2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Τί είναι τελικά αυτό το Ποτάμι;

Από τη μια παίρνει τον Σπ. Λυκούδη, κατ΄ομολογία του σοσιαλδημοκράτη, και από την άλλη την ακραία νεοφιλελεύθερη Δράση. Παίρνει και διάφορους πρώην βουλευτές, πολιτικά από όπου λάχει. Όλοι αυτοί ψάχνουν τη τύχη τους και το προσωπικό τους βόλεμα. Ψάχνει από δω και από κει στην προσπάθειά του να διευρύνει την εκλογική του βάση.
Αυτά είναι τα νέα ήθη που κομίζει στην πολιτική σκηνή; Είναι τόσο παλιά όσο και η αθλιότητα των αστών πολιτικών καριέρας. Και βέβαια τσιμουδιά για το Μνημόνιο. Τσιμουδιά για την ανεργία, για τη φτώχεια, για τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, για τη διάλυση της υγείας, της παιδείας και της κοινωνικής συνοχής. 
Ποιο είναι το πρόγραμμά του για το Μνημόνιο, την ανεργία, τα κόκκινα δάνεια, την ανάπτυξη; Ή  δεν δεσμεύεται για τίποτε ώστε να αποκτήσει και άλλους ψηφοφόρους  ψαρεύοντας σε θολά νερά; Ποιος το χρηματοδοτεί και γιατί; Γιατί τα ΜΜΕ του επιφύλαξαν τόσο θερμή υποδοχή; Τι κομίζει και τι ρόλο παίζει τελικά το Ποτάμι;
Δαφέρμος Ολύμπιος
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: