2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Φοβισμένε Έλληνα πολίτη!


Η τρομοκρατία οι απειλές και οι εκβιασμοί καλά κρατούν τόσο από τα εγχώρια φερέφωνα ΜΜΕ όσο και από τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, αλλά και από το εξωτερικό.
Κύριο μέτωπο απειλών ότι θα μας διώξουν από το ευρώ. Επαναλαμβάνω για χιλιοστή φορά ότι στην Ευροζώνη δεν μπορεί να διωχθεί  χώρα μέλος της έξω από αυτή διότι δεν υπάρχει πουθενά στις Ευρωσυμφωνίες πρόβλεψη για διώξιμο χώρας!!!
Οι Σαμαροβενιζέλοι έχουν υπογράψει κρυφά νέο Μνημόνιο για μέτρα που θα λάβουν αμέσως μετά τις εκλογές της 25 Ιανουαρίου.
·        Νέα μείωση των μισθών και των συντάξεων.
·        Νέες απολύσεις  χιλιάδων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα
·        Κατακρήμνιση και των ελαχίστων εναπομεινάντων μέτρων στο κράτος πρόνοιας.
·      Νέοι άστεγου και νέοι φτωχοί. Τα κόκκινα δάνεια είναι απροστάτευτα πια και πουλιούνται σε ξένα Funds κοράκια τα οποία θα δημεύσουν τα σπίτια των αδυνατούντων να πληρώσουν τις δόσεις των δανείων τους και  όσων δεν μπορούν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ.
·        Περαιτέρω γκρέμισμα της υγείας και της παιδείας. Ήδη έχουμε τα πρώτα σκληρά δείγματα της ανάλγητης διακυβέρνησής τους. Δεν υπάρχουν ούτε γάζες στα Νοσοκομεία. Καρκινοπαθείς δεν παίρνουν τα φάρμακά τους με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή τους. Η παιδεία έχει διαλυθεί.
·        Νέες αυτοκτονίες απελπισμένων συμπολιτών μας.


Πόσες δεκαετίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν σου είπαν τόσα ψέματα με αποκορύφωμα τα τελευταία χρόνια. Σκέφτεστε τα ψέματα που έλεγαν Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου και πόσο συκοφάντησαν τη χώρα; Σκέφτεστε τι ψέματα λένε και σήμερα Σαμαράς και Βενιζέλος πως θα ξανασώσουν τη χώρα; Γιατί δεν την έσωσαν τα τελευταία χρόνια;
Μισθωτέ, συνταξιούχε, άνεργε, νεοάστεγε και νεόπτωχε θα αγνοήσεις τι συνέβη τα τελευταία χρόνια και τι θα συμβεί τα επόμενα αν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καταλάβουν ξανά την εξουσία;
Μισθωτέ, συνταξιούχε, άνεργε, νεοάστεγε και νεόπτωχε θα υποκύψεις στον θλιβερό εκβιασμό και θα ψηφίσεις τους εγκληματίες που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή; Έχεις την παραμικρή ψευδαίσθηση ότι δεν θα συνεχίσουν τα ίδια;
Μην υποκύψεις και πάλι και κράτα  ψηλά το κεφάλι. Δεν εξοργίζεσαι όταν οι Ευρωπαίοι και η Μέρκελ σου κουνούν το δάχτυλο και σου λένε τι να ψηφίσεις;
Έλληνα ψηφοφόρε, αν δεν θέλεις να σου συμβούν πολύ χειρότερα πράγματα από αυτά που έχουν συμβεί μέχρι σήμερα ο δρόμος είναι ένας και μοναδικός. Ψήφισε χωρίς φόβο το συμφέρον σου!
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: