2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Δημιουργία Κέντρων Αποτέφρωσης Νεκρών...ενω υπαρχουν τοσοι ανεργοι-συμβασιουχοι

Ερώτηση για το θέμα της καύσης των νεκρών κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρης Ψαριανός.Αναλυτικά, η ερώτηση του κ. Ψαριανού:
«Την 1η Μαρτίου 2006 ψηφίστηκε ο Ν. 3448/2006, (ΦΕΚ 57 Α') ο οποίος επιτρέπει την αποτέφρωση των νεκρών στη χώρα μας.Στις 23 Μαρτίου 2009 ορίστηκαν με ΠΔ (ΦΕΚ Αρ.49) οι προϋποθέσεις για την αποτέφρωση των νεκρών, καθώς και ο τρόπος καθορισμού των χώρων δημιουργίας Κέντρων Αποτέφρωσης Νεκρών, οι όροι και ο έλεγχος λειτουργίας τους.Εντούτοις, μέχρι σήμερα δεν έχει δημιουργηθεί κανένα τέτοιο Κέντρο και όποιος Έλληνας πολίτης επιλέξει για μετά το θάνατό του την αποτέφρωση, θα πρέπει να μεταφερθεί η σορός του σε χώρες του εξωτερικού, με τεράστιο κόστος μεταφοράς.»
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ-ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ Ο "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ" ΨΑΡΙΑΝΟΣ?
http://olaexw.blogspot.com/

2 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Γιατι το ενα να αποκλειει το αλλο;
Ναι, οι ανεργοι ειναι ενα τεραστιο θεμα, αυτο δεν σημαινει πως δεν πρεπει να θιγονται και αλλα. Η αποτεφρωση αποτελει προσωπικη επιλογη και ειναι απαραδεκτο να μην μπορει καποιος να το κανει στην πατριδα του, αλλα να πρεπει να ξενιτευεται! Και το κοστος ειναι τεραστιο, αλλα ειναι και προσβλητικο προς το νεκρο και την οικογενεια του!
Ασε που οσο να'ναι ολο και καποιοι ανεργοι θα απασχοληθουν σε αυτα τα κεντρα!

marianaonice είπε...

Νομίζω ότι συμφωνώ με την @πεταλουδίτσα!
Το ένα δεν αποκλείει το άλλο!