2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ.......


Γιούλη Παπαδοπούλου
"Το να σκοτώνεις έναν άνθρωπο για να υπερασπισθείς μια ιδέα, δεν είναι η υπεράσπιση μιας ιδέας, είναι ο φόνος ενός ανθρώπου."
Jean-Luc Godard, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης
Από την εν ψυχρώ δολοφονία του ΦΥΣΣΑ, στην σημερινή εν ψυχρώ εκτέλεση των δυο ανθρώπων στο Ν. Ηράκλειο....
Η μέθοδος της ΔΙΕΛΚΥΣΤΙΝΔΑΣ που οι κυβερνητικοί κρετίνοι προωθούν και υποθάλπουν εδώ και καιρό, ανάμεσα στα ιδεολογικά άκρα, είναι γι΄ αυτούς η μόνη οδός συγκάλυψης, των εγκληματικών αποφάσεων που ψηφίζουν στο Κυ(οι)νοβούλιο.
Είναι η μόνη διέξοδος από την στοχοποίησή τους, από ολόκληρο τον -υπνώττωντα ομολογουμένως- λαό, όταν καταλάβει την καταστροφική παράδοσή μας στα διεθνή οργανωμένα συμφέροντα των τραπεζοκαρχαριών.
Είναι το σίγουρο χαρτί, της παραζαλισμένης κυβέρνησης των Γερμανοτσολιάδων, που προσκυνούν την αρπαχτή και ξεπουλούν τα ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ για να βολέψουν το αχόρταγο μάτι τους με τις μίζες από την ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.



Σέρνουν τον λαό, σε εμφύλιο, εδώ και καιρό και δεν τους βγαίνει.
Κάνουν όλες τις ντρίμπλες που εμπνέονται, προκειμένου να ρίξουν λάδι, σε μια φωτιά που σιγοκαίει στις λαβωμένες από απελπισία ψυχές των ΕΛΛΗΝΩΝ.
Ξέθαψαν φέτος, όλα τα ρουμάνια και τις ραχούλες κι έστησαν αναζωπυρώσεις του εμφύλιου σπαραγμού, που αποδεκάτισε τη χώρα μεταπολεμικά. Τυχαία ;;;;;;;
Έχουν εξαπολύσει τα ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ τους που λέγονται ΑΙΡΕΤΟΙ και ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ σε δημόσια έκθεσή τους, να δείχνουν με το δάχτυλο, την Αριστερά και την Χ.Α. Και να μιλάνε για συμμορίες. Τυχαία και αυτό;;;;;;
Για να ξεκοκκαλίσουν και την τελευταία εναπομείνασα δεκαρίτσα, σέρνονται σε βρώμικα παιχνίδια, λασπολογίας των πολιτικών παρατάξεων των άκρων, προκαλούν ψηφοφόρους και οπαδούς, δημιουργούν αδιέξοδα και εγείρουν αβυσσαλέα πάθη, προκειμένου πίσω από αυτή την κοινωνική αναταραχή, να κρύψουν τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ τους εναντίον των ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Σταματείστε τους ΑΔΕΡΦΙΑ.
ΜΗΝ ΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ....
Που είναι οι ίδιοι οι πολιτικοί, με τον μανδύα του Ελληνα ενδεδυμένοι, αλλά με την Προδοσία ως σκοπό και στόχο.
ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ.
Να σταματήσουμε να αναμασάμε όσα μας έχουν καταστρέψει στο παρελθόν.
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
http://enomenoiblogers.blogspot.com

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: