2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξάρτητοι Έλληνες.


 
Είναι μεγάλη υπόθεση ένα καθαρά  αριστερό κόμμα,  να σχηματίζει κυβέρνηση μετά από εκλογές. Ίσως έτσι η πολιτική  του εθνικού διχασμού που αναβίωσε ο Σαμαράς και η ακροδεξιά παρέα του στην ΝΔ,   εξαφανιστεί μια για πάντα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε σχηματισμό κυβέρνησης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμένου.
Τα θετικά των Ανεξάρτητων Ελλήνων,   που μπορούν να οδηγήσουν σε μια minimum  συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι ο Καμένος είναι σταθερά και αταλάντευτα αντιμνημονιακός, που συνάδει με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης είναι ο άνθρωπος που περισσότερο από κάθε άλλον κυνήγησε την διαπλοκή και την διαφθορά γι’  αυτό και οδηγήθηκε στα δικαστήρια. Κυνηγήθηκε σκληρά από την διαπλοκή και τα ΜΜΕ.
Τα αρνητικά των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι κυρίως οι  θέσεις για το  μεταναστευτικό, το ζήτημα της ονομασίας της FYROM,  και οι σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας.
Πως θα λυθούνε αυτά τα προβλήματα μένει να μας εξηγήσουν  οι αρμόδιοι της Κουμουνδούρου.
Επίσης θα πρέπει να μας εξηγήσουν γιατί δεν επιλέχθηκε το Ποτάμι για την δημιουργία κυβέρνησης.

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

NewNeuromancer είπε...

Στην τελευταία σου ερώτηση συνάδελφε blogger θα σου απαντήσω με ένα βίντεο -- κλικ έδω