2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ πόλεμος των μεγαλοτρΑΠΕΖΙΤΩΝ,ΕΙΝΑΙ ύπουλος και χειρότερος


Πετυχημένο το σχέδιο της ενωμένης .Γερμανίας. και των Αμερικάνων
Οι ξεριζωμένοι να εγκλωβίζονται στον φτωχό νότο,κατά χιλιάδες,να πνίγονται,κατόπιν συμφωνιών όπως Σενγκεν και Δουβλίνο 2 του κυρίου Σημιτη, αρκεί να μην μολύνουν την άρια πλούσια βόρεια φυλή .
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ πόλεμος των μεγαλοτρΑΠΕΖΙΤΩΝ,ΕΙΝΑΙ ύπουλος και χειρότερος
EINAI τόσο ύπουλος πόλεμος,που δεν έχουμε καταλάβει,ότι είναι ο τέταρτος παγκόσμιος.Έξι χρόνια μνημόνια στην ΕΛΛΑΔΑ έχουν αυτοκτονήσει χιλιάδες,χωρίς να ξοδευτεί ούτε μια σφαίρα .
Ειδικές δυνάμεις των Σκοπίων χρησιμοποίησαν χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και ξυλοκόπησαν τους μετανάστες...
Πάνω από 1.500 πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην ουδέτερη ζώνη της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα, στο ύψος Γευγελής - Ειδομένης, κινήθηκαν παράπλευρα και κατόρθωσαν να περάσουν τη συνοριακή γραμμή από μέρος που δεν υπήρχε ισχυρή αστυνομική παρουσία και στο οποίο δεν είχαν τοποθητηθεί συρματοπλέγματα από την μεριά της αστυνομίας της ΠΓΔΜ.




Ωστόσο, οι περισσότεροι από τους πρόσφυγες και μετανάστες που ήταν στην ουδέτερη ζώνη κατόρθωσαν και εισήλθαν στο έδαφος της ΠΓΔΜ, παρά την απαγόρευση από την αστυνομία. Πολλοί από αυτούς, αρχικά κρύφτηκαν σε αγρούς και λίγο αργότερα έφθασαν στον σιδηροδρομικό σταθμό της Γευγελής.
«Αν έστω και ένα παιδί σε κάποια άκρη του κόσμου πεθαίνει από την πείνα ή από τον πόλεμο, τότε ο πολιτισμός μας έχει αποτύχει οικτρά»
Νίκος Καζαντζάκης
Μέγα Δάσκαλε, απέτυχε, δυστυχώς, απέτυχε ο "πολιτισμός" μας! Δυστυχώς, κάποιοι δεν διάβασαν τα βιβλία σου, δεν σκέφτηκαν τα λόγια σου, δεν μοιράστηκαν τις ανησυχίες σου! Συγγνώμη Δάσκαλε, απέτυχε ο οικτρά ο "πολιτισμός" μας!
Ο κόσμος θα αλλάξει, αν αλλάξω εγώ!!!! Αυτό πρέπει να λέμε όλοι, κάθε πρωί που ξεκινάμε τη μέρα μας..

Greek northern borders, 22 August 2015
FYROM riot police attack the refugees, families, women, children, old and sick people, in the site of Eidomeni.
Photograph by Tolis Kesidis
Ελληνικά βόρεια σύνορα, 22 Αυγούστου 2015
Δημοκρατία της / πγδμ ματ επίθεση στους πρόσφυγες, οικογένειες, γυναίκες, παιδιά, γέροι και άρρωστοι, στην περιοχή του eidomeni
και βέβαια οι ΣΥΡΙΟΙ με απίστευτο πολιτισμό ,ξεριζώθηκαν,για χάρη του δολαρίου και των πετρελαίων...ναι αποτύχαμε ως άνθρωποι   Καζαντζάκη
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: