2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΦΑΤΕ WI FI ΚΑΙ ΑΚΡΙΔΕΣ!ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!


Oρίστε ρε αχάριστοι!!δεν θα πεινάσετε!!που βρίζετε την κυβέρνηση!!είναι της μόδας να τρώμε ακρίδες και κατσαρίδες!!και δωρεάν ίντερνετ!!βρε τι αχάριστος λαός!
Μα ήξερε ο Σαμαράς:::είναι της μόδας!ψέματα οτι πεινάνε παιδιά! ας φάνε ακρίδες, μυρμήγκια και τριζόνια.!!
Η υψηλή γαστρονομία των πιο γκουρμέ εστιατορίων της Γηραιάς Ηπείρου εμπλουτίζεται τα τελευταία χρόνια από μία κυρίως ασιατική συνήθεια: την εντομοφαγία. Ολο και περισσότεροι Ευρωπαίοι δοκιμάζουν να φάνε ακρίδες, μυρμήγκια και τριζόνια. Πολλά «εντομοφαγικά» εστιατόρια ανοίγουν το ένα μετά το άλλο στη πρωτεύουσα της διεθνούς γαστρονομίας, στο Παρίσι, ενώ παρόμοια εστιατόρια έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο Άμστερνταμ, στο Λονδίνο, το Βερολίνο και την Κοπεγχάγη.
Σοκ και θλίψη προκαλούν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την πείνα που σαρώνει τα σχολεία. Μαθητές  πηγαινοέρχονται στο σχολείο με άδειο στομάχι καθώς οι γονείς τους δεν έχουν να τους δώσουν ούτε ένα κομμάτι ψωμί! Και όλα αυτά στην Ελλάδα του 2013!
Και την είδηση δεν είδα να την διαψεύδει η κυβέρνηση!
ο 60% 16.000 οικογενειών -συνολικά 32.358 μαθητές- αντιμετώπισαν επισιτιστική ανασφάλεια, ενώ το 23% εξ' αυτών (περίπου 8.000) επισιτιστική ανασφάλεια με ύπαρξη πείνας κατά το έτος 2012.



Σύμφωνα λοιπόν με αυτά τα στοιχεία τα οποία είναι αποτέλεσμα της ποσοτικής και ποιοτικής ανάλυσης του προγράμματος «Σίτισης και προώθησης Υγιεινής Διατροφής» -χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος- το 60% 16.000 οικογενειών -συνολικά 32.358 μαθητές- αντιμετώπισαν επισιτιστική ανασφάλεια, ενώ το 23% εξ' αυτών (περίπου 8.000) επισιτιστική ανασφάλεια με ύπαρξη πείνας κατά το έτος 2012.

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε μαθητές δημόσιων σχολείων κοινωνικοοικονομικά ευπαθών περιοχών της χώρας, και φέτος είναι η δεύτερη σχολική χρονιά που υλοποιείται σε 206 σχολεία σε όλη την Ελλάδα και αφορά στην καθημερινή διανομή μικρογευμάτων (πρωινό) σε 206 σχολεία όπου φοιτούν 32.358 μαθητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κοινωνικοοικονομικά χαρακτηριστικά των οικογενειών προέκυψαν από ένα ερωτηματολόγιο που διένειμαν στις οικογένειες που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα. Ωστόσο, αρκετοί γονείς παραδέχθηκαν ότι παρ' όλα που τα ερωτηματολόγια ήταν ανώνυμα, "στρογγύλεψαν" κάπως την ενδοοικογενειακή φτώχεια φοβούμενοι μη προδωθούν για την οικονομική τους κατάσταση.

"Το ψυγείο μου είναι συνήθως άδειο. Έβαλα το "μερικές" και όχι το "συχνά" στο ερωτηματολόγιο. Σκέφθηκα πόσο πολύ θα εκτεθώ αν ο δάσκαλος από περιέργεια άνοιγε το φάκελο τη στιγμή που θα τον παρέδιδε ο γιος μου" ανέφερε ένας γονέας.
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: