2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Όταν ψηφίζω ΟΧΙ



Όταν ψηφίζω όχι δεν σκέφτομαι τους μεγαλοεπιχειρηματίες αλλά τα 5.300.000  Έλληνες που σύμφωνα με την έρευνα της ειδικής επιτροπής της βουλής  ζούνε στο όριο ή κάτω από το όριο της φτώχειας.
Όταν ψηφίζω όχι δεν σκέφτομαι τους εφοπλιστές αλλά το 1.500.000 άνεργους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.
Όταν ψηφίζω όχι δεν σκέφτομαι τα λαμόγια που πλούτισαν και στείλανε τα χρήματά τους στο εξωτερικό αλλά τους συνταξιούχους που ζούνε (τρόπος του λέγειν) με 300 ευρώ, τους συνταξιούχους όλους που θα καταλήξουν με την εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος στα 360 ευρώ το μήνα σύνταξη .
Όταν ψηφίζω όχι δεν σκέφτομαι τους τραπεζίτες αλλά τους ανθρώπους που θα απολυθούν με την επικείμενη απελευθέρωση των απολύσεων αν επικρατήσει το ναι.
Όταν ψηφίζω όχι δεν σκέφτομαι τους εισοδηματίες που ζούνε πλούσια αλλά τους ανθρώπους που αυτοκτονήσανε γιατί δεν είχανε να πληρώσουν τα χρέη τους.
Όταν ψηφίζω όχι δεν σκέφτομαι τους εθνικούς εργολάβους, τα πουλημένα ΜΜΕ, τους παχυλόμισθους δημοσιογράφους αλλά τους παρίες της εργασίας που δουλεύουν με το μεροκάματο του τρόμου, τους νεοάστεγους, τους νεόπτωχους.
Σκέφτομαι τις ειδικές ζώνες εργασίας που θέλουν να επιβάλλουν στη χώρα και να δουλεύουνε όσοι βρίσκουν δουλειά για ένα κομμάτι ψωμί.
Σκέφτομαι τον φόρο που 100%  πρέπει να προκαταβάλλουν οι μικροί άνεργοι επαγγελματίες όταν δεν μπορούν να εκπληρώσουν τις τωρινές τους υποχρεώσεις.
Σκέφτομαι αυτούς που επένδυσαν μια ζωή στο όνειρο να αποκτήσουν ένα σπίτι και δανείστηκαν από τις τράπεζες και τώρα άνεργοι δεν μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις και κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους.
Σκέφτομαι με αγανάκτηση τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που τόσα χρόνια λεηλάτησαν την χώρα και την οδήγησαν στην χρεωκοπία και που τώρα έχουν το θράσος να  απειλούν και να εκβιάζουν αντί να σιωπούν.
Μα πιο πολύ σκέφτομαι την αξιοπρέπεια ενός λαού που του κουνούν Έλληνες και ξένοι το δάχτυλο απειλητικά, τον τρομοκρατούν και τον εκβιάζουν για να ψηφίσει ΝΑΙ την καταστροφή του.
Με θλίβει τέλος το γεγονός πως παλιοί άνθρωποι της αριστεράς έχουν σήμερα συμμαχήσει με την Ν.Δ. και πολεμούν με μίσος την πρώτη αριστερή κυβέρνηση της χώρας.
Ψηφίζω ΟΧΙ για την Ελλάδα βρε γαμώ το!

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: