2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Η Ελλάδα του 2013, η Ελλάδα του πλεονάσματος και του success story.


Καλά μας κάνουν!!σε μια χώρα μπατανία!!που οι πλούσιοι δεν πληρώνουν δραχμή!!σαν θέμα τιμής στην υγεία των κορόιδων!και εις βάρος του εξαθλιωμένου λαού,που του λένε !αν δεν έχεις να πληρώσεις φυλακή,ή αυτοκτόνησε!
Ας κάνουμε ένα έρανο ρε παιδιά, κρίμα το παιδί!!ειλικρινά αυτή η μπανανία ζητάει θυσίες από τον εξαθλιωμένο λαό!:
 Ο Λιάπης έπαιρνε επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης όταν ήταν υπουργός! [έγγραφο]
πίνουμε πάντα μας σκυφτοί. Σαν τα σκουλήκια, κάθε φτέρνα όπου μας εύρει μας πατεί. Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!
Κώστας Βάρναλης, οι Μοιραίοιο

Ο  Λιαπης είναι αθώος...ξένα συμφέροντα τοποθέτησαν τις πλαστές πινακίδες στο τζιπ του, με σκοπό να τον βλάψουν....
Όχι πείτε μου                                
φαίνονται για πλαστές;



Χρήστες του facebook δείχνοντας πόσο εμπιστοσύνη έχουν στο ελληνικό κράτος γράφουν!
Θα μεταθέσουν τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. Σε μπανανίες όπως η ελληνική δεν υπάρχει δικαιοσύνη και τιμωρία
Μετάθεση 100% ! Πρώτα θα δοθούν τα συγχαρητήρια από την ηγεσία και αργότερα θα του βγει η μετάθεση για τον Έβρο. Γνωστή η διαδικασία!
Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς
Mα το λέει το παιδί έκανα ένα λάθος πάνω στν παρμορμητισμο της νεολαίας!!σιγά!τι έκανε το παιδί!! πλαστές πινακίδες,χωρίς ασφάλιστρα τέλη κτλπ!αυτοί οι άνθρωποι ήταν υπέρ υπουργοί!!αλλά στην Ελλάδα της ρεμούλας!!πληρώνει ο φτωχός μαλάκας!!και αν δεν έχει φυλακή!
Λίγη συμπαράσταση στον πρώην υπουργό. Το στέλεχος της ΝΔ που του κολλήσατε το παρατσούκλι «ο εξάδερφος με το λάθος επώνυμο» – γιατί άραγε; Που κάποτε τον κατηγορούσατε ότι ήταν μπλεγμένος στο σκάνδαλο της Siemens και τις προμήθειες του ΟΣΕ – καταφανώς άδικα, αφού ο άνθρωπος δεν έχει να πληρώσει ούτε τα τέλη κυκλοφορίας του Touareg. Που έμεινε χαραγμένος στις καρδιές όλων σας για τις επιδόσεις του στο greek kamaki, ένα καθαρά ελληνικό άθλημα που απαιτεί επίπονη και καθημερινή εξάσκηση, ακόμη και από σκάλα ελικοπτέρου, από μικροφώνου, ακόμη και εντός του Μουσείου της Ακρόπολης.

2.535.700 άνθρωποι στο κατώφλι - και στο υπόγειο - της φτώχειας. Είναι οι άνθρωποι που πεθαίνουν καθημερινά στο... υγιέστατο, κατά τα λοιπά, ελληνικό οι­κονομικό και κοινωνικό περιβάλλον.
Σήμερα!
Κρίνοντας εκ των αποφάσεων των δικαστηρίων κρίθηκαν ένοχοι οι δικαστές γιατί κάλυψαν το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου!, αλλά δεν κρίθηκαν ένοχοι οι επιχειρηματίες και οι πολιτικοί που το προκάλεσαν, οδηγώντας χιλιάδες Έλληνες στην απελπισία.
Και το εξόχως αστείο της όλης υπόθεσης είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που ο πρωθυπουργός των Ιμίων και του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πολιτική ζωή του τόπου, με ένα εγχείρημα Φρανκενστάιν, που θα φιλοξενεί στις τάξεις του ότι πιο σάπιο έχει να επιδείξει η πολιτική ζωή του τόπου.

ΚΑΛΗ ΛΕΦΤΕΡΙΑ!
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: