2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Η σφαγή των νηπίων..


http://aletri.blogspot.com/

Παραλίγο να ξεχάσω ότι σήμερα 29 Δεκεμβρίου, η εκκλησία γιορτάζει την μνήμη των νηπίων που σφαγιάσθηκαν κατόπιν διαταγής του Ηρώδη...















Εάν αντέξατε και φτάσατε μέχρι εδώ, ελπίζω να σας χάλασα την όρεξη για φαγητό... Βλέπετε ο πόλεμος δεν είναι μόνο τα φαντασμαγορικά βεγγαλικά που σκίζουν τον ουρανό και ευτυχώς οι αριθμοί έχουν πρόσωπα...

2 σχόλια:

Unknown είπε...

..Το κακό είναι πως εκείνοι που είναι υπεύθυνοι για τις σφαγές αυτές είναι ανάλγητα κτήνη που πιθανόν να τους ανοίγει η όρεξη αντικρύζοντας τις εικόνες με τα "κατορθώματά" τους....Όταν των δικαίων τα στομάχια "πιάνονται" από την εικόνα ενός αιμόφυρτου παιδιού, το στομάχι του κτήνους γουργουρίζει από ευχαρίστηση..

Δυστυχώς...

AATON είπε...

Πολύ σωστά απάντησες Sabb Pat.
Θυμάμαι τις φωτογραφίες και τα βίντεο, απο τα γουρούνια που απολάμβαναν τους βομβαρδισμούς κάνοντας πίκ-νίκ στα γύρω υψώματα για να έχουν καλύτερη οπτική..

Τα κτήνη που καλίγονται ακόμη και σήμερα για ένα ολοκαύτωμα που άλλοι έπαθαν, και αυτοί σφετερίζονται ξεδιάντροπα μέχρι τις μέρες μας.
Αυτά βλέπει ο κόσμος και δεν θέλει ούτε την μυρωδιά τους πλέον..και μετά απορούν δήθεν, γιατί το τόσο μίσος εναντίον τους.