2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ!!! ΟΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ


Και ενώ ο κόσμος χάνεται και η λαϊκή αγανάκτηση πλέον ξεχείλισε… και έγινε χείμαρρος που κινδυνεύει να τους καταπιεί αυτοί εξακολουθούν να τρέφουν αυταπάτες ότι θα φιμώσουν τον κόσμο του διαδικτύου που σήμερα απειλεί τη διεφθαρμένη εξουσία τους!!
Και ενώ ακόμη δεν μάθαμε που κατέληξε το 1 εκατομμύριο μαύρα που παραδέχθηκε δημόσια ο Τσουκάτος ότι πήρε από τη Ζήμενς,



Ενώ ακόμη δεν μάθαμε γιατί πήρε τις  χορηγίες ο Μαντέλης,
Ενώ ακόμη δεν πήγε ο Λιάπης φυλακή για τα «φαρδιά» βαγόνια,
Ενώ δεν πηγαίνουν φυλακή οι Σημίτηδες και οι Τσοχατζόπουλοι και οι Μαντέληδες, όχι επειδή είναι ισχυροί οι ίδιοι, αλλά επειδή είναι ισχυρές η Goldman Sachs, η Mercedes, η Siemens και οι άλλες "αδερφές",
οι δικαστές και εισαγγελείς  βρήκαν τους ένοχους για την κατάντια της χώρας μας:
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ BLOGGERS ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

Και όπως πάντα αρωγοί πιστοί στις λαμογιές και στη διαφθορά των πολιτικών, οι εισαγγελείς του Ανωτάτου Δικαστηρίου σπεύδουν κάθιδροι να συντάξουν κατάπτυστες γνωμοδοτήσεις με τις οποίες ελέω θεού, καταλύουν το νόμο και το Σύνταγμα!!
Το κίνημα δεν φεύγω από τον Άρειο Πάγο, μετά την ΠΑΡΑΝΟΜΗ γνωμοδότηση Κατσιρώδη, που ήρθε και  ΣΑΝΙΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΕΝΤΩΣΕ το σκοινί, φαίνεται ότι ήταν όχι μόνο προφητικό και καταλυτικό αλλά απόλυτα αναγκαίο! Η διαφθορά τους πλέον δεν κρύβεται… χωρίς καμία αιδώ γνωμοδοτούν και καταλύουν το νόμο, αυτοί που ορκίστηκαν να τον φυλάσσουν ως κόρην οφθαλμού ακόμη και με το ίδιο τους το …αίμα!!
Αυτοί οι υπεράνω πάσης αμφισβήτησης "ηθικοί" άνθρωποι σήμερα προστατεύουν όλους τους ανήθικους Έλληνες… αντί να προστατεύουν τον χειμαζόμενο από τα μνημόνιά τους,  λαό, εν ονόματι του οποίου ασκούν τη δικαστική τους εξουσία!
Προσέξτε: Με το ν. 3917/2011 με τον οποίο κυρώθηκε η οδηγία 2008/24/ΕΚ και με το άρθρο 1 αυτού που αντιγράφει το άρθρο 1 της παραπάνω Ευρωπαϊκής Οδηγίας ρητά ορίζεται, πλέον, χωρίς καμιά αμφιβολία ότι: «Οι πάροχοι διαθέσιμων στο κοινό υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών ή δημόσιου δικτύου επικοινωνιών υποχρεούνται να διατηρούν τα δεδομένα του άρθρου 5 που παράγονται ή υποβάλλονται σε επεξεργασία από αυτούς, προκειμένου τα δεδομένα αυτά να καθίστανται διαθέσιμα στις αρμόδιες αρχές  για διακρίβωση ιδιαίτερα σοβαρών εγκλημάτων, όπως αυτά ορίζονται στο άρθρο 4 του ν. 2225/1994 (ΦΕΚ 121 Α`)».Εξάλλου σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ.1 του Ν. 3471/2006, οποιαδήποτε χρήση των υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών, που παρέχονται μέσω δημοσίου δικτύου επικοινωνιών και των διαθεσίμων στο κοινό υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών, καθώς και των συναφών δεδομένων κινήσεως και θέσεως, προστατεύεται από το απόρρητο των επικοινωνιών. Η άρση του απορρήτου είναι επιτρεπτή μόνο υπό τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες που προβλέπονται από το άρθρο 19 του Συντάγματος!!"
Τα εγκλήματα που ορίζονται στο παραπάνω άρθρο 4 του ν. 2225/1994, έχουμε ξαναπεί είναι τα αναφερόμενα σ’ αυτό σοβαρά κακουργήματα και πλημμελήματα που απειλούν τη δημόσια ασφάλεια και στα οποία δεν περιλαμβάνονται οι εξυβρίσεις ή οι συκοφαντικές δυσφημήσεις!!!
Αν η άρση του απορρήτου επιτρεπόταν στα παραπάνω πλημμελήματα τότε αυτό θα σήμαινε ΤΕΛΟΣ στην ελεύθερη έκφραση της γνώμης στο διαδίκτυο, διότι ο κάθε καραγκιόζης πολιτικός ή κρατικός λειτουργός που θα υφίστατο δριμεία κριτική από ενεργούς πολίτες θα μπορούσε να καταθέτει μια μήνυση για δήθεν εξύβριση ή συκοφαντική δυσφήμηση και να αίρει έτσι την ανωνυμία του χρήστη που θέλει ως ενεργός πολίτης να πει τη γνώμη του! ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΙΜΩΣΗ!!
ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΙΜΩΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!! ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!
Και ο νόμος 3917/2011 έρχεται να μας επιβεβαιώσει. Γι’ αυτό και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά το νόμο αυτό, δικαίως υπέβαλε ερώτημα στον Άρειο Πάγο «αν οι γνωμοδοτήσεις Σανιδά και Τέντε είναι νόμιμες»! Εμμέσως πλην σαφώς η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με το ερώτημά της αυτό, πράττοντας το σωστό και νόμιμο, αμφισβήτησε τη νομιμότητα αυτών των γνωμοδοτήσεων και ζήτησε από τον Άρειο Πάγο επαλήθευση της αμφισβήτησής της!!!
Και αντί ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΣ εισαγγελέας να πει το αυτονόητο ήρθε ο κ. Κατσιρώδης να επαναλάβει το κακέκτυπο των Σανιδά και Τέντε!!
ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ κ. ΚΑΤΣΙΡΩΔΗΔΕΣ, ΣΑΝΙΔΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΝΤΗΔΕΣ! την εξουσία σας την έχετε απο το ΛΑΟ!! αυτόν υπηρετείτε και όχι τους διεφθαρμένους εξουσιαστές του!!

Δείτε σχετικά για την παράνομη αυτή γνωμοδότηση, και την ανάρτηση του συντάκτη μας  E-Lawyer
 

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ζούμε σ' έναν κόσμο, που τον κυβερνούν, στην πλειονότητά τους, κακούργοι.

Και ανάλογη είναι και η νομιμότητά τους και οι αποφάσεις τους.

Νομιμοποιούν την κακουργία τη δική τους και κηρύσσουν παράνομα τα δικαιώματα και το δίκιο του λαού.