2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Να μην τηρήσει το προεκλογικό της πρόγραμμα ζήτησε από τη νέα κυβέρνηση ο πρόεδρος της ευρωζώνης!!!


ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΟΥΜ .έφα:
Να μην τηρήσει το προεκλογικό της πρόγραμμα ζήτησε από τη νέα κυβέρνηση ο πρόεδρος της ευρωζώνης!!! Όπως έκανε ο Σαμαράς αλλά και άλλες κυβερνήσεις στην Ευρώπη την εποχή της κρίσης. Τι ζήτησε δηλαδή; Ένα συστατικό στοιχείο της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας ζήτησε να ακυρωθεί! 
Η δημοκρατία βασίζεται, εκτός των άλλων, στα διαφορετικά προγράμματα των κομμάτων. Στις διαφορετικές προτάσεις διακυβέρνησης της χώρας. Αλλιώς έχουμε τύποις δημοκρατία. Και όμως αυτός ο αξιωματούχος της ΕΕ ζήτησε, χωρίς ντροπή, την αθέτηση των υποσχέσεων του κυβερνώντος κόμματος, με βάση τις οποίες ψηφίστηκε. 
Ποιος διαφωτισμός; Ποια αναγέννηση; Ποιος σεβασμός στον πολίτη; Η δημοκρατία (διάβαζε η δικτατορία) των αγορών είναι η μόνη που υπάρχει!! Αυτή αποφασίζει, αυτή διατάζει και όλοι εμείς πρέπει να υπακούμε. 
Πρώτη φορά όμως αυτό εκφράστηκε τόσο ανενδοίαστα. Χωρίς κανένας στην Ευρώπη να διαμαρτυρηθεί και να του ζήτηση την παραίτηση του.Ούτε τα προσχήματα δεν τηρούνται πια. Ξανά για αντίσταση πρέπει να συζητήσουμε....

Ολύμπιος Δαφέρμος 
 
GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: