2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΣΜΟΣ


Με εθνική υπερηφάνεια οι ταγοί αυτού του τόπου έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν στο έκπληκτο πλανητικό κοινό την πεμπτουσία της φιλοσοφικής τους σκέψης.
Το τέλειο σύστημα μόλις έκανε την εμφάνισή του.

Το όνομα αυτού : ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΣΜΟΣ

Μη βιαστείτε να γελάσετε. Ούτε να νομίσετε πως πρόκειται για ειρωνεία.
 Ο κωλοτουμπισμός είναι το παρόν και το μέλλον του πλανήτη.
Δεν αστειεύομαι καθόλου. Χρειάστηκαν αιώνες προεργασίας και δεκαετίες φινιρίσματος με καβλόχαρτο για να αποκρυσταλλωθεί η τελική μορφή του
. Πλέον το παγκόσμιο πολίτευμα είναι η αντιπροσωπευτική δημοκρατία της κωλοτούμπας.
 Και για να απονείμει τα εύσημα στους πρώτους διδάξαντες, η ΝΤΠ επέλεξε την προνομιούχο χώρα μας για την πρεμιέρα.

Τι είναι όμως ο κωλοτουμπισμός;


 Σύμφωνα με τον ορισμό ενός επιβάτη του λεωφορείου Ακαδημία Πλάτωνος είναι “…η εντός ελαχίστου χρόνου εγκατάλειψις της προηγουμένης θέσεως και μέσω κυλίσεως του σώματος ανάληψις της εντελώς αντιθέτου, μετά συγχρόνου προσπαθείας εξαπατήσεως των θεατών ότι ουδεμία αλλαγή υπήρξε.”


Όπως είναι φανερό ο κωλοτουμπιστής συνδυάζει τις ικανότητες του φιλοσόφου, του αθλητή και του μάγου
. Όταν το ακροατήριο είναι δύσκολο, τότε ο κωλοτουμπίζων που επιδιώκει να πείσει τους άλλους για την ορθότητα των ισχυρισμών του αφήνει στην άκρη τις φιλοσοφίες και τα ακροβατικά και καταφεύγει στην ύψιστη τέχνη του ψέματος
. Αν τα πράγματα σε μια χώρα πάνε κατά διαόλου ο κωλοτουμπιστής θα υποστηρίξει το σύνθετο επιχείρημα ότι όλα πάνε κατ’ ευχήν και ότι αν διοικούσε άλλος όλα θα πήγαιναν κατά διαόλου. Όποιος προσπαθήσει να τον αντικρούσει θα πρέπει να παλέψει με παράλογες ελπίδες και ριζωμένες πεποιθήσεις. Τα επιχειρήματά του οφείλουν να είναι στην σφαίρα της εκρηκτικής μυθοπλασίας, αλλιώς δεν έχει καμιά τύχη στο ακροατήριο.

Αν κάποιος νομίσει ότι ο κωλοτουμπισμός προέκυψε έτσι ξαφνικά και αναπάντεχα, μάλλον δεν έχει διαβάσει καλά την ιστορία
. Όταν ο μέγας Ηράκλειτος διατύπωνε το απόφθεγμα “τα πάντα ρεί”, είχε συμπεριλάβει όντως τα πάντα, από …τεκτονικούς σεισμούς ως αλλαγές πολιτικής πλεύσης.
 Και χωρίς άλλο, το σήμερα τον δικαιώνει απόλυτα.
 Δείγματα αρχαίου κωλοτουμπισμού έχουμε αρκετά.
Κλασσικό παράδειγμα είναι ο Αλκιβιάδης, το ίνδαλμα της σύγχρονης άρχουσας κωλοτουμπιστικής συμμορίας. Παντιέρα, δοσίλογος, και ρόμπα παντός καιρού, υπήρξε για αιώνες ο υπέρτατος κωλοτουμπιστής, ο αστέρας που οδηγούσε τους πιστούς στην ανθηρή οδό του πολιτικού ταμείου.

http://enomenoiblogers.blogspot.com
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: