2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ὉΧΙ"...

 Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ "ΟΧΙ" ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ 

ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...  














Την "προφητική" αυτή εικόνα είχαμε δημοσιεύσει στις 20 Φεβρουαρίου όταν ο Βαρουφάκης υπέγραψε την αρχική συμφωνία και έδεσε την χώρα χειροπόδαρα.



"Είμαι ο πολιτικός με τους περισσότερους σταυρούς στην χώρα και είμαι έτοιμος να επιστρέψω".

Αυτή η φράση του Βαρουφάκη προβάλλεται ως η επιστροφή του μετά τη βουτιά του στην κολυμβήθρα του "ΟΧΙ".
Σε συνενετεύξεις επί συνεντεύξεων ο Βαρουφάκης, λέει απίστευτα πράγματα όπως ότι "οι αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας έβαλαν την κυβέρνηση στη γωνία από την πρώτη ημέρα". Σε ερώτηση μάλιστα της εφημερίδας αν θεωρεί ότι φέρει κάποια ευθύνη, απαντά: "Απολύτως όχι. Όλοι κάνουμε λάθη αλλά εμείς είμαστε θύματα. Οι θεσμοί μας κακομεταχειρίστηκαν και μας αφαίρεσαν οξυγόνο μέχρι που παραδοθήκαμε".




Τώρα ότι οι τράπεζες μπήκαν σε "capital control" με την δική του υπογραφή και άρχισε να  "αφαιρείται το οξυγόνο", ο Βαρουφάκης το αποσιωπά...

Προσέξτε πως ακόμη και σήμερα που παριστάνει τον "αντιμνημονιακό" παίζει το ρόλο του συστήματος δίνοντας τελεσίδικο χαρακτήρα στην επιβολή των δανειστών:

Ο  Βαρουφάκης θεωρεί ότι "δεν υπάρχουν τώρα περιθώρια για να ζητηθεί περικοπή του χρέους" και εκτιμά πως "όποιος υποστηρίζει αυτή τη θεωρία δεν έχει κατανοήσει τι συνέβη".

"Από το 2010 το ελληνικό κράτος είναι οικονομικά αφερέγγυο". ( Πάσα ομοιότης με τα τότε λεγόμενα του ανεκδιήγητου ΥΠΟΙΚ του ΓΑΠ Παπακωνσταντίνου ασφαλώς και δεν είναι τυχαία...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: