2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση-Πρόκληση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων σε βάρος της ελευθερίας έκφρασης (Κυρία Γεωργίτση, μη μασάτε...)

Η ηθελημένη διαρροή στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του περιεχομένου αναφοράς Δικαστικού Λειτουργού, σε βάρος του Προέδρου του Αρείου Πάγου και η προσπάθεια δημιουργίας σχετικού θορύβου, θεωρούμε ότι είναι ανεπίτρεπτη, κυρίως αν προέρχεται από τον ίδιο τον καταγγέλλοντα Δικαστικό Λειτουργό.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Βασιλική Θάνου - Χριστοφίλου, Αρεοπαγίτης


Σχόλιο:


Λίγο πολύ είναι γνωστή η καταγγελία της Προέδρου Πρωτοδικών Αθηνών, κ. Ευαγγελίας Γεωργίτση, σχετικά με τα παρα-δικαστικά τεκταινόμενα στη δίκη Καμμένου-Γεωργιάδη. 
Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε εδώ: 
http://apachejones-zone.blogspot.gr/2014/05/blog-post_13.html




Η σημερινή ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, που υπογράφεται από την Πρόεδρο, κ. Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου, είναι όνειδος για τη δικαιοσύνη, διότι:
1. παρεμβαίνει ανεπίτρεπτα σε εκκρεμή πειθαρχική διαδικασία
2. προσβάλλει την ελευθερία έκφρασης κάθε ατόμου, πολλώ μάλλον δημόσιου λειτουργού, και το δικαίωμα, άμα, αναφοράς στις αρχές
3. προσβάλλει την ελευθεροτυπία
4. προδικάζει τη διαρροή ως προερχόμενη από τον αναφέροντα και ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ
5. ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, και δη από αναρμόδιο όργανο, και με διάχυτη ψυχολογία της μάζας.

Χωρίς να επιθυμούμε να λάβουμε θέση για τη βασιμότητα ή μη της εν λόγω καταγγελίας, είναι δεδομένο ότι, εάν η εν λόγω Πρόεδρος δεν προήχθη τυχόν (ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΗΧΘΗ), τούτο οφείλεται στην επιλογή της να υποβάλει αναφορά για όσα φέρεται ότι υπέστη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: