2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

οι τρικυμίες των δαιμονισμένων…


Μεγάλο πρόβλημα αυτογνωσίας ή μάλλον ουρανομήκης υποκρισία φαίνεται να κατατρύχει κάποια κόμματα της αντιπολίτευσης. Όταν ζητούν να ιδούμε τη σκόνη στα μάτια των άλλων και ν’ αντιπαρέλθουμε τα δοκάρια, που είναι καρφωμένα στα δικά τους.
«Διαρρηγνύουν», για παράδειγμα, «τα ιμάτιά τους» για το «καταστροφικό», όπως λένε, 1ο εξάμηνο της διακυβέρνησης της χώρας απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ. Και ζητούν «άρον-άρον» σύσταση εξεταστικής επιτροπής, προκειμένου να οδηγήσουν στη δικαιοσύνη τον «ανεκδιήγητο» εκείνο Βαρουφάκη, που με πρωτοφανή λύσσα αγωνίστηκαν να τον εξοβελίσουν απ’ το προσκήνιο της πολιτικής ζωής.
Δεδομένου ότι έκαμε όλες τις σκουληκοπαρέες, τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού να νιώθουν ανυπόφορη την ανυπαρξία και μηδαμινότητά τους. Γιατί,λέει,απέναντι στα κανιβαλικά γρυλίσματα του ΔΝΤ και των Βρυξελών-Βερολίνου, που απειλούσαν ότι θα μας πετούσαν μακριά απ’ τις στοργικές αγκάλες της Λερναίας Ύδρας της ΕΕ είχε εκπονήσει κάποιο planB.
Έτσι ώστε να μη βρεθεί η χώρα στο απόλυτο χάος, όταν θα βρισκόταν μακριά απ’ τις διασωληνώσεις του εφιαλτικού μνημονιακού καθεστώτος. Και θέλουν άρον-άρον οι «εθνοσωτήρες» αυτοί να μάθουν τι περιελάμβανε αυτότο σχέδιο, που θα στήριζε το λαόκαι θα έβλαπτε τα συμφέροντα τα δικά τους και των τοκογλύφων.


Κάποιοι μάλιστα ζητούν «εδώ και τώρα» αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, προκειμένου να μας σώσουν. Όπως βέβαια μας έσωζανγια περισσότερα από σαράντα χρόνια, κατά τα οποία, κλέβοντας και ληστεύοντας μας έφεραν στο σημερινό κατάντημα. Και στρέφονται τώρα εναντίον εκείνων, που θέλουν ν’ αλλάξουν τον εκλογικό νόμο και να κάμουν πραγματικότητα την απλή αναλογική.
Δεδομένου ότι τα προηγούμενα κλεφτοκαθεστώτα και ληστοκαθεστώτα είχαν κάνει κάστρο τους και μετερίζι τους, τη, λεγόμενη, ενισχυμένη αναλογική. Που έδινε στο πρώτο κόμμα bonusπενήντα βουλευτικών εδρών,προκειμένου να δημιουργούνται αυτοδύναμες μονοκομματικές κυβερνήσεις.
Έτσι ώστε να ψηφίζουν ασύδοτα όσους κλεφτονόμους και ληστονόμους, ήθελαν, χωρίς καμιά αντίσταση από κανέναν. Όπως, για παράδειγμα αλληλεγγύως και αδιαιρέτως είχαν ψηφίσει το-σύμφωνα με τα λεγόμενά τους-«κατάπτυστο» 86ο άρθρο του Συντάγματος, με το οποίο νομιμοποιούν και αμνηστεύουν κάθε είδος κλοπής, ληστείας και πάσης αλητείας.
Και να που τώρα κινδυνεύει το «ειδυλλιακό» και «θεάρεστο» αυτό καθεστώς. Που,για χάρη δική τους και των αδηφάγων τοκογλύφων εδώ και πολλά χρόνια, αλλά ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό βυθίζει εμάς και την πατρίδα μας στην χωρίς καμιά ελπίδα δαντική κόλαση των «εθνοσωτήριων» μνημονίων.
Και θρηνούν και οδύρονται, επειδή, δήθεν, δεν θα έχουμε σταθερές κυβερνήσεις με σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό. Που σημαίνει σταθερά ληστοκαθεστώτα. Λες και οι ληστέμποροι και κλεφτέμποροι αυτοί είχαν ποτέ καμιά μεταξύ τους διαφορετική ιδεολογία. Πέραν της οποιασδήποτε απατηλής ταμπέλας εφεύρισκαν και τοποθετούσαν ως προμετωπίδα των ληστρικών κομμάτων τους. Προκειμένου να κομματιάζουν το λαό και να αγρεύουν τους αφελείς όλων των αποχρώσεων.
Γεγονός που απέδειξε περίτρανα τα τελευταία χρόνια η αγαστή συμπόρευση μεταξύ των πιο θανάσιμα δήθεν αντιπολιτευομένων κομμάτων. Δεδομένου ότι μοναδική ιδεολογία της συντριπτικής πλειονότητας κάποιων πολιτικών κομμάτων είναι η μαμωνολατρεία. Το να θυσιάζουν, δηλαδή, τον άνθρωπο στο βωμό του ντόπιου και του διεθνούς μαμωνά.
Πράγμα που επιβεβαιώνεται στις μέρες μας με τον πιο οδυνηρό τρόπο. Αφού το μεγαλύτερο μέρος του ντόπιου αλλά και του παγκόσμιου πλούτου συγκεντρώνεται σε ολοένα και λιγότερα χέρια, ενώ η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων πένεται και λιμοκτονεί. Και είναι ιδιαίτερα προκλητικό και υποκριτικό το γεγονός ότι πολλά απ’ τα κόμματα αυτά καπηλεύονται υποκριτικότατα το χριστιανισμό. Όταν ο Χριστός ο ίδιος διακηρύσσει το περίφημο «ου δύνασθε δουλεύειν Θεώ και μαμωνά»! Αλλά ποιος λογαριάζει το Θεό και το τι λέει ο Χριστός μπροστά στα ληστρικά τους συμφέροντα…
Που σημαίνει ότι τα πολυποίκιλα κόμματα και οι οπαδοί τους δεν έχουν ιδεολογικές διαφοροποιήσεις, αλλά διαφορετικά συμφέροντα. Γιατί στην πραγματικότητα υπάρχουν μόνο δυο κόμματα: Το κόμμα των φτωχών, που περιλαμβάνει τη συντριπτική πλειονότητα του λαού και το κόμμα των πλουσίων, που περιλαμβάνει της συντριπτική μειονότητα των χρυσοκάνθαρων του κατεστημένου. Το οποίο με τις εκλογικές και άλλες αλχημείες υποκλέπτει την ψήφο του λαού. Έτσι ώστε να νομοθετεί ολοένα και καταθλιπτικότερα μέτρα εναντίον του. Ισχυριζόμενο μάλιστα πως ο, τι κάνει το κάνει εν ονόματι της εξουσιοδότησης και θέλησης του λαού.
Αλλά ας αφήσουμε τ’ «αστεία» και ας μιλήσουμε «σοβαρά»:
Μπορείτε να φαντασθείτε τι μπορεί να συμβεί, αν αλλάξει ο εκλογικός νόμος; Τι μεγάλη συμφορά θα είναι, αν δεν γίνει πρωθυπουργός ο μεγάλος γόνος της μεγάλης φαμίλιας. Το «καλύτερο βιογραφικό», όπως διαπρεπείς τηλεπερσόνες περί αυτού αποφαίνονται! Και λέω της μεγάλης φαμίλιας, γιατί οι νεότεροι δεν μπορούν να θυμούνται τις μεγάλες ευεργεσίες, που πρόσφερε στην πατρίδα η μεγάλη αυτή φαμίλια. Και ιδιαίτερα ο μεγάλος πατέρας. Που με την αποστασία του 1965 άνοιξε το δρόμο για τον ερχομό της «εθνοσωτήριας» χούντας. Η οποία στη συνέχεια άνοιξε την Κερκόπορτα για την τραγωδία της Κύπρου.
Κι ακόμη μπορείτε να φαντασθείτε το θρήνο και τον οδυρμό, που θα πέσει μεταξύ κάποιων «χριστιανών», οι οποίοι θα ολολύζουν και θα κόπτονται μαζί με τους πιστούς του μαμωνά και του σατανά. Γιατί στην τωρινή συγκυρία δεν πρόκειται περί της μισής Κύπρου, η οποία άλλωστε μας πέφτει «πολύ μακριά», όπως κάποιοι πολιτικοί το 1974 αποφαίνονταν. Αλλά πρόκειται για ολόκληρη την Ελλάδα την οποία ξεπουπουλιάζουν και κατασπαράζουν αυτοί και οι άσπονδοι φίλοι μας ευρωναζί και σιωνοναζί…
Σε καμιά, λοιπόν. περίπτωση δεν πρέπει να τους «χαλάσουμε» το τσιμπούσι. Θα είναι ασυγχώρητη αχαριστία απέναντι στις μεγάλες για μας ευεργεσίες τους!…
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: