2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Τα «κουτιά με τα παπούτσια» σημεία των καιρών ή η αποθέωση της διαφθοράς;



Η οικονομική και όχι μόνο, κρίση που μαστίζει τη χώρα τα τελευταία χρόνια συνεχίζει να χειροτερεύει, χωρίς να φαίνεται κάποιο έστω αχνό φως στο τέρμα του τούνελ. Οι απολυμένοι, οι άστεγοι, οι ζώντες κάτω από το όριο της φτώχειας, αυτοί που χάσανε το σπίτι τους πληθαίνουν και η κυβέρνηση αδιαφορώντας για την εθνική τραγωδία του λαού συνεχίζει την ανάλγητη πολιτική της με ακόμα πιο οδυνηρά, σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις εντελώς παράλογα, μέτρα τα οποία θα οδηγήσουν σίγουρα και καινούριες οικογένειες στην φτώχεια και στην ανοχή.
Τελειώνει το έτος 2013 και μπαίνουμε στο 2014 με τους χειρότερους οιωνούς. Μέσα στα άλλα συνεχώς βγαίνουν στην φόρα  καινούριες περιπτώσεις διαφθοράς και μιζών από διάφορους αξιωματούχους των προηγουμένων καθεστώτων (επί πρωθυπουργίας Σημίτη). Ο κ Σημίτης ο πρωθυπουργός του «εάν έχετε στοιχεία να τα δώσετε στον εισαγγελέα», ακόμα και σήμερα κάνει το κοροΐδο - δεν είδε δεν ξέρει τίποτε. Όχι μόνο αυτό αλλά εμφανίζεται και πάλι με περισσό θράσος στην Ελληνική πολιτική σκηνή διεκδικώντας νέους ρόλους (κίνηση των 58 κλπ).


Αντί να βρίσκεται υπόλογος στον εισαγγελέα ο Σημίτης ο «αρχιερέας» της διαφθοράς και της διαπλοκής (Μαντέλης, Τσουκάτος, Τσοχαντζόπουλος, Παπαντωνίου, Κάντας και πόσοι ακόμη), προκαλεί και δεν έχει την στοιχειώδη ντροπή να κρύβεται  για τα όσα σχετικά έχουν λάβει χώρα επί των ημερών του.
Καταθέσεις σε ξένες τράπεζες και βαλίτσες, κουτιά από παπούτσια και άλλες βολικές συσκευασίες  χρησιμοποιήθηκαν για την μεταφορά των μετρητών των μιζών και ένας ασύλληπτος χορός δεκάδων εκατομμυρίων έχει λάβει χώρα. Τόσο μεγάλος χορός που φαντάζομαι ότι και ο τελευταίος Έλληνας ζαλίζεται και βλέπει πως αυτή είναι, μόνο η κορυφή του παγόβουνου και ότι αν αφεθεί η δικαιοσύνη να κάνει το έργο της θα φρίξουμε όλοι με αυτά που θα δούμε.
Η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού περνάει περίοδο ανέχειας και τα πράγματα όσο πάνε και χειροτερεύουν. Η ανάλγητη κυβέρνηση των ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Στουρνάρας και οι υπόλοιποι της κυβέρνησης διεξάγουν μια άνευ προηγουμένου επίθεση στους μικρούς και μεσαίους Έλληνες, αφανίζουν την μικρομεσαία τάξη και εξασφαλίζουν υπερκέρδη σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και μεγάλες επιχειρήσεις και βιομηχανίες.
Ποιο ταξική κυβέρνηση δεν έχει ξαναπεράσει από την χώρα.  Σε μια δε κρίση  παραφοράς, υποκρισίας και ψευδολογίας ισχυρίζονται ότι η πολιτική τους είναι μονόδρομος και η διάλυση της χώρας  απαραίτητη προϋπόθεση για την «σωτηρία» της.
GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: