2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Ξέσπασε πόλεμος Κυβέρνησης εναντίον bloggers !

Θεός σχωρέσ’ την Κυβέρνηση της Ν.Δ. !


Καλό είναι να μάθουμε και τις θέσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αλλά και του τι προτίθεται άμεσα να κάνει όταν γίνει Κυβέρνηση !
Θα εφαρμόσει τις εξαγγελίες της ή θα υπακούσει στα κελεύσματα των ΜΜΕ;
.
Και λίγα περί Μαγκιάς…

Σε αυτό εδώ το blog από την πρώτη στιγμή βγήκαμε επώνυμα και χωρίς υπεκφυγές δώσαμε το στίγμα μας, γιατί πιστεύουμε πως δεν είναι μαγκιά να τα χώνεις σε κάποιους ανώνυμα και εκ του ασφαλούς, γιατί όσο δημοκρατική κι αν είναι μία κοινωνία κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βάλει εναντίων κάποιου άλλου ανώνυμα και γιατί όταν το κάνει δεν έχει καμία διαφορά από τους κουκουλοφόρους.
Εκφράσαμε δημόσια την άποψή μας
εδώ γιατί πιστεύουμε πως είναι μαγκιά όταν φτύνεις κάποιον να ξέρει πως είσαι εσύ και έχεις χίλιους λόγους και χίλια δίκια να το κάνεις, γιατί αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα μια πρόταση ή μια καταγγελία όταν γίνεται από επώνυμα χείλη και γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.
Όσοι καταχράστηκαν το δικαίωμα της ανωνυμίας είναι οι μεγάλοι υπεύθυνοι γι’ αυτό που γίνεται σήμερα και που παρόλα ταύτα μας βρίσκει αντίθετους και το είχαμε επισημάνει από καιρό
εδώ .
Πάντως πιστεύουμε πως οι απλοί bloggers που κάνουν το κέφι τους δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και πως αν τελικά καταργηθούν τα ανώνυμα blogs θα δούμε ποιοι είναι οι μάγκες και ποιοι οι ψευτόμαγκες και τα λαμόγια που λειτουργούσαν ως φαντάσματα.
Εν τέλει ας εφαρμοσθούν και στο διαδίκτυο οι νόμοι που διέπουν και την υπόλοιπη κοινωνία, ίσως να αποτρέψουν τα εκφυλιστικά φαινόμενα και την απαξίωση των blogs τώρα που είναι νωρίς, κάτι που δεν έγινε με τα ΜΜΕ που έχουν περιπέσει στη χλεύη των πολιτών.
.
Πάντως το ποτάμι δε γυρίζει πίσω αν, λέω αν, η πολιτική εξουσία έχει άλλα κατά νου…
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: