2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Το τελευταίο "αντίο" στον Σάκη Μπουλά...

το φλασάκι της νιότης μας...
>> Χειροκροτήματα και δάκρυα για τον αγαπημένο όλων που έφυγε νωρίς...
Η οικογένεια του, ο αδελφός του, Διονύσης, η σύντροφος του, Αλεξάνδρα Ούστα, οι φίλοι του, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ελένη Ράντου, ο Γιάννης Κούτρας, η Ισιδώρα Σιδέρη, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Διονύσης Σαββόπουλος -ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ήταν στη Θεσσαλονίκη και ο Λάκης Παπαδόπουλος στη Ρόδο- ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, συνεργάτες του από τη μουσική, αλλά και την τηλεόραση, όλοι παρόντες. 
| επιμέλεια: Κώστας Βλουτής 
kostas.vloutis@gmail.com 
Συγγενείς, φίλοι, θαυμαστές, όλοι συντετριμμένοι αποχαιρέτησαν, πριν λίγη ώρα, τον διασκεδαστή των εφηβικών τους χρόνων, το "φλασάκι",  τον Σάκη της καρδιάς τους. 
Η κηδεία του έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, μετά από επιθυμία της οικογένειάς του. "Καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια. Όπως έζησε με σεμνότητα, ο ίδιος θα επιθυμούσε με την ίδια σεμνότητα να τον αποχαιρετήσουμε", ανέφερε σε ανακοίνωσή της.


Η οικογένειά του, με την ανακοίνωσή της, ευχαρίστησε θερμά όλο τον κόσμο για την αγάπη, το ενδιαφέρον και τη στήριξη και παρακάλεσε όλους όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του, να καταθέσουν ενίσχυση υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ''ΕΛΠΙΔΑ''.


Η ανακοίνωση της οικογένειας του αγαπημένου
Photo for this article
ηθοποιού ανέφερε: «Έφυγε την Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, ο πολυαγαπημένος μας Σάκης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του, επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια. Όπως έζησε με σεμνότητα, ο ίδιος θα επιθυμούσε με την ίδια σεμνότητα να τον αποχαιρετήσουμε. Γι’ αυτό το λόγο, η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί με την παρουσία μόνο στενών συγγενών και φίλων του. Η οικογένειά του ευχαριστεί θερμά όλον τον κόσμο για την αγάπη, το ενδιαφέρον και τη στήριξη και εκφράζει την παράκλησή της προς όλους όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του, να καταθέσουν ενίσχυση υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο Ελπίδα. τηλ. 2107757153, 210 7757153 και 210 7757934».

Toν καλό της φίλο και συνεργάτη, Σάκη Μπουλα,  αποχαιρέτησε μ΄ενα γλυκό μήνυμα και μια φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο facebook, η Ελένη Ράντου!
Η ηθοποιός συγκλονισμένη από τον θάνατο του ηθοποιού έγραψε:
"Εγώ τον θάνατο δεν τον φοβάμαι! Ένας ωρίος ύπνος είναι, μουλεγες. 
Καληνύχτα, Σακούλη μου.
Κοιμήσου όμορφα"...
 

Φωτογραφίες από την κηδεία Φωτογραφίες από την κηδεία Φωτογραφίες από την κηδεία Φωτογραφίες από την κηδεία Φωτογραφίες από την κηδεία

ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ και από εμάς, αγαπημένε Σάκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: