaonice είπε...

@HeLLeNiCReVeNgE
Προσωπικά δεν έχω πια καμιά αμφιβολία!
Το παιχνίδι είναι στημένο και εμείς πιόνια στη σκακιέρα τους!
Όσο πιο πολλοί το καταλάβουν αυτό τόσο το καλύτερο!

Όχι ότι έχει καμιά σημασία αλλά το nick name μου είναι
Mariana Onice
:))

Ανώνυμος είπε...

Λόγω εμεπιρίας, θα σας πω ότι από τις κυβερνήσεις της Ιταλίας πέρασαν ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ, γνήσιοι Μαφιόζοι, γνήσιοι πράκτορες της CIA, η χώρα κλωνίστηκε με το σκάνδαλο της P2 , μασωνικού club που έιχε μέλη σε όλη την κυβέρνηση, τα ΜΜΕ, τις επιχειρήσεις κλπ, πέρασαν χρόνια ΤΥΦΛΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με πάνω από 500 νεκρούς και όμως επειδή τα κυβερνητικά σχήματα ήταν ΑΠΟΛΥΤΑ ελεγχόμενα... ΟΥΔΕΠΟΤΕ έγινε παρόμοια αντικυβερνητική πορεία. Ούτε κι όταν 100 περίπου βουλευτές πέρασαν από εισαγγελέα για ανάκριση κατά την επιχείρηση ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ.
Αυτό που σκοτώνει τους Αμερικάνους είναι η φράσεις diversificazione delle fonti energetiche και indipendenza energetica. Διότι ΜΟΝΟ με ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ θησαυρίζεις εύκολα κι ελέγχεις τη ζωή του κοσμάκη. Κι επειδή τα λεφτά είναι πολλά όπως και οι καθυστερημένοι... το να οργανώσεις μία πορεία, να υπερμεγεθύνεις ένα σεξουαλικό σκάνδαλο και να το κοπανάς μαζικά από ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ, κάθε μέρα , όλη μέρα... είναι παιχνιδάκι για τους ενεργειακούς κολοσούς.

Ανώνυμος είπε...

Τα 350 μωρά που πυρπόλησαν οι Ισραηλινοί στη Γάζα... δεν έγιναν ποτέ πρωτοσέλιδο. ΟΥΤΕ διανοήθηκε κανείς να κάψει έστω μία Ισραηλινή σημαία. Δεν το κάνουν ούτε οι Παλαιστίνιοι πλέον. Για τον Αλέξη και τα επεισόδια στην Αθήνα όμως... βρέθηκε χώρος σε όλες σχεδόν τις μεγάλες ξένες εφημερίδες που ανήκουν στα ίδια συγκροτήματα των "επιούσιων" . Ήταν προωτοσέλιδο και στην CORRIERE DELLA SERA ,της οποίας ο εκδότης ο RIZZOLI ήταν μέλος στην P2 της CIA ,φυσικά και χρηματοδοτήθηκε μέσω του Μασωνικού αυτού club για να ΜΗΝ κλείσει. Είναι ο ίδιος που χρηματοδότησε και πολλές ταινίες του Αγγελόπουλου (!). Η CIA με την κόκκινη προβιά είναι παντού γύρω μας

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

O Angelo Rizzoli στην P2
και
ο Angelo Rizzoli του Θεόδωρου Αγγελόπουλου παραγωγός στην ταινία "ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΡΓΟΥ"

marianaonice είπε...

@Έλλην Μακεδόνα
Πολύ ενδιαφέρουσες οι επισημάνσεις σου...
Προσωπικά εγώ τίποτε δεν αποκλείω..
"Η CIA με την κόκκινη προβιά είναι παντού γύρω μας..."
Φοβάμαι πως έχεις δίκιο!