2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ



 
Για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας λοιπόν η επιλογή του Παυλόπουλου. Κάποιος από το χώρο της ΝΔ έπρεπε να είναι ντε και καλά. Έτσι έκριναν οι πολιτικοί εγκέφαλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Δύσκολο να το καταλάβω. Για μένα πρόεδρος δημοκρατίας , έτσι όπως είναι αποστερημένος από κάθε εξουσία, θα έπρεπε να είναι ένας άνθρωπος με ήθος. Υπόδειγμα ανθρώπου. 
Μέσα στη κρίση αξιών, σημασιών, νοημάτων, ιδεολογιών και οραμάτων ας έχουμε τουλάχιστον ένα πρόεδρο που με το λόγο του και την όλη συμπεριφορά του θα ήταν αντίβαρο στη γενική σήψη που μας περιβάλει. Ο Παυλόπουλος φορτωμένος με πλήθος πολιτικών αμαρτημάτων δεν μπορεί, και να θέλει, να επιτελέσει ένα τέτοιο ρόλο. Μετά τον χειρότερο πρόεδρο δημοκρατίας, τον Παπούλια, αντί για αναβάθμιση ο ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκε στα ίδια επίπεδα. Κρίμα.
ΥΓ: Ο καλύτερος λοιπόν από το χώρο της δεξιάς ήταν ο Παυλόπουλος; Φαίνεται πως ναι. Είναι τραγικό ένα τόσο μεγάλο κόμμα να μη διαθέτει στις τάξεις του ανθρώπους κύρους και ήθους. Ποιοι μας κυβερνούσαν...
Ολύμπιος Δαφέρμος
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: