2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Βουλή!...καθαρίζει όλους τους λε(α)κέδες!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Η είδηση … (Πηγή: www.koutipandoras.gr)  Δικογραφία αναφορικά με ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Βαγγέλη Βενιζέλου και του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στην υπόθεση των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, διαβιβάστηκε από τον Άρειο Πάγο στη Βουλή στις 4 Ιουνίου, λίγες μόνο ώρες πριν κλείσει η Βουλή κι ενώ "αράχνιαζε" στα συρτάρια της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και του υπουργού Δικαιοσύνης επί έναν ολόκληρο μήνα. 
Ο σχολιασμός …
Διαβάζοντας την παραπάνω είδηση δεν μπορούμε να μη σκεφτούμε ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και επί πολλά έτη υπουργός, βουλευτής και συνταγματολόγος κ. Βενιζέλος δεν είχε κάτι … κατά νου … τότε που “εμπνεύστηκε” αυτό τον κατάπτυστο νόμο της παραγραφής ο οποίος χρησιμοποιείτε στην παρούσα φάση και για όφελος του ιδίου προκειμένου να μη διερευνηθεί ούτε σε πρώτο στάδιο η τυχόν εμπλοκή του στην υπόθεση των υποβρυχίων.  Φυσικά έχω την αίσθηση πως δεν ήταν “τυχαία” η πολύμηνη καθυστέρηση της εν λόγω δικογραφίας στην Εισαγγελία και στα συρτάρια του “απίθανου” Υπουργού Δικαιοσύνης καθώς και το κλείσιμο της Βουλή λίγες ώρες μετά την μεταβίβαση της στο προεδρείο της. 
Αντιθέτως θεωρώ πως όλα αυτά είναι μεθοδευμένες ενέργειες από ένα “κύκλωμα” το οποίο εδώ και χρόνια λειτουργεί με “Μαφιόζικες” μεθόδους όπου η αλληλοκάλυψη είναι κυρίαρχη προτεραιότητα μεταξύ των μελών της. 
Κάλλιστα λοιπόν το Ελληνικό Κοινοβούλιο των τελευταίων χρόνων θα μπορούσε από "Ναός της Δημοκρατίας" (εκτός από μπουρδ@λο όπως φωνάζουν απέξω οι διαδηλωτές) να μετονομαστεί και σε "Πλυντήριο Ανομημάτων" και μάλιστα παραφράζοντας την γνωστή διαφήμιση του απορρυπαντικού (με τους 29 κατασκευαστές) να λέμε ότι οι Μιζαδόροι, οι Κλέφτες και τα πάσης φύσεως Πολιτικά τρωκτικά για εξαγνισμό και απαλλαγή των ευθυνών τους συνιστούν την … ΒΟΥΛΗ!

1 σχόλιο:

BUTTERFLY είπε...

Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορει να εξεταστει μια υποθεση οταν ξανανοιξει η Βουλη!
Και κυριως δεν καταλαβαινω τι παει να πει κλεινει η Βουλη! Τι ειναι η Βουλη για να κλεισει, μαγαζι; Κλεινει δηλαδη η χωρα; Αει σιχτιρ!!!