2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ


Ακόμα και τις αρχαιολογικές ανασκαφές χρησιμοποιούν ως επικοινωνιακά τρικ..Δεν τους νοιάζει κάτι άλλο παρά μόνο το ψέμα
. Μια κορυφαία!πίπες με πολλές δόσεις ο Θεοδόσης Ναι κύριοι τα χρέη σας δεν παραγράφονται ΜΕΝ ,αλλά σε πολλές δόσεις..και του χρόνου νέοι φόροι
Οι δόσεις για τις ληξιπρόθεσμες, στην παρούσα φάση, είναι 12 μέχρι 48, δηλαδή μπορούν να εξοφληθούν σε βάθος έως και τεσσάρων χρόνων. Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τη διεύρυνση των δόσεων σε 72, που σημαίνει ότι η δυνατότητα εξόφλησης θα είναι μέχρι έξι χρόνια




New York Times αναφέρονται στις δηλώσεις Σαμαρά από τη ΔΕΘ, λέγοντας ότι εξήγγειλε μειώσεις φόρων, όπως στον ΕΦΚ στα καύσιμα (γράφει ότι θα μειωθεί 30% αλλά είχε αυξηθεί κατά 450% τα προηγούμενα χρόνια)...... 450% - 30%= 420% ΑΚΟΜΑ Ο ΦΟΡΟΣ !!!!ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!ΡΕ ΑΠΑΤΕΣ ....ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ !!!!!
!

Ενας πολίτης που πλησίασε τον Σαμαρά στην έκθεση Θεσσαλονίκης του είπε:.«Πρόεδρε πεινάμε... είμαστε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας».
Ο Αντώνης Σαμαράς με ύφος συγκαταβατικό, αλλά εντελώς βιαστικός του απάντησε: «Το ξέρω, το ξέρω... »


Ο κύριος Βενιζέλος δεν ασχολήθηκε με ανέκδοτα  του παρελθόντος. Φρόντισε να πει τα δικά του περιγράφοντας την εθνική στρατηγική της διεξόδου:
Απαλλαγή από το μνημόνιο
Πολιτική και θεσμική σταθερότητα
 Παραγωγική ανασυγκρότηση με εθνική αναπτυξιακή συμφωνία στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι (εργαζόμενοι, άνεργοι, αγρότες, τράπεζες)
 Στήριξη των ευπαθών ομάδων
Η Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη και στον κόσμο. «Ζούμε σε έναν κόσμο επισφαλή και ανασφαλή» τόνισε χαρακτηριστικά.

Το λέμε συνέχεια..Το διαίρει και βασίλευε τους βολεύει. Πολλοί έπεσαν στην παγίδα για τον κακό δημόσιο τομέα, και χάρηκαν με τις περικοπές!Τωρα ήρθε η σειρά του ιδιωτικού τομεα!ίΠου πήγαν τόσα λεφτά απο τις περικοπές!::@!ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ Ή ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ..ΝΑ ΣΩΘΕΙ.,,ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ
Kαταργούν τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα

ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: