2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Δέκα μήνες φυλάκιση στον "υβριστή" του Γέροντος Παίσιου

 Για να το σπουδάσουν πρέπει πρώτα να μάθουν ν΄αγαπούν. Και είναι τόσο δύσκολο....
Το Τριμελές Πρωτοδικείο Αθηνών καταδίκασε τον Φίλιππο Λοΐζο σε δέκα μήνες φυλάκιση με αναστολή, για εξύβριση θρησκεύματος κατ’ εξακολούθηση.
H δίωξη για εξύβριση των θείων είχε ασκηθεί ύστερα από ερώτηση στην Βουλή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά. Ο καταδικασθείς ενέπαιζε το πρόσωπο του Γέροντος Παϊσίου στο facebook παραποιώντας το όνομα («Γέροντας Παστίτσιος») αλλά και τη μορφή του Γέροντα.
Η ΕΛΕΝΗ ΖΙΩΓΑ ΓΡΑΦΕΙ!
Ο Παϊσιος δεν ήταν εθνικιστής -για όσους παρακολουθούν ουσιωδώς και γνωρίζουν εις βάθος-. Ήταν ένα πετεινό του ουρανού, ένα άγιο πλάσμα που ζούσε αρμονικά με τη φύση και μιλούσε με τα ζωάκια , με τ΄αστέρια, με τη βροχή.



Ο Παίσιος ήταν ένας ποιητικός άνθρωπος. Δεν χωράει στα ονείρατα των εθνικιστών , ούτε στην αντιαισθητική ειρωνεία κάποιων απέναντι που ουκ "οίδασι τί ποιούσιν" ...
 Ο Παϊσιος ανήκει στην Ομορφιά.
 Και ως τέτοιος θα έδινε ένα χάδι στον είρωνα και θα τον έκανε φίλο του... Οι ορθολογιστές δικαστές δεν σκαμπάζουν από "υπερβατικόν δίκαιον"...
 Για να το σπουδάσουν πρέπει πρώτα να μάθουν ν΄αγαπούν. Και είναι τόσο δύσκολο....
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: