2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ!




ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΛΟΚΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΛΟΚΕΡΣ:


ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.


ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.
Αναρτήθηκε από: " BLOG ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ" >>>>>>>>>>>> http://cretanpatriot.blogspot.com/2009/08/blog-post_4149.html

6 σχόλια:

Laplace είπε...

poly kalh idea!

thesikaleon είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
thesikaleon είπε...

Βασικά υπάρχει ήδη κάτι τέτοιο και είναι για τα πανηγύρια!!!
Δείτε ΕΔΩ

Τι άλλο θα ακούσουμε!!!
Έχεις υπόψιν ποιοι ακριβώς είναι πίσω από το πειρατικό κόμμα της Σουηδίας; Ψάξε λίγο...


Πολιτικό κόμμα δεν δημιουγείται με τον ενθουσιασμό 100 ενθουσιασμένων torrentάκιδων ή bloggers.
H πολιτική δεν είναι ούτε hobby ούτε και δουλειά, είναι τρόπος ζωής και προσωπικά δε με εκφράζει.
Ποιός από εσάς έχει την οικονομική άνεση και τον χρόνο να γίνει πολιτικός;


Προσωπικά αν μιλάμε για κίνημα είμαι υπέρ, αλλά για κόμμα μπορώ μόνο να γελάσω!!!

Και εγώ μπορεί να πω ότι έχω κόμμα των ελλήνων bloggers πχ..και δεν έχω κυβερνητικό πρόγραμμα.Άρα δεν προσφέρω κάποια αληθινή επιλογή στους πολίτες άρα δεν προσφέρω και κάτι στην πολιτική ζωή της χώρας (μπορεί να προσφέρω κάτι στην κοινωνία αλλά μέχρι το σημείο ενημέρωσης και ίσως κινητοποίησης). Δεν μπορεί να καλείται κόμμα κάτι τέτοιο..εκτός αν έχω καταλάβει λάθος την ιδέα αυτής της οργάνωσης ή όντως έχει πρόγραμμα για το ασφαλιστικό τις κοινωνικές παροχές την εξωτερική πολιτική.

marianaonice είπε...

:)))))))
Γελώ γιατί όταν κάποτε στο ξεκίνημα αυτού του μπλογκ, είδα τέτοια ανταπόκριση, τόλμησα να το σκεφτώ, ότι ίσως μέσα από εδώ αναπηδήσει κάτι υγιές και καθαρό από το σώμα του ελληνικού λαού και βγει έξω από το διαδίκτυο και ξεχυθεί σαν χείμαρρος και ξεπλύνει τη βρώμικη πραγματικότητά που μας επέβαλαν να ζούμε!!!
Η σχετική ανάρτησή μου, "μήπως κάτι νέο αρχίζει να γεννιέται εδώ μέσα" λέτε να ήταν προφητική??
http://enomenoiblogers.blogspot.com/2009/07/blog-post_25.html

Φυσικά και εγκρίνω και επαυξάνω την πρόταση και μακάρι να υλοποιηθεί κάποτε!!

marianaonice είπε...

@thesikaleon
Συμφωνώ ότι είναι πολύ ανεδαφικό να μιλάμε για κόμμα, ακόμη τουλάχιστον, όμως για ένα κίνημα υγιώς σκεπτόμενων ανθρώπων, μπορούμε να μιλάμε!
Και η επιθυμία να έχουμε έναν εκπρόσωπό μας στο ελληνικό κοινοβούλιο σε πρώτη φάση, δεν μου ακούγεται κακή!
Αυτό βέβαια πολύ απέχει από το να γίνουμε κόμμα που θα μπορεί μάλιστα να προσφέρει εναλλακτική λύση εξουσίας στο χάος που μας περικλείει!!
Απλά για μια κίνηση, αγνών και ιδεολόγων ανθρώπων, που θέλουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους, μπορούμε να μιλάμε, έστω και δειλά - δειλά...

Νυχτερίδας είπε...

Το να κάνουμε κομμα μπορεί να μην ειναι λύση... αλλά ειναι πολύ καφρικο και ψηφιζω υπέρ... γενικότερα. Είμαι της γνώμης οτι μπορούμε να κάνουμε, ας το κάνουμε... και ας κάνουμε και λάθη.
Άμα δεν κάνουμε λάθη πως θα μάθουμε;