2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Οι μηνύσεις Μάκη και Παπαδρόσου έκλεισαν το troktiko


Είναι γνωστός ο "πόλεμος" που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες μεταξύ του troktikou, του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και του Παπαδρόσου. Μάλιστα οι δύο τελευταίοι έχουν καταθέσει μήνυση στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος εις βάρος του δημοφιλούς blog γεγονός που ευθύνεται για το «κλείσιμο» του ιστολόγιου.

Συγκεκριμένα ο διευθυντής του ALPHA προσάπτει δέκα κατηγορίες εις βάρους του troktikou, ενώ έχει και την αμέριστη συμπαράσταση του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Δένδια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στις κατηγορίες που βαραίνουν το blog είναι και για .............. κατασκοπεία και δυσφήμιση.

Πολλές φορές το troktiko, προκαλούσε, βγάζοντας στη φόρα στοιχεία εναντίον του Τριανταφυλλόπουλου ενώ καλούσε τον Παπαδρόσο αλλά και τον Υπουργό κ. Δένδια να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια. Ένας λόγος που αυτή τη στιγμή το troktiko είναι εκτός λειτουργίας είναι και αυτός καθώς οι δημοσιεύσεις τους στο ιστολόγιο που αφορούσαν τους προαναφερθέντες μπορούν να θεωρηθούν ως δυσφήμιση προς τρίτους. Άσχετα αν είναι αληθείς η όχι...

Ίσως να είναι αλλά ίσως και να μην είναι. Από τη στιγμή όμως που κάποιος κατέθεσε μήνυση στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, η υπηρεσία είναι υποχρεωμένη να ελέγξει τις κατηγορίες και να διατάξει την παύση της λειτουργίας του ιστολογίου. Έστω και αν αυτή είναι προσωρινή.

Όσον αφορά τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Ο πόλεμος ανάμεσα στο troktiko και τη zougla.gr ξεκίνησε με την αποχώρηση του επί 12 χρόνια αρχισυντάκτη των τηλεοπτικών εκπομπών του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, Σωκράτη Γκιόλια. Το troktiko το οποίο είχε σταθεί στο πλευρό του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου σε όλη την διάρκεια της κόντρας του με τον Θέμο Αναστασιάδη, ξαφνικά μετατρέπεται στον μεγαλύτερο πολέμιό του. Συνεχείς αναρτήσεις εναντίον του, ενώ και ο Μάκης μέσα από τη zougla.gr και την στήλη "tv αλ Κάϊντα" που επιμελείται ο ίδιος, απαντάει με βαρείς χαρακτηρισμούς για τον πρώην συνεργάτη του.

Ο Σωκράτης Γκιόλας εάν και αρχικά αρνείται ότι είναι ο διαχειριστής του blog "troktiko.blogspot.com", στην συνέχεια λέει ότι είναι μαζί με μια ομάδα φοιτητών, πράγμα άλλωστε που φαίνεται και από το νεανικό στυλ γραφής του συγκεκριμένου blog. Οι καθημερινές πλέον ύβρεις ανάμεσα στο blog του και την ηλεκτρονική εφημερίδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου είναι κοινό μυστικό.

Η οριστική ρήξη στις σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών έγινε όταν ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αποφάσισε να σχολιάσει μέσα από τη στήλη «tv Αλ Κάϊντα» που επιμελείται ο ίδιος στην ηλεκτρονική του ιστοσελίδα τον Σωκράτη Γκίολα αναφέροντας: «Ο θλιβερός κ. Σωκράτης Γκιόλιας ο οποίος από συνεργάτης μας μετετράπη εν μία νυκτί σε ιπποκόμο κομιστών και έμμισθο σύμβουλο του Κοντομηνά, είναι ο δράστης μίας ακόμα αθλιότητας που γράφτηκε στο μίζερο μπλόγκ του…».

«Το πνευματικό παιδί του περιβόητου ηγούμενου Εφραίμ - σοβαρός λόγος άλλωστε για τον οποίο απομακρύνθηκε με ελαφριά πηδηματάκια από τις τηλεοπτικές εκπομπές μας- συνεχίζει παίζοντας κρυφτό πίσω το "τρωκτικό" του να συκοφαντεί σύμφωνα με τις οδηγίες των υπόδικων για κακουργηματικές πράξεις αφεντικών του…»

Όλα αυτά φανερώνουν μία προσωπική διαφωνία μεταξύ των δύο που οδήγησε τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο σε μήνυση στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κατά του δημοφιλούς blog γι’ αυτό τον λόγο και εκείνοι διέταξαν την προσωρινή(;) διακοπή λειτουργίας του ιστολογίου.

Μείνετε συντονισμένοι στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr. Οι συντάκτες μας θα σας μεταφέρουν οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρξει σχετικά με το θέμα.
ΠΗΓΗ stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: