2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Μανώλης Γλέζος.Πρέπει να ανατραπεί το σύστημα, η Τρόικα.



Με τον οξύ πολιτικό λόγο και την ψύχραιμη φωνή του, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς μίλησε για την υπόθεση της «17Ν», την κυβέρνηση, τις επερχόμενες εκλογές, αλλά και για την οργή του κόσμου με φόντο την σκληρή πολιτική της Τρόικας.

Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η «μεγαλύτερη τρομοκρατία είναι αυτή του κράτους που οδηγεί ορδές ανθρώπων στην ανεργία και τη λιτότητα, με τη φορο-λαίλαπα να πλήττει τις τάξεις των πολιτών. «Σήμερα έχουμε μια μορφή δημοκρατίας που ο πολίτης μπορεί ακόμα να εκφράζεται με τους δικούς του τρόπους. Αναμφισβήτητα δεν είμαστε στην κατοχή», επεσήμανε ο Μανώλης Γλέζος.

Σε ερώτηση σχετικά με την “17Ν” o κ. Γλέζος είπε: «Δεν μπορεί ο καθένας να αυτοπροσδιορίζεται ως τιμωρός, ότι είναι εκπρόσωπος του λαού και να προβαίνει στην αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής. Μην ξεχνάτε ότι οι πρώτες μορφές αντίστασης εναντίον του κατακτητή ήταν χωρίς όπλα και πέτυχαν»

.

Όσον αφορά για τα εξοντωτικά μέτρα ο βουλευτής εξέφρασε τον φόβο του για έκρηξη οργής των πολιτών. «Έρχονται και μου λένε ότι θα πάω να σκοτώσω για να σώσω το παιδί μου. Για αυτό προσπαθώ με πολιτικά μέσα να κάνω την οργή να μετατραπεί σε πολιτικές πράξεις».

Για τα σενάρια των εκλογών τόνισε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να προσφύγει στις κάλπες. Ένα ον που δεν φοβάται τη βούληση του λαού δεν είναι δημοκρατικό. Η κυβέρνηση έχει χάσει τη δεδηλωμένη. Πρέπει να ανατραπεί το σύστημα, η Τρόικα. Καλώ τον κόσμο να αγωνιστεί χρησιμοποιώντας τα όπλα της απεργίας και της διαδήλωσης».
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: