2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΛΑΣΠΗ

Επειδή η λάσπη είναι μορφή φίμωσης
Ενας blogger που συκοφαντηθηκε απο το τρωκτικό
Αναδημοσιεύω την απάντηση του ΝΑΣΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ blogger
Χθες βράδυ πήγα στη βουλή για να παρακολουθήσω τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης και την ψηφοφορία για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας συνάντησα στο περιστύλιο της βουλής, για πρώτη φορά από κοντά, τον υπουργό Άμυνας κ. Ε. Βενιζέλο. Όπου συνομιλούσε με δημοσιογράφους.
Συστήθηκα και μη αντέχοντας τον πειρασμό ρώτησα για το γνωστό θέμα με το email προς το blog «troktiko», σε σχέση με έναν στρατεύσιμο.
Ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος ήταν γνώστης του θέματος και πλήρως ενημερωμένος, απαντώντας σε ερώτησή μου επιβεβαίωσε ενώπιον όλης της ομήγυρης ότι πράγματι είχε ζητήσει από τους συνεργάτες του να στείλουν email στο «troktiko», με το οποίο να ζητούν περισσότερα στοιχεία για την καταγγελία.
Όσον αφορά τις αιτιάσεις μας, είπε με έμφαση ότι «θα ήταν αδιανόητο για την ηγεσία του υπουργείου Άμυνας και μάλιστα όταν είναι νέα, να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία για να “διώξει” φαντάρο». Μάλιστα τόνισε «Αντιθέτως, τέτοιες περιπτώσεις με μεταπτυχιακά είναι πολύ χρήσιμες και θέλουμε να τις αξιοποιήσουμε».
Νάσος Ζαγγογιάννης για το blog: "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ"

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Πες τα ...χρυσόστομεεε!!!
Επιτέλους φως στου τούνελ!
Άσε τους λασπολόγους στη λάσπη τους!!
χαχαχα!!!
Μπράβο Νάσο!