2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Εξευτελισμός..ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ από την πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων


Εξευτελισμός..ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ από την πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων ..Βασιλική Θάνου: Ναι, κλήθηκαν από την τρόικα δικαστές...
Για πρώτη φορά αποκαλύπτεται από επίσημα χείλη πως η τρόικα κάλεσε δικαστές στο υπουργείο Δικαιοσύνης και τους ζήτησε να...
επισπεύσουν τις διαδικασίες για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά!

Η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Βασιλική Θάνου είπε στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα ("Ελεύθερος Σκοπευτής") ότι δεν ενημερώθηκε εκ των προτέρων αλλά η ίδια ερεύνησε εκ των υστέρων το θέμα και πληροφορήθηκε τα εξής:




Οι ειρηνοδίκες κλήθηκαν από την τρόικα στο υπουργείο Δικαιοσύνης και δέχτηκαν καταιγιστικές ερωτήσεις για τις υποθέσεις των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

Ήθελαν να μάθουν τον όγκο τους και κυρίως κατά πόσον τα ειρηνοδικεία μπορούν να επισπεύσουν τις διαδικασίες εκδίκασής τους!

Στην κ. Θάνου έγινε η ερώτηση «Πως δέχεστε, έστω αυτό, ως Έλληνες δικαστές, να σας καλεί η τρόικα και να σας κάνει ερωτήσεις και υποδείξεις;».

Κι εκείνη απάντησε:

«Δεν φταίνε οι Έλληνες δικαστές που βρίσκεται η χώρα υπό οικονομική επιτήρηση».


Πηγή:
 http://www.eglimatikotita.gr/2013/12/blog-post_7020.html#ixzz2nfYlxzB0
crimenet.gr
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: