2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας «χρωστά» 28.639 ευρώ.


Aν στο δημόσιο επικρατεί τέτοιος επαγγελματικος κανιβαλισμός με τις αξιολογήσεις,και την τρομοκρατία,φανταστείτε τι γίνεται στον ιδιωτικό τομέα...
Ο εργασιακός μεσαίωνας είναι εδώ,με κατάργηση 8κταωρου,μαύρη και αδήλωτη εργασία,φίμωση του συνδικαλισμού,και αμοιβές 300 ευρω(έγινε πρόσφατα στην cosco)
.Επόμενη κίνηση το ξεπούλημα κάθε ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας,προς τους δανειστές,με το ΤΑΙΠΕΔ σε εξευτελιστικές τιμές,και εκποίηση της ιδιωτικής περιουσίας από εφορία και τράπεζες
(οι τράπεζες έχουν πάρει εις τριπλούν όλα τα δάνεια λόγω επισφαλειας,από κρατικές επιχορηγήσεις ανακεφαλοποιησεις)
Οπότε βλέπετε ότι η λογική να στραφεί η μια τάξη εναντίον στην άλλη πέρα από αφελής,είναι εμπαθής,και επικίνδυνη.αύριο θα είναι η σειρά όλων.
Κάθε Έλληνας χρωστάει στην Τρόικα 29 000 ευρω.,λεφτά που δεν τα φάγαμε όλοι μαζί,αλλά με τον τρόπο τους καλούμαστε να πληρώσουμε



Σε απόλυτους αριθμούς, το ελληνικό χρέος υποχώρησε στα 314,8 δισ. ευρώ, από 318,7 δισ. ευρώ το τέταρτο τρίμηνο του 2013.

Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, αν διαιρέσουμε – έστω και θεωρητικά – τον πληθυσμό της χώρας με το χρέος, βγαίνει «λογαριασμός» 29.181 ευρώ για κάθε πολίτη!

Αν όμως διαιρέσουμε τα 314,8 δις ευρώ του χρέους με τα στοιχεία της Eurostat για τον ελληνικό πληθυσμό την 1/1/2014 (10,992 εκατ.) τότε μας βγάζει ότι ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας «χρωστά» 28.639 ευρώ.

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: