2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

"GEORGE VERSUS GIORGOS" ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

 
Ασφαλώς όλοι θα γνωρίζετε τους δυο φιλοξενουμένους του blog σήμερα
 Ναι καλά το καταλάβατε είναι ο Τζορτζ Μπους ο Νεότερος και φυσικά ο Γεώργιος Παπανδρέου ο Νεότερος,θα μου πεις τώρα τι δουλεία έχει το Αμερικανάκι, με τον δικό μας, άλλα μήπως και ο δικός μας τι είναι Αμερικανάκι δεν είναι άλλωστε?
Σκέφτηκα να αναλύσω μερικά κοινά χαρακτηριστικά που διαπιστώνω ότι έχουν οι μεγάλοι ηγέτες, και να σας τα παραθέσω,ακουστέ λοιπόν και δώστε βάση
Και οι δυο είναι γεννημένοι στην Αμερική
Και οι δυο είχαν πάτερα αρχηγό Κράτους ο ενας Πρόεδρο της Αμερικανικής Δημοκρατίας και ο αλλος Πατερα και παππού πρωθυπουργό (εδώ του ρίχνει στα αυτιά ο δικός μας)
Και οι δυο έκαναν σπουδές στην Αμερική
Και οι δυο έκαναν μεταπτυχιακό στο Χάρβαρντ
Και οι δυο είναι στην λέσχη Μπιντελμπεργκ
Και οι δυο έχουν άριστη φυσική κατάσταση.
Και οι δυο ειναι υπερ της παγκοσμιας διακυβερνησης ο πρωτος την ηθηλε στα χερια του ,ο δικος μας αν μπορουσε θα την ειχε παραδωσει απο την πρωτη μερα προκειμενου να τον χαιδεψουν στην πλατη τα αφεντικα του.

Και οι δυο κάνουν τζογκιν, ο ένας βέβαια πιλοτάρει Φ16, άλλα και ο δικός μας πιλοτάρει μαουντεν μπαικ και κανό, κάτι είναι κι αυτό άσχετα αν κινητοποιείται, και όλο το λιμενικό για να τον τραβήξει καμιά φορά.
Και οι δυο ειχαν οραμα για τον τοπο ,ιδιο βεβαιως και πολλων ατομων με ψυχικες διαταραχες
Καλά το σπινθηροβόλο βλέμμα δεν το συζητάμε και οι δυο αστρίτης σκέτος είναι.
Και οι δυο όταν έβγαζαν λόγο χρειάζονταν διερμηνέα στην χώρα τους από τα πολλά σαρδάμ που έκαναν άλλα και την άγνοια συντακτικού.
Και οι δυο επί των ημερών τους κατέστρεψαν τις οικονομίες των χώρων τους και τις έφεραν στα χαμηλότερα επίπεδα όλων των εποχών (ο δικός μας μπορεί και χειρότερα! ,έχει άλλωστε δρόμο ακομα μπροστά του)
Και οι δυο πάντα χαμογελούσαν ανάμεσα στα δόντια τους ηλιθια και σε κάθε ερώτηση δημοσιογράφου απαντούσαν ότι το σχέδιο τους βαδίζει με απόλυτη επιτυχία και είναι θέμα χρόνου η τελική λύση του όποιου προβλήματος
Και οι δυο δεν ήταν σε θέση να διαχειριστούν την οποιαδήποτε κρίση ,οικονομική η πολιτική και οδήγησαν τον λαό να ζει μέσα στην ανασφάλεια
Και οι δυο για την μετακινηση τους ακομα και στο πιο μικρο χωριο μετακινουσαν τεραστιες μοναδες ασφαλειας για τον φοβο τρομοκρατων.
Και οι δυο έχουν φάει από ένα παπούτσι στην καριέρα τους και άπειρο βρισίδι, κατάρες και τα σχετικά
Το τελος της θητειας του βρηκε τον Τζωρτζ Μπους να κατεχει επαξια τον τιτλο "Ο πιο ηλιθιος προεδρος της Αμερικης" τιτλος που σιγουρα δεν αφηνει τον δικο μας να κοιμηθει ησυχος απο την ζηλεια του., και ελπιζει και αυτος να τον κερδισει αδιαμφισβητητα, τουλαχιστον σε Ευρωπαικο επιπεδο.
Αναρωτιέμαι βεβαίως αν ο δικός μας έχει σαν μονο πρότυπο τον Αμερικανό Τζορτζ ,οπότε αυτό αυτομάτως θα έλυνε και όλες τις απορίες που μπορεί να έχει κάθε λογικός άνθρωπος από την συμπεριφορά του Λαοπρόβλητου Ηγέτη μας και από όλες τις αποφάσεις που λαμβάνει  με βαθμό IC ας μην το αξιολογήσουμε καλύτερα

Εδώ το άρθρο για να μπορέσει να καλύψει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο φάσμα κοινών στοιχείων η και αντίθετων ίσως χρειαστεί η άποψη των αναγνωστών.
Οποτε μέσα από τα σχόλια έστω και ανωνύμως θα ήταν ίσως η μεγαλύτερη βοηθεια για την ολοκληρωση της προσπαθειας μας

Ευχαριστωντας σας εκ των προτερων
οφειλω να δηλωσω οτι οχι !παιδικες ζωγραφιες και των δυο προεδρων δεν εχω προς συγκρισιν!


ΚΥΝΙΚΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με άλλα λόγια βίοι παράλληλοι...