2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ο "ΠΟΙΗΤΗΣ" ΣΟΪΜΠΛΕ!!!


Κάθε πρωί, κάθε απόγευμα, κάθε βράδυ ο Σόιμπλε μπροστά μου. Σκαιός, απειλητικός, αλαζόνας, προσβλητικός υποδεικνύει, αναιδώς, στη κυβέρνηση μας τι πρέπει να κάνει, μεμφόμενος ταυτόχρονα και το λαό μας -πέρα από όλα τα άλλα είναι και αισθητικό το ζήτημα. Η συμπεριφορά του; Αποικιοκράτη προς στο πόπολο της αποικίας. Έχει "αδειάσει" την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ. Ένας υπουργός βεντέτα, αγενής, αντικαθιστά όλους τους θεσμούς χωρίς οι τελευταίοι να αντιδρούν!!! Χωρίς ποτέ κάποιος θεσμικός να εκφράσει τη δυσφορία του. 
Σε ποιά ΕΕ συμμετέχουμε; Ποιά ισοτιμία, ποιά αλληλεγγύη. Ποιά συλλογικά όργανα; Ο Σόιμπλε από μόνος του αποτελεί τον απόλυτο θεσμό!!! Συμβουλεύεται τον εαυτό του και παρεμβαίνει με κάθε ευκαιρία! Μικρή ή μεγάλη. Πέρα από τα άλλα, φαίνεται πως διακατέχεται και από το σύμπλεγμα της δημοσιότητας. Δεν αντέχει να περάσει μια μέρα δίχως κάμερες, δίχως μικρόφωνα, δίχως να γίνεται συζήτηση για τα όσα απαίσια και αντιαισθητικά εκφέρει (λέγεται ότι ένας από τους λόγους που δεν τα πηγαίνει καλά με το δικό μας υπουργό είναι και το γεγονός ότι του "βγήκε" στη δημοσιότητα). Αυτό είναι το σύγχρονο πρόσωπο της Ευρώπης; Φαίνεται πως ναι. Η σκληρότητα της εφαρμοζόμενης πολιτικής, με πλήρη αδιαφορία για τη δυστυχία που προκαλεί στους πολλούς, στους αδύνατους, δεν θα μπορούσε, βέβαια, να εκφράζεται από ένα ποιητή!!!
Ολύμπιος Δαφέρμος
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: