2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Όλα για το Θεαθήναι


ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΘΑΛΑΓΙΑΣΕΙ ΛΙΓΟ Η ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ~!
Πιάνουν τους «μεγαλοκαρχαρίες», τους βάζουν φυλακή, αλλά δεν μπαίνει ούτε ένα ευρώ στα δημόσια ταμεία από τα κλεμμένα γιατί δεν υπάρχει η κατάλληλη νομοθεσία.

Δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο να πάρει το κράτος ούτε το τεράστιο ακίνητο του Λάκη Γαβαλά, που το δίνει για να σβήσουν τα χρέη του, ούτε τα ακίνητα του Τσοχατζόπουλου ή τα τεράστια ποσά του στις τράπεζες που απλά του τα έχουν μπλοκάρει.
Αντίθετα,σε μα μέρα ψήφισαν νομοσχέδιο που κατάσχει απο τα γνωστά υποζύγια,μισθωτούς και συνταξιούχους ,μισθούς συντάξεις ακόμα και κάτω απο 1000 ευρω!όπως και κατασχέσεις σπιτιών,για μικροοφειλες ακόμα και 200 ευρω!
Το παλαιοκομματικό σύστημα,συνεχίζει να παλινωδεί,να περιγελά τον λαό ,και να αφήνει στο απυρόβλητο το μαύρο χρήμα, άθικτες τις of shore  και την μεγάλο φοροδιαφυγή,και εν τέλει την απαξίωση της κοινωνικής δικαιοσύνης,ωθώντας την χώρα σε μαρασμό,και τους κάτοικους της, σε αυτόχθονες ιθαγενείς με καθρεφτάκια



Πίστευε κανείς οτι οι χρηματοδότες τους θα φέρουν πίσω τα κλεμμένα:
ότι ο Κοντομηνας θα έμπαινε φυλακή!:
Μπορεί η θεωρία του Πάγκαλου,ότι μαζί τα φάγαμε ,υποσκελίζοντας ένα που διορίστηκε,ή δεν πήρε μια απόδειξη για ζαμπονοτυροπιτα,με αυτούς που έφαγαν δις από εξοπλιστικά,αλλά συνεχίζουν να γελάνε προκλητικά,αφού δεν τους αγγίζει κανείς!!
H εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έγινε άμεσα και με προφυλακισεις
Στα Λαμογια όπως Παπακωνσταντινου,και την συν αυτού συμμοριών,εξεταστικές επί εξεταστικών και φτου και απ την αρχή
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ,ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: