2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Αν βγει κυβέρνηση η ΝΔ και ο Σαμαράς



Αν βγει κυβέρνηση η ΝΔ και ο Σαμαράς θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε κάποιους που φοβούνται με αυτά που λέει ο Σαμαράς και τα παπαγαλάκια του και θα πάνε να τον ψηφίσουν, ότι από την  1η Ιανουαρίου  2015, δεν ισχύει η προστασία πρώτης κατοικίας συνεπώς στις 26 Ιανουαρίου μαζί με τον Σαμαρά  να περιμένουν και τους τραπεζίτες να τους κατάσχουν τα σπίτια τους.
Αν βγει κυβέρνηση η ΝΔ και ο Σαμαράς  από 26 Ιανουαρίου αναμένονται και άλλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις  και περαιτέρω αύξηση της ανεργίας (απελευθέρωση των απολύσεων). Το πρόγραμμα που έχει υπογράψει ο Σαμαράς με την τρόϊκα περιλαμβάνει Εθνική σύνταξη 360 ευρώ για όλους και ανά ταμείο με αναλογιστική μελέτη θα αυξάνεται η σύνταξη για τον κάθε έναν ξεχωριστά. Με δεδομένη την διάλυση των ασφαλιστικών ταμείων πιο θα μπορεί να δίνει παραπάνω σύνταξη από τα 360 ευρώ;
Αν βγει κυβέρνηση η ΝΔ και ο Σαμαράς τα λαμόγια των ΜΜΕ, των τραπεζών και των μεγάλων συμφερόντων θα συνεχίσουν να κυβερνούν, οι πλούσιοι να γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.
Αν βγει κυβέρνηση η ΝΔ και ο Σαμαράς η διαπλοκή και η διαφθορά θα συνεχίσει να βασιλεύει.
Αν βγει κυβέρνηση η ΝΔ και ο Σαμαράς θα συνεχιστεί το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας έναντι πινακίου φακής.
Αν βγει κυβέρνηση η ΝΔ και ο Σαμαράς θα συνεχιστούν οι πολιτικές εσωτερικής υποτίμησης, λιτότητας και υπανάπτυξης με αποτέλεσμα την περαιτέρω διάλυση της χώρας και εξαπονδρισμό του λαού της.
Αν βγει κυβέρνηση η ΝΔ και ο Σαμαράς θα έχουμε νέα διολίσθηση προς ακροδεξιές πολιτικές.
Αν βγει κυβέρνηση η ΝΔ και ο Σαμαράς θα συνεχίσουμε να μην έχουμε δικιά μας εξωτερική πολιτική, αλλά θα υπακούμε πειθήνια στα κελεύσματα των ΗΠΑ και της ΕΕ.
 GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: