2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Τα εξασφαλισμένα μας άλλοθι


Και τώρα που βγάλαμε επικήδειους για τον κάθε Βαγγέλη, και ξεσπάσαμε σε δακρύβρεχτες οργισμένες επικρίσεις και αναθέματα, ικανοποιήσαμε το εγώ μας, και επιβραβεύσαμε άλλη μια φορά την στυγνή και αμείλικτη υποκρισία μας.
Όλοι οι σωστοί νοικοκυραίοι αύριο θα κλείσουμε τα μάτια στην βία την αδικία, στην εργασία, στα σχολεία, στην παραπαιδεία, στη σάπια υγεία, υποταγμένοι στους νόμους των ισχυρών.
Μέχρι το επόμενο θύμα, την επόμενη επέτειο σαν ευκαιρία να βγάλουμε άναρθρες κραυγές, κρύβοντας τις φοβισμένες σιωπές και τις υποταγμένες μνήμες, σε μια κρίση αξιών, που η απάθεια είναι τρομερή ακόμα και στον θάνατο.
Γιατί όσοι δεν αντιδρούν είναι ζωντανοί νεκροί, αλλά το κρύβουν επιμελώς ακόμα και από τον χάρο.
Αύριο θα περιφέρουμε πάλι τις θλιβερές υπάρξεις μας του φαίνεσθαι και των πρέπει της κοινωνίας, διασκεδάζοντας την κενότητά μας με τις ατάκες του Ψινάκη, μέχρι την επόμενη θλιβερή επέτειο.
Γεμίσαμε επετείους με αίμα αδέρφια και ραμμένα στόματα.

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: