2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Ελλάδα – Τι είναι αυτό που δεν θα σας πουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης!


Αυτή είναι η ουσία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης – ένας κόσμο που ανήκει σε μια χούφτα επιχειρήσεων και τραπεζών. Έναν κόσμο που είναι γεμάτος υπάκουους, ανίσχυρους δουλοπάροικους του χρέους.

Το κάθε ένα από τα κυρίαρχα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχει την εξής αφήγηση για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα: η Ελληνική κυβέρνηση ξόδεψε πάρα πολλά χρήματα και χρεοκόπησε! οι γενναιόδωρες τράπεζες τους έδωσαν χρήματα, αλλά η Ελλάδα εξακολουθεί να μην μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς, επειδή έκαναν κακή διαχείριση των χρημάτων που δόθηκαν. Εκ πρώτης, ακούγεται λογικό!

Εκτός από το ότι είναι ένα πολύ μεγάλο ψέμα … όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία και η Ιρλανδία, οι οποίοι βιώνουν διαφορετικής σκληρότητας λιτότητα. Ήταν επίσης τα ίδια πολύ μεγάλα ψέματα που χρησιμοποιήθηκαν, για πολλές δεκαετίες, από τις τράπεζες και τις επιχειρήσεις ώστε να εκμεταλλευτούν πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής.




Η Ελλάδα δεν απέτυχε. Οδηγήθηκε στην αποτυχία!

Εν ολίγοις, οι τράπεζες κατέστρεψαν το Ελληνικό Κράτος και το οδήγησαν σκόπιμα σε ένα μη βιώσιμο χρέος, έτσι ώστε οι ολιγάρχες και οι διεθνείς εταιρείες να μπορούν να επωφεληθούν από το επερχόμενο χάος και τη δυστυχία.

Αν είστε λάτρεις των ταινιών με την Μαφία, ξέρετε με ποια στρατηγική η μαφία θα έπαιρνε τον έλεγχο ενός δημοφιλές εστιατορίου. Κατ’ αρχάς, θα έκανε κάτι για να σαμποτάρει την επιχείρηση – θα οργάνωνε μια δολοφονία στο εστιατόριο ή θα ξεκίναγε μια πυρκαγιά. Όταν η επιχείρηση άρχιζε να υποφέρει, ο Νονός θα μπορούσε να προσφέρει απλόχερα κάποια χρήματα ως βοήθεια. Σε αντάλλαγμα, ο λογιστής της Μαφίας θα αναλάμβανε το λογιστήριο του εστιατορίου, ένας άλλος Μαφιόζος θα έμπαινε επικεφαλής των προμηθειών, και ούτω καθεξής. Περιττό να πούμε, ότι είναι ένα ταξίδι στον φαύλο κύκλο της δυστυχίας για τον ιδιοκτήτη ο οποίος σύντομα θα μείνει άφραγκος και, αν τυχερός, ζωντανός.

Τώρα, ας δούμε αυτή τη στρατηγική της μαφίας στη διεθνή χρηματοδότηση σε τέσσερα στάδια.

1ο Στάδιο: Ο πρώτος και κύριος λόγος, για τον οποίο η Ελλάδα βρέθηκε σε αυτή τη θέση ήταν η «Μεγάλη οικονομική κρίση» του 2008, που ήταν το πνευματικό τέκνο της Wall Street και των διεθνών τραπεζιτών. Αν θυμάστε, οι τράπεζες είχαν την φοβερή ιδέα της παροχής ενυπόθηκων δανείων υψηλού κινδύνου σε όποιον εύρισκε. Στη συνέχεια αφού έκανε ένα πακέτο με όλα αυτές τις οικονομικές βόμβες , το πουλούσε σε διάφορες οικονομικές οντότητες, σε χώρες όλου του κόσμου, ως “ενυπόθηκους τίτλους”, με ένα τεράστιο κέρδος.

Ένας μεγάλος καταλύτης αυτής της εγκληματικής δραστηριότητας ήταν ένα άλλο τμήμα του τραπεζικού συστήματος, η ομάδα των οργανισμών αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας – S & P, Fitch και Moody – οι οποίες έδιναν εξαιρετικές αξιολογήσεις για αυτά τα χρηματοοικονομικά προϊόντα, που σύντομα όμως επρόκειτο να χρεοκοπήσουν. Αδίστακτοι πολιτικοί, όπως ο Τόνι Μπλερ πληρωνόντουσαν από μεγάλες τράπεζες να πλασάρουν αυτά τα επικίνδυνα προϊόντα στα συνταξιοδοτικά ταμεία στους δήμους και στις χώρες σε όλη την

Ευρώπη. Οι τράπεζες και οι γκουρού της Wall Street έκαναν εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια με αυτό το σχέδιο.

Αλλά αυτό ήταν μόνο το 1ο στάδιο της τεράστιας απάτης τους. Υπήρχε πολύ περισσότερο κέρδος σε αυτά που θα γίνουν στα επόμενα τρία στάδια!

Το 2ο Στάδιο είναι όταν οι οικονομικές βόμβες εξερράγησαν. Εμπορικές και επενδυτικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο άρχισαν να καταρρέουν μέσα σε λίγες εβδομάδες. Οι κυβερνήσεις σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, είδαν τις επενδύσεις και τα περιουσιακά τους στοιχεία να εξαφανίζονται. Επικρατούσε το χάος παντού!

Οικονομικά Αρπακτικά, όπως η Goldman Sachs και άλλες μεγάλες τράπεζες επωφελήθηκαν σε μεγάλο βαθμό με τους εξής τρεις τρόπους: 1ον , θα μπορούσαν να αγοράσουν άλλες τράπεζες, όπως η Lehman Brothers και η Washington Mutual για μερικά cents. 2ον , ακόμα πιο αποτρόπαια, η Goldman Sachs και άλλοι παράγοντες, όπως ο John Paulson (που πρόσφατα δώρισε $ 400 εκατομμύρια στο Χάρβαρντ) είχαν βάλει στοιχήματα μέσω άλλων χρηματοοικονομικών προϊόντων ότι οι τίτλοι αυτοί θα καταρρεύσουν. Ο Paulson έκανε δισεκατομμύρια, και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ύμνησαν το επενδυτικό του δαιμόνιο. (Για μια αναλογία, φανταστείτε οι τρομοκράτες να έβαζαν στοιχήματα για την 9/11 και να κέρδιζαν από αυτό.) 3ον , και το πιο εξοργιστικό: οι μεγάλες τράπεζες απαίτησαν οικονομική σωτηρία από τους ίδιους πολίτες των οποίων τις ζωές είχαν καταστρέψει! Οι τραπεζίτες έχουν μεγάλο θράσος. Στις ΗΠΑ, πήραν εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια από τους φορολογούμενους και τρισεκατομμύρια από την Federal Reserve Bank η οποία δεν είναι παρά μια ομάδα προάσπισης συμφερόντων των τραπεζιτών.

Στην Ελλάδα, οι εγχώριες τράπεζες πήραν περισσότερα από 30 δισεκατομμύρια δολάρια για την διάσωση τους από τον ελληνικό λαό. Προσπαθήστε να το συνειδητοποιήσετε για λίγο – η δήθεν ανεύθυνη ελληνική κυβέρνηση αναγκάστηκε να διασώσει τους σκληροπυρηνικούς καπιταλιστές τραπεζίτες.

Το 3ο Στάδιο είναι όταν οι τράπεζες αναγκάζουν την κυβέρνηση να δεχτεί τεράστια χρέη. Για μια μεταφορά σκεφτείτε στην βιολογία, έναν ιό ή ένα βακτήριο. Όλα έχουν μοναδικές στρατηγικές για να αποδυναμώσουν το ανοσοποιητικό σύστημα του ξενιστή. Μία από τις δοκιμασμένες τεχνικές που χρησιμοποιούνται από τις παρασιτικές διεθνείς τράπεζες είναι να υποβαθμίσουν τα ομόλογα μιας χώρας. Και αυτό είναι ακριβώς που οι τραπεζίτες έκαναν, ξεκινώντας από το τέλος του 2009. Το γεγονός αυτό καθιστά αμέσως τα επιτόκια (“αποδόσεις”) για τα ομόλογα να ανεβαίνουν, καθιστώντας όλο και πιο ακριβά για τη χώρα τον δανεισμό ή ακόμα και απλά την μετακυληση των υφιστάμενων ομολόγων.

Από το 2009 έως τα μέσα του 2010, οι αποδόσεις των 10ετών ελληνικών ομολόγων σχεδόν τριπλασιάστηκαν! Αυτή η σκληρή οικονομική επίθεση γονάτισε την ελληνική κυβέρνηση, και οι τραπεζίτες κέρδισαν το πρώτο deal για το χρέος της Ελλάδας για το εκπληκτικό ποσό των 110 δισεκατομμύρια ευρώ.

Οι τράπεζες ελέγχουν επίσης την πολιτική των κρατών. Το 2011, όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός αρνήθηκε να δεχθεί ένα δεύτερο πακέτο διάσωσης, οι τράπεζες τον ανάγκασαν σε αποχώρηση και αμέσως τον αντικατέστησαν με τον Αντιπρόεδρο της ΕΚΤ (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα)! Δεν χρειάζεται εκλογές – Ξεχάστε τη δημοκρατία. Και τι θα κάνει αυτός; Απλά θα βάζει την υπογραφή του σε κάθε έγγραφο που θα του προσκομίζουν οι τραπεζίτες.

(Με την ευκαιρία, την επόμενη κιόλας μέρα, ακριβώς το ίδιο πράγμα που συνέβη στην Ιταλία, όπου ο πρωθυπουργός παραιτήθηκε, για να αντικατασταθεί από έναν τραπεζίτη / οικονομολόγο- μαριονέτα. Δέκα ημέρες αργότερα, η Ισπανία είχε πρόωρες εκλογές όπου μια μαριονέτα – τραπεζίτης κέρδισε τις εκλογές ).

Ο Νοέμβριος του 2011 ήταν ο καλύτερος μήνας για τους Άρχοντες του Κόσμου

Λίγους μήνες αργότερα, το 2012, η ίδια χειραγώγηση της αγοράς ομολόγων χρησιμοποιήθηκε από τους τραπεζίτες όταν ανέβηκαν οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων στο 50% !!! Αυτή η οικονομική τρομοκρατία έφερε αμέσως το επιθυμητό αποτέλεσμα: Το ελληνικό κοινοβούλιο συμφώνησε για ένα δεύτερο πακέτο διάσωσης, ακόμη μεγαλύτερο από ό, τι το πρώτο.

Τώρα, εδώ υπάρχει ένα άλλο δεδομένο που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν. Τα δάνεια δεν είναι τα απλά δάνεια όπως αυτά που θα πάρετε από μια πιστωτική κάρτα ή μια τράπεζα. Αυτά τα δάνεια εμπεριέχουν στους όρους πολύ ειδικές δεσμεύσεις που απαιτούν την ιδιωτικοποίηση των περιουσιακών στοιχείων μιας χώρας. Αν έχετε δει το Νονός III, θα θυμάστε τον Hyman Roth, τον επενδυτή που μοίραζε την Κούβα μεταξύ των φίλων του. Αντικαταστήστε τον Hyman Roth με την Goldman Sachs ή το ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) ή την ΕΚΤ, και μπορείτε να αποκτήσετε την εικόνα για το τι συμβαίνει.

Στάδιο 4: Τώρα, ο βιασμός και η ταπείνωση ενός έθνους αρχίζουν με την επωνυμία «λιτότητα» και «Διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις». Για το χρέος το οποίο αναγκάστηκε να επωμιστεί, η Ελλάδα έπρεπε να πουλήσει πολλά κερδοφόρα στοιχεία του ενεργητικού της σε ολιγάρχες και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Ο όρος «ιδιωτικοποιήσεις» είναι αδίστακτος, και περιλαμβάνει τα πάντα και οτιδήποτε είναι κερδοφόρο και ανήκει στο Κράτος. Στην Ελλάδα, οι ιδιωτικοποιήσεις περιλαμβάνουν νερό, ηλεκτρισμό, ταχυδρομεία, αεροδρόμια, εθνικές τράπεζες, τηλεπικοινωνίες, λιμάνια (τα οποία είναι πολλά σε μια χώρα που είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της ναυτιλίας) κ.λπ. Φυσικά, η συνεχής χειραγώγηση από τους τραπεζίτες, απαιτεί και τον έλεγχο όλων των μέσων ενημέρωσης που σημαίνει ότι η χώρα πρέπει να έχει διάσημους παρουσιαστές με φωτογένεια για να διαδίδουν όλη μέρα την καθεστηκυία προπαγάνδα για να πιστέψει ο λαός ότι οι άπληστοι τραπεζίτες είναι σωτήρες και η δουλεία σε καθεστώς λιτότητας είναι πολύ καλύτερη από ό, τι η εναλλακτική λύση.

Εκτός από αυτό, οι τραπεζίτες τύραννοι υπαγορεύουν το κάθε κονδύλι στον κρατικό προϋπολογισμό. Θέλετε να μειώσετε τις στρατιωτικές δαπάνες; ΌΧΙ! Θέλετε να αυξήσετε τον φόρο για τους ολιγάρχες ή τις μεγάλες επιχειρήσεις; ΌΧΙ! Αυτού του τύπου η μικρο-διαχείριση είναι ανύπαρκτη σε οποιαδήποτε άλλη σχέση πιστωτή-οφειλέτη.

Λοιπόν, τι θα συμβεί μετά την ιδιωτικοποίηση και κάτω από τον δεσποτισμό των τραπεζιτών; Όπως είναι φυσικό, τα έσοδα της κυβέρνησης μειώνονται και το χρέος αυξάνεται περαιτέρω. Πώς θα «διορθωθεί» αυτό; Φυσικά, με μείωση των δαπανών! Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, μείωση του κατώτατου μισθού, μείωση των συντάξεων (το ίδιο όπως η κοινωνική ασφάλιση στις ΗΠΑ), περικοπές δημόσιων υπηρεσιών, και αυξήσεις φορών στα πράγματα που επηρεάζουν το 99% των πολιτών αλλά δεν επηρεάζουν το 1%. Για παράδειγμα, οι συντάξεις έχουν μειωθεί κατά το ήμισυ και ο φόρος επί των πωλήσεων ανέβηκε περισσότερο από 20%. Όλα αυτά τα μέτρα έχουν οδηγήσει την Ελλάδα σε μια οικονομική καταστροφή που είναι χειρότερη από τη Μεγάλη Ύφεση των ΗΠΑ στη δεκαετία του 1930.

Μετά από αυτά τα αποτελέσματα της οικονομικής καταστροφής, ποια είναι η λύση που προτείνουν οι τραπεζίτες; Υψηλότερους φόρους! Περισσότερες περικοπές στις συντάξεις! Πρέπει να είναι κάποιος ψυχοπαθής για να θέσει μια χώρα σε τέτοιο βαθμό λιτότητας, δηλαδή σε ένα οικονομικό ολοκαύτωμα.

Αν κάθε Έλληνας γνώριζε την αλήθεια για την λιτότητα, δεν θα είχε ψηφίσει για αυτό. Το ίδιο ισχύει και για την Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία και άλλες χώρες που έχουν εφαρμοστεί μέτρα λιτότητας. Η θλιβερή πτυχή όλων αυτών είναι ότι δεν είναι κάτι καινούριο. Από το Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, αυτές οι ληστρικές πρακτικές έχουν χρησιμοποιηθεί αμέτρητες φορές από το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα στη Λατινική Αμερική, την Ασία και την Αφρική.

Αυτή είναι η ουσία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης – ένας κόσμο που ανήκει σε μια χούφτα επιχειρήσεων και τραπεζών. Έναν κόσμο που είναι γεμάτος υπάκουους, ανίσχυρους δουλοπάροικους του χρέους.

Ήρθε η ώρα για τους περήφανους ανθρώπους της Ελλάδας να σηκωθούν όπως ο Δίας και να πουν ΟΧΙ σε αυτούς τους άπληστους δολοπλόκους, ολιγάρχες, παρασιτικούς τραπεζίτες και τους διεφθαρμένους πολιτικούς.

Αγαπητή Ελλάδα, να ξέρεις ότι ο κόσμος προσεύχεται για σένα και φωνάζει για εσένα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ψήφισε ΟΧΙ στη λιτότητα. Πες ΝΑΙ στην ελευθερία, την ανεξαρτησία, την αυτοδιοίκηση, την κυριαρχία και τη δημοκρατία. Πηγαίνετε στις κάλπες αυτό το Σαββατοκύριακο και δώστε μια ηχηρή, σαφή νίκη για το 99% στην Ελλάδα, την Ευρώπη και ολόκληρο τον δυτικό κόσμο.
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: