2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Μια αναρτηση που ΠΡΕΠΕΙ να διαβαστει απο ολους τους Bloggers!

Blogger ή Wordpress ?





Λοιπόν, έψαξα λίγο το θέμα και αισθάνομαι λίγο ζωντόβολο, που πήγα με κλειστά μάτια στο Blogger της Google, απλά και μόνο επειδή ήταν πιο εύκολο, καθ' ότι είχα ήδη gmail.
Το ότι η Google China λογόκρινε το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, το είχαμε ακούσει, το είχαμε αναφέρει στις σελίδες μας, αλλά δε μας πολυένοιαξε κιόλας, αφού δεν έγινε σε μας. Το ίδιο πράγμα πήγε να γίνει πριν λίγο καιρό με το Wordpress, αλλά ο ιδιοκτήτης του, ο 25χρονος Αμερικανός
Matt Mullenweg, αρνήθηκε να λογοκρίνει και να παραδώσει πληροφορίες στο "κόμμα του λαού" και ως αποτέλεσμα 1.000.000 blogs χάθηκαν ως δια μαγείας. Ο Mullenweg αρνήθηκε να συνεργαστεί με κίνδυνο να αποκλειστεί από τη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου, λέγοντας ότι δεν θα ήθελε να ξυπνάει το πρωί και να μη νιώθει περήφανος και ορεξάτος για τη δουλειά του. (διαβάστε εδώ κι εκεί)


Και μεις καθόμαστε και ονειρευόμαστε ότι η Google θα μας προστατέψει από τον Καραμανλή. Και να δεχτώ ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να πιέσει σαν την Κίνα. Αν κάνει μια συμφωνία να αγοράσει το καινούριο laptop της Google με το δικό της λειτουργικό, χέστηκε η Google για την ελευθερία του λόγου.


Εγώ πάντως παιδιά λέω να την κάνω σιγά σιγά από το blogger. Θα το ψάξω λίγο και θα μετακομίσω. Θα μ' άρεσε πολύ η ιδέα να γίνει οργανωμένα όλο αυτό. Να στείλουμε δηλαδή ένα μήνυμα κεραυνό στη Google, να το κοινοποιήσουμε παντού σε όλες τις γλώσσες του κόσμου και την κάνουμε όλοι ταυτόχρονα για Wordpress. Μη σου πω να μαζευτούμε όλοι και να πάρουμε ένα δικό μας server και να είμαστε κύριοι του εαυτού μας. Σκεφτείτε το σοβαρά και σχολιάστε

Υ.Γ. Γνώμη μου είναι ότι αυτό το blog στήθηκε για συγκεκριμένο σκοπό. 'Oλοι έχουμε blog και μπορούμε να γράψουμε για τις θρησκευτικές μας πεποιθήσεις ή την άποψή μας για τις φαρμακευτικές. Ας το κάνουμε λοιπόν εκεί.

Υ.Γ. Προσωπικά δεν αισθάνομαι καμία συγγένεια με κανενός είδους τρωκτικό και δεν πρόκειται να σταθώ δίπλα τους σε καμία περίπτωση. Αυτοί απλώς τυχαίνει να έχουν blog. Θα μπορούσαν να έχουν κανάλια, εφημερίδες ή μπορεί και να έχουν. Εμείς είμαστε ερασιτέχνες, αυτοί είναι ξεφτιλισμένοι. Ουγκ
http://enomenoiblogers.blogspot.com/2009/07/blogger-wordpress.html
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ TAFTAR
ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ?

40 σχόλια:

αντωνης είπε...

Εγω που το εχω κανει ηδη αυτο (με αφορμη διαφορα "κολπακια" της blogspot), η απαντηση μου ειναι σαφως θετικη.

Laplace είπε...

καλησπερα φιλε Αντωνη

marianaonice είπε...

@Laplace μου
Δεν έχω κι εγώ καμία αντίρρηση.
Όμως για μένα και ίσως για πολλούς ή πολλές άλλες εδώ μέσα, είναι λιγάκι δύσκολο αυτό, αφού χρειάζεται γνώσεις για να κάνεις τέτοια μεταφορά και σαφώς και κάποιος ικανός χρόνος υποθέτω, που εγώ τουλάχιστον προσωπικά στην παρούσα φάση της ζωής μου, είναι αδύνατο να διαθέσω, ανεξάρτητα του ότι δεν γνωρίζω και πώς να το κάνω, οπότε θέλει χρόνο και για να μάθω επί πλέον!
Όμως μακροπρόθεσμα το συζητώ και βλέπουμε...

Πάντως ξαναλέω, δεν έχουμε πόλεμο αυτή τη στιγμή με τον παροχέα μας, αλλά με το κράτος μας, που θέλει να επιβάλλει νόμους χουντικούς!
Και απ΄ ό,τι ξέρω η Google έκανε άρση απορρήτου μόνο στην περίπτωση του press.gr αφού όμως οι φαεινοί εγκέφαλοι της πολιτείας μας του έστησαν δήθεν το σενάριο ότι τέλεσε το κακούργημα της εκβίασης, με στημένα βέβαια mails, που δήθεν έστειλε στο Χίο, δηλαδή το κακούργημα του άρθ. 385 του Π.Κ.που περιλαμβάνεται σ' αυτά που αναφέρω στην προηγούμενη ανάρτησή μου, περί άρσης του απορρήτου στο διαδίκτυο.
Αν δεν κάνω λάθος, σ' αυτή την περίπτωση και η wordopress θα ήταν υποχρεωμένη να άρει το απόρρητο, τουλάχιστον με το εσωτερικό μας δίκαιο, που ισχύει για τα αδικήματα που τελούνται στη χώρα μας, σε κάθε περίπτωση.

Εκτός αν o/η taftar εννοεί κάτι άλλο που δεν το έχω υπόψη μου, ως προς την άρση του απορρήτου από την Google και όχι την υπόθεση Καψαμπέλη του press.gr.

Laplace είπε...

Παντως Mαριαννα,ειναι πανευκολη η μεταφορα απο blogger σε wp

εδω εχει γραψει ο τζονακος τις οδηγιες:

http://keeponblogging.forumotion.com/forum-f13/topic-t232.htm

marianaonice είπε...

To ξέρω ότι ο Τζονάκος έχει δώσει τις χρήσιμες συμβουλές του και το ξέρω ότι και αν χρειαστώ θα μου τις ξαναδώσετε όλοι όσοι ξέρετε και είστε @φίλοι μου.΄Και δεν το αμφισβητώ ότι είναι πανεύκολο, αρκεί να ασχοληθώ.
Όμως το βασικό πρόβλημα για μένα είναι ο χρόνος σ' αυτή τη φάση τουλάχιστον!

Unknown είπε...

"Ουδεν κακόν αμιγές καλού".
Να, λοιπόν, που αυτή η ιστορία μας άνοιξε τα μάτια για κάποια πράγματα.
Και πόσα άλλα, που τώρα τα ψυχανεμιζόμαστε, μπορούμε να ανακαλύψουμε. Για το ποιοι, για παράδειγμα, είναι τα αφεντικά, που μας βγάζουν τις κόκκινες κάρτες, κλπ,κλπ...
Όσοι μπορούν να μετακινηθούν, γιατί να μην το κάνουν! Κι όσοι δεν μπορούν να συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη τους από δω.
Κλεφτοπόλεμος! Οι ιδέες είναι πιο δραστικές απ' τις οποιεσδήποτε απαγορεύσεις...

marianaonice είπε...

Πολύ σωστά πατέρα Ηλία!
Οι ιδέες είναι πιο δραστικές απ' τις οποιεσδήποτε απαγορεύσεις...
Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι θέλουν να πολεμήσουν τις ιδέες μας!

Laplace είπε...

Συμφωνω μαζι σας πατέρα Ηλία.

Μαριαννα ναι,σιγουρα δεν θα μπορουν πολλα ατομα,δεν τιθεται θεμα για οσους δεν προλαβαινουν,εννοειται οτι δεν υπαρχει προβλημα.

απλα σαν προταση,ειναι μια καλη προταση...
θα μαζευτουν κ αλλες προτασεις κ θα δουμε ολοι μαζι..

taftar είπε...

παιδια συμφωνω οτι για καποιους μπορει να φανταζει δυσκολο, ομως δεν ειναι. μια αποφαση ειναι, οπως πολλα στη ζωη αλλωστε. και σιγουρα μπορουμε να το κανουμε ο καθενας μονος του, απλα επειδη θελουμε να λεγομαστε ενωμενοι bloggers, γι αυτο το ειπα. αλλωστε καθε αλλαγη ξεβολευει, αλλιως δε θα ηταν αλλαγη. δεν μπορουμε να περιμενουμε οτι θ᾽αλλαξουμε πραγματα, να φωναζουμε για αδικιες και να μην ειμαστε διατεθειμενοι να ξεβολευτουμε λιγο.
και δεν αναφερομαι μονο στην υποθεση press.gr, αλλα και στην κινα, οπου η google λογοκρινε και κατεδιδε εκατομμυρια bloggers και σελιδες.
και δεν ειναι τοσο οτι θα στεναχωρηθει η εταιρια. ειναι μια ενδειξη οτι δε μας εχετε δεμενους χειροποδαρα, μπορουμε να κρινουμε και να επιλεγουμε κι αν θελετε να ειστε με τις κυβερνησεις, θα μας εχετε απεναντι σας. ασε που αμα ακολουθησουν κι αλλοι το παραδειγμα μας, τοτε θα στεναχωρηθει σιγουρα η google

Laplace είπε...

σωστος ο taftar

ΒLOGGERS ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ" είπε...

@taftar θα συζητηθει απλλα επιμενω στην ενωση

Antinemecis είπε...

Δε διαφωνώ αλλά προτείνω να ψαχτεί πρώτα. Και αν αξίζει τον κόπο να γίνει, δηλ. αν πρόκειται για κάτι διαφορετικό...
Θα το κοιτάξω και εγώ, καώς ομολογώ ότι δε γνωρίζω περί wordpress, και θα επανέλθω για να πω τη γνώμη μου.

Laplace είπε...

Παιδια οποιος θελει να δει τις διαφορες blogger k wp, ας δει εδω(τις εχουμε συγκεντρωμενες): http://keeponblogging.forumotion.com/forum-f13/topic-t547.htm#48431

δεν σπαμαρω,απλα για να εξυπηρετησω/βοηθησω οσο μπορω τους φιλους/ες που ενδιαφερονται

Artanis είπε...

Εγώ το έχω έτοιμο εδώ και καιρό και το ενημερώνω ταυτόχρονα...Περιμένω πραγματικά να γίνει η απόλυτη "στραβή"...Γεγονός είναι οτι αποτρέπει τα σπαμ, και ανεβάζει όσες φωτό θέλουμε, χωρίς περιορισμούς...

cretanpatriot είπε...

Συμφωνούμε κι επαυξάνουμε !!!!
Ηταν στα υόψην μας να μετακομίσουμε στην Wordpress. Απλά δεν μας ειχε δοθεί το ερέθισμα.
Βέβαια να γίνει ένα ομαδικό και ισχυρό Blog , ΑΛΛΑ ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ θα κρατήσουμε και τα ατομικά μας για να μπορεί στο σύνολό του το "σφυροκόπημα" να είναι και πιο αποτελεσματικό. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑΥΣΑΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ.

ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Οι πληροφορίες μου λένε πως , το εκδοτικό κατεστημένο και κυρίως μέσα απ το συγκρότημα λαμπρακη ( ΤΑ ΓΝΩΣΤΆ ΛΑΜΌΓΙΑ) , πιέζουν την κυβέρνηση αυτές τις μέρες, ουτως ωστε να βρεθεί τρόποσ να μας "αιχμαλωτίσουν- φιμωσουν" με οποιοδηποτε τροπο. Μαλιστα σαν ανταλλαγμα , πρόταξαν και την στροφή εφημερίδας και εντύπων προς την καραμανλική πτέρυγα του κομματος. Αυτο ειναι 100% εγκυρο που σας λεω, γιατι η πηγη ειναι πολυ σοβαρή και δεν επιδεχεται ουτε στο 0,0001% αμφισβήτηση. Λοιπον, ας πάρουμε τα μετρα μας οσο ειναι καιρός.
NA EISTE OLOI KALA KAI ....
KEEP ON BLOGGING

marianaonice είπε...

H τελευταία πληροφορία @φίλοι, είναι απλά η επιβεβαίωση των φόβων μας!
Πρέπει να συσπειρωθούμε πριν να είναι αργά!
Και υποπτεύομαι ότι θα το περάσουν μέσα στον Αύγουστο!
Αυτό που με εκπλήσσει είναι ότι κανείς από το Σύριζα ή το Πασόκ επίσημα παίρνει θέση!!
Αραγε είναι όλων τους επιθυμία η φίμωσή μας??

Laplace είπε...

Αrtanis, BLOG ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ σωστοι!

Μαριαννα αυτο το πιστευω κ εγω!δεν τους εξυπηρετουν τα πλογκς!
ειδες ομως ο ΣΥΝ?για το indymedia σκιζει το καλσον..γιατι ειναι του αφεντικουλη τους του Σορος..για τα μπλογκς ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ...

αντωνης είπε...

Ειναι κατα τη γνωμη μου απλα τα πραγματα. Τα κομματα διαπλεκονται με τους μεγαλο επιχειρηματιες που εχουν τα ΜΜΕ, με τα blogs θα κατσουν να ασχοληθουν;
Μπορει και να φοβουνται κατα καποιο τροπο κατι που δεν μπορουν να ελεγξουν.

Οσο για το Συριζα ή το ΠΑΣΟΚ, τα εχω ξαναπει. Το συμφερον τους κοιτανε ολοι.
Και πολλες φορες δεν ειναι ιδιο με το συμφερον των απλων πολιτων.

Laplace είπε...

πολυ σωστος φιλε Αντωνη
τα μπλογκς τους κανουν μονο για να τους διαφημιζουν...οταν δεν χρειαζονται διαφημιση,τους ειναι αχρηστα..

τρανο παραδειγμα παπανδρεου κ τσιπρας..οσο ηταν στα κατω του ο πρωτος,τοσο οι προπαγανδιστες των μπλογκς τον ανεβαζαν..
οσο ηταν στα πανω του ο δευτερος,τοσο γυρνουσε απο μπλογκ σε μπλογκ κ εδινε συνεντευξεις

τωρα τους ειναι απλα αχρηστοι οι μπλογκερς..

marianaonice είπε...

Τα Indymedia είναι σίγουρα μπλογκ του κατεστημένου!
Εξακριβωμένα σας το λέω αυτό, από επιθέσεις που κάνουν σε συγκεκριμένους ανθρώπους που παλεύουν ο καθένας στον τομέα του, κόντρα στο κατεστημένο.
Έχω προσωπική αντίληψη!
Επομένως κι ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντάς το, δείχνει με ποιανου το μέρος είναι!

Laplace είπε...

κ εγω την ιδια αποψη εχω μαριαννα

maltakias είπε...

Όπως τα λέτε είναι.Εξάλλου καταθέτετε τόσα στοιχεία και μαρτυρίες!!!!

Πως να σας αντικρούσει κάποιος;

Ευτυχώς όμως είστε υπερασπιστές της ελεύθερης έκφρασης και έχετε και blog.Μεγάλη επανάσταση.



ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ

Laplace είπε...

Maltakias θα μου εξηγησεις τι ρολο βαρας?
εσυ μπηκες εδω μεσα για τον ιδιο σκοπο με εμας ή για να υπερασπιστεις το Indymedia?
μου εξηγεις αν θες?

maltakias είπε...

Εγώ είμαι αναγνώστης και σχολιάζω όπως κι εσείς.

Μήπως ενοχλώ τις δημοκρατικές σου ευαισθησίες;

Laplace είπε...

δεν ενοχλεις με τις αποψεις σου
με τις ειρωνιες με ενοχλεις..

μπορω κ εγω να σε εριωνευτω ή να σε βρισω κ να μου απαντησεις κοκ

αυτο θα γινεται?

εχεις να πεις κατι επι της προτάσεως?

αυτο μας νοιαζει...

maltakias είπε...

Οι προηγούμενες τοποθετήσεις περί "ποιοί κατευθύνουν ποιούς" ήταν τοποθέτηση επί της πρότασης;

Μάλλον μου διέφυγε.

Δεν μας λες κι εσύ τι ρόλο παίζεις φίλε μου τελικά;

Γιατί βλέπω ότι δεν σας ενοχλεί αν στην κίνηση του blog συμμετέχουν φασιστοειδή,αλλά όταν γράφονται πιο ελευθεριακές σκέψεις βρίσκονται αρκετοί που ενοχλούνται.

Laplace είπε...

Maltakias στο ξαναγραψα:ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ο οποιοσδήποτε Blogger,αν εχεις προβλημα με το οτι συμμετεχουν καποιοι να το πεις στους ιδιοκτητες:ΑΝΤΩΝΗ,ΑΝΕΜΟ,ΜΑΡΙΑΝΝΑ

το ποιες ειναι οι 'ελευθεριακες σκεψεις' ασε να το κρινει ο καθενας μονος του..

δεν ενοχληθηκε καποιος με οσα γραφεις ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ που τα γραφεις..αυτο το μαγκικο 'γιατι ρε βαλατε αυτον στο μπλογκ' που παραπεμπει σε νοοτροπια ΣΥΡΙΖΑ και σταλινικων οπαδων..

κ αφου με ρωτας για το τι πιστευω:
εγω προσωπικα δεν βρισκω καμια διαφορα αναμεσα στους ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ κ τους οπαδους του ΛΑΟΣ ...
ειναι το ιδιο κατευθυνομενα προβατα κ οι 'προοδευτικοι' κ οι 'υπερπατριωτες'..

αλλα αυτο ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ κ δεν εχει καμια σχεση με το μπλογκ κ τον σκοπο μας εδω..

Laplace είπε...

κ κατι αλλο φιλε μου..
το μπλογκ ειναι ανοιχτο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..

που ειναι λοιπον οι 'προοδευτικοι' που μας λες?

που ειναι ο πρεζαtv,το indymedia blog,o giant κ οι λοιποι 'προοδευτικοι' ??

εσυ λες ΟΧΙ φασιστες..

ωραια,που ειναι οι 'προοδευτικοι',σε ρωτω εγω...

γιατι δεν ειναι εδω?αφου το μπλογκ ΟΛΟΥΣ τους βαζει μεσα..δεν τους ανρηθηκε καποιος να μπουν...γιατι δεν ερχονται λοιπον αφου 'λατρευουν την ελευθερια κ ειναι κατα της φιμωσης' ??

maltakias είπε...

Και γιατί μου απαντάς για τον ΣΥΡΙΖΑ λες και είμαι απολογητής του;

Κι εγώ κατευθυνόμενους τους θεωρώ εξίσου.

Υπάρχουν και ανένταχτοι φίλε μου και είμαστε αρκετοί,να είσαι βέβαιος γι'αυτό.

ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΑ ΤΟΝ ΕΙΡΜΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.

ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΩ

Laplace είπε...

Maltakias δεν ενοχλεις!
συζητηση κανουμε
απλα σου εξηγω οτι με ειρωνιες δεν βγαινει κατι..

εσυ δεν θες τους 'φασιστες'΄οπως λες..

ΟΥΤΕ ΕΓΩ,τι να κανουμε ομως που πρεπει να συνυπαρξουμε ΜΕ ΟΛΟΥΣ σε αυτο το μπλογκ?

κ σε ρωτω,γιατι δεν ερχονται εδω αυτοι που θεωρεις 'ΜΗ φασιστες'?

marianaonice είπε...

@Maltakias
Αν είσαι ανένταχτος τότε άσε το ΣΥΡΙΖΑ ή το indymedia να υποστηρίξουν τον εαυτό του, ακόμη και με την εγγραφή τους εδώ!
Είναι ευπρόσδεκτοι όλοι, αρκεί να πιστεύουν στην ελευθερία της έκφρασης του λόγου!
Αυτός ο στόχος είναι που μας ενώνει!
Ας επικεντρωθούμε σ' αυτόν λοιπόν, και όσοι πιστοί προσέλθετε!!

BUTTERFLY είπε...

Count me in! Καλλιο γαϊδουροδενε παρα γαϊδουρογυρευε!

BUTTERFLY είπε...

Count me in! Καλλιο γαϊδουροδενε παρα γαϊδουρογυρευε!

Unknown είπε...

Παιδιά

Τα καβγαδάκια δεν έχουν νόημα.
Δεν μας ενδιαφέρουν, στην ροκειμένη περίπτωση-ούτε οι μεν ούτε οι ΔΕΝ!
Μας ενδιαφέρει να μη μας φιμώσουν.
Και να "διαβάσουμε" μέσα από τις ενέργειες τους ποιοι είναι οι λογοκριτές μας και ποια τ' αφέντικά τους. Για να καταλάβουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε.
Άντε και μετά όποιοι θέλουν κουβέντα για άλλα θέματα εδώ είμαστε...

marianaonice είπε...

Πατέρα Ηλία
Πολύ σωστά!
Κουβεντούλες θα έχουμε όποτε θέλουμε!
Τώρα πρέπει να συσπειρωθούμε στον κοινό στόχο!

tzonakos είπε...

Προσωπικά δεν αισθάνομαι σίγουρος πουθενά. Οτιδήποτε δημοσιεύεται ειναι στα χέρια του οποιουδήποτε και ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνει ο άλλος τα στοιχεία που εχει για σενα ( και μπορεί και να βρει κι άλλα, ολα )
εχω δοκιμάσει την Wordpress και μ αρέσει.
Δεν ειναι κακή ιδέα μια μεταφορά εκεί.

Επεσαν πολλά σχόλια εδω και ενα θέλω να πω πάνω σε αυτό :
Αυτο το μπλογκ ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ανοιχτό για όλους και να μην υπάρχουν αποκλεισμοί.
Αυτο θα ειναι μια πρόκληση, ενα δύσκολο έργο αφου οι συζητήσεις θα ειναι έντονες συχνά.
Ομως ακόμα κι αν κάποιοι διαφωνούν κάθετα, μπορούμε κόσμια να το σθζητήσουμε.
Οσοι τύχουν να ερθουν με σκοπούς άλλους θα απομονωθούν απο τους υπόλοιπους ήρεμα και ήσυχα.
Εχουμε την ωριμότητα να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις.

marianaonice είπε...

@Τζονάκο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
Αυτός ακριβώς ήταν ο στόχος μας και ο σκοπός μας όταν το πρωτοσυζητήσαμε με τον @Ανεμο!!

tzonakos είπε...

marianaonice οι ιδρυτές και οι διαχειριστές πρέπει να συνεργαστούν καλά και κάθε ενας απο τα μέλη και τους αναγνώστες πρέπει να κατανοεί ποιός ειναι ο λόγος που τόσοι ανταποκρίνονται σε ενα τέτοιο μάζεμα πολιτών που αντιστέκονται στο παρασκηνιακό τοπίο που θέλει να παρουσιάζει τα πράγματα όπως εξυπηρετεί ισως άλλους.
Οι ενωμένες φωνές μας δεν ειναι καμμια επανάσταση, όμως ειναι φωνές δημοκρατίας, δεν ειναι βουβαμάρα υποταγής.

marianaonice είπε...

Φωνές δημοκρατίας και όχι βουβαμάρα υποταγής!!!!

Τι να πω άλλο εγώ??
Καλημέρα Τζονάκο!!
:)))

Laplace είπε...

+απειρο στον τζονακο
τοσο απλα ειναι τα πργαμτα
μπραβο τζονακο