2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Το χρώμα των συμφερόντων τους είναι βαμμένο με αιμα και χρήμα


Tι δεν κατάλαβα!;
Oι Έλληνες νεοναζί είναι με τους Ρώσους!:,και οι Έλληνες σοσιαλιστές σύμφωνα με τον Χοντρομπενυ ,ΜΕ με ΤΟ 2% ΜΕ τους ναζιστές Ουκρανούς!!::
ΘΑ περιμέναμε τη δια ευαισθησία της διεθνούς κοινής γνώμης,και του κυρίου Βενιζέλου,για την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο
Και σαν υπουργοί εξωτερικών! αντιπροσωπεύουν με αυτά που δηλώνουν όλη τη χώρα? παγκόσμια?!:
Απλά το χρώμα  των συμφερόντων τους είναι βαμμένο με αιμα και χρήμα, από Συρία,  Λιβύη, παντού! μόνο $$$$ καμία ιδεολογία! μόνο διχοτομήσεις για ορυκτό πλούτο!
Ο υπουργός Εξωτερικών, Ευ. Βενιζέλος, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Βουλής και εκτελούντα χρέη «προέδρου» της Ουκρανίας Oleksandr Turchynov και τον Υπουργό Εξωτερικών Andrii Deshchytsia, έκανε τις εξής δηλώσεις με τις οποίες, παρέχει κατ' αρχάς αναγνώριση στην παράνομη φιλοδυτική "κυβέρνηση" του Κιέβου, την οποία δεν αναγνωρίζει η Ρωσία και επιπλέον, τάσσεται κατά των ρωσικών κινήσεων στην περιοχή, κάνοντας λόγο για διατήρηση "εδαφικής ακεραιότητας" και των "υφιστάμενων συνόρων της Ουκρανίας":
Όλες οι δηλώσεις ΕΔΩ:

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/03/o-eb.html

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: