2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΙΣ ΕΞΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ


Με τριάντα τραυματίες και έξι προσαγωγές ολοκληρώθηκε το Σάββατο διαδήλωση για το δικαίωμα στην στέγη και κατά
της πολιτικής της
κυβέρνησης του Ματέο Ρέντσι, η οποία οργανώθηκε στη Ρώμη.
 Πρόκειται για “τυφώνα” ταραχών που εξαπλώνεται στην Ευρώπη των “Ευρωσκεπτικιστών” και όλων όσων αμφισβητούν τα αγαθά της φιλελεύθερης ισοπέδωσης του κοινωνικού κράτους, της κοινωνικής δικαιοσύνης και του ανύπαρκτου κράτους πρόνοιας που συρικνώνεται αναζητώντας Ιφιγένειες μέσα στα στρώματα του  λαού.
Η αμφισβήτηση προέρχεται κυρίως από νέους ανθρώπους που πλήττονται από την ανυπαρξία προοπτικής και ενός καλύτερου αύριο.



Σύμφωνα με τα διεθνής ειδησεογραφικά πρακτορεία, η  μεγάλη πλειοψηφία των διαδηλωτών συμμετείχε στην ειρηνική πορεία, φωνάζοντας συνθήματα κατά των εξώσεων και του ολοένα και αυξανόμενου ποσοστού ανεργίας.

Εβδομήντα περίπου άτομα, όμως, συγκεντρώθηκαν μπροστά από τα υπουργεία Οικονομικής Ανάπτυξης και Εργασίας, στην κεντρική Βία Βένετο. Με καλυμμένο το πρόσωπο, φορώντας, σε πολλές περιπτώσεις, μπλε αδιάβροχα με κουκούλα, σταμάτησαν απέναντι από τους αστυνομικούς και γύρω στις 16.30 ώρα Ιταλίας άρχισαν να πετούν φρούτα και μπουκάλια.
Όταν ο περιορισμένος αυτός αριθμός διαδηλωτών κινήθηκε προς τους παρατεταγμένους αστυνομικούς, εκείνοι απάντησαν με κλομπ και δακρυγόνα.

Κύριο σύνθημα των ειρηνικών διαδηλωτών ήταν «πρέπει να ανατρέψουμε την κυβέρνηση Ρέντσι: ζητάμε σπίτι, αξιοπρέπεια, εισόδημα».
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: